Hayatınızı Düzene Sokacak En İyi 20 Uygulama

Paylaşmayı unutmayın.

Yapmanız gereken işleri listelemek, mail hesabınızı düzenlemek gibi zamanınızı daha iyi yönetmenize ve daha organize olmanıza yardımcı olacak bu 20 uygulama, size daha düzenli, verimli ve stressiz bir yaşam sunabilir.

E-posta Yönetimi Uygulamaları

Spark: Akıllı gelen kutusu özelliği ile e-postalarınızı işaretlemenize gerek kalmadan, sizin yerinize kişisel, newsletter ya da bildirim olarak işaretleme yapan ve böylelikle neyin önemli olduğunu hızlıca görebilmenizi, vakit kaybetmemenizi sağlayan Spark, birden fazla mail kutunuzu aynı anda görüntüleyebilmenize de olanak tanıyor. MacOS ve iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Boxer: E-posta hesaplarınızı birlikte yönetebileceğiniz Boxer, Drive, Dropbox gibi depolama alanlarındaki dosyalarınızı da maillerinize ekleyebilmenizi sağlıyor ve gelen kutunuzu düzenleyebilmeniz için pek çok farklı araç sunuyor. Hem Android hem iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Odaklanmaya Yardımcı Uygulamalar

Youmail: Görsel bir sesli posta ve akıllı asistan uygulaması olan Youmail, aramaları engelleme ya da yönlendirme gibi özellikler sunuyor. Hem Android hem iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Focus@will: Konsantrasyonunuzu artırmanıza ve yoğunlaşmanıza yardımcı olan müzik yayınları yapan Focus@will,Android ve iOS işletim sistemlerinde kullanılabildiği gibi web tarayıcılarda da kullanılabiliyor.

İş Yönetimine Yardımcı Uygulamalar

any.do: Sizi her günün başlagıcında yapılacaklar listesinize bakmaya zorlayan, hangi görevleri tamamlayacağınızı, erteleyeceğinizi ya da devredeceğinizi kolay arayüzü ile hızlıca belirleyebileceğiniz any.do’da, bir işi tamamlamak için bağlantı kuracağınız kişileri de listeleyebiliyorsunuz. Uygulama, hem Android hem iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

ZenDay: 3 boyutlu arayüzü ile günlük işlerinizi görselleştirmenizi yardımcı olan ZenDay, işlerinizi listelemekten ziyade zamanınızı planlamanıza odaklanıyor. Gecikmek üzere olan işlerinizin otomatik olarak rengini değiştirerek sizi uyarıyor. Uygulama, Android işletim sisteminde kullanılabiliyor.

Sociidot: Bir çeşit yaşam koçu gibi düşünebilirsiniz Sociidot’ı. Ulaşmak istediğiniz hedefle ilgili eylem planınızı küçük noktalar halinde yol haritanıza işliyorsunuz. Uygulama, iOS işletim sisteminde kullanılabiliyor.

Keep: Google’ın araçlarından biri olan Keep, farklı etiketler altında listeler oluşturup not almanıza olanak tanıyor. Uygulama, Android işletim sisteminde ve tarayıcılarda kullanılabiliyor.

Clear: Pek çok yapılacaklar listenizin içerisinde kaybolmamak, boğulmamak için çok daha basit bir kurguyla yapılacaklar listesi oluşturmanıza olanak sağlayan Clear, iOS işletim sisteminde kullanılabiliyor.

Evernote: Pek çok farklı yapılacaklar listesi oluşturup, fotoğraf, web sayfası veya ses dosyaları ekleyebiliyorsunuz. Evernote, notlarınızı istediğiniz kişiyle paylaşabilme ve her cihazdan notlarınıza erişebilme imkanı sunuyor.

Wunderlist: Yapılacaklar listenizi oluşturup zamanlama özelliğini kullanarak organize olabildiğiniz Wunderlist, ekip arkadaşlarınızla ortak liste oluşturmanıza ve birbirinizi takip etmenize de olanak tanıyor. Uygulama, hem Android hem iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Pocket: İnternette rastladığınız ama o an okumaya vakit bulamadığınız linkleri kaydeden Pocket, Android işletim sisteminde kullanılabiliyor.

CamScanner: Yazdırmak, çoğaltmak, kaydetmek, online ortamda başkarıyla paylaşmak ya da faks göndermek için, elinizdeki basılı belgeleri tarayıp PDF olarak kaydetmenizi sağlıyor. Uygulamaya kayıtlı arkadaşlarınızla bir grup içerisinde taramalarınızı paylaşıp, yorum yapılabilmesine de olanak tanıyor. Uygulama, hem Android hem iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor, pek çok platformla entegre çalışabiliyor.

LastPast: ‘Hatırlamanız gereken tek şifre’ mottosuyla hareket eden LastPast, bütün şifrelerinizi güvenli bir şekilde saklıyor.

Ortak Çalışmaya Yardımcı Uygulamalar

Flow: Flow, farklı projeleri ve ekipleri ayrı ayrı alanlara ayırarak işlerinizi yürütmenize olanak tanıyor. Uygulama, iOS ve MacOS’ta kullanılabiliyor.

TimeTrade Mobile: Mobil çalışanlar için tasarlanan uygulama, e-posta, web siteleri ve sosyal medya aracılığıyla müşteri toplantıları ve randevu planlama için kullanılıyor. Bütün toplantılarınızı tek bir uygulama üzerinden yöneterek olası çakışmaların önüne geçiyor. Uygulama, iOS işletim sisteminde kullanılabiliyor.  

Talkboard: Ekibinizle birlikte beyin fırtınası yapmak için kullanabileceğiniz uygulama, eş zamanlı olarak eskiz yapmanıza, görsel paylaşmanıza, bir fikri birlikte geliştirmenize yardımcı oluyor. Uygulama, iOS işletim sisteminde kullanılabiliyor.  

Asana: Ekip çalışmaları için avantajlar sunan uygulama web tarayıcılarında, Android ve iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Gelir-Gider Dengesini Kontrol Etmeye Yardımcı Uygulamalar

@nattanan23

Abukai: Giderlerinizi izlemenizi sağlayan Abukai, makbuz ya da faturalarınızın fotoğrafını tarayarak kategoriye, tarihe, satıcıya ve diğer bilgilere göre ayırıyor. Hem Android hem iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Fudget: Tüm gelir ve gider takibinizi periyodik olarak yapabildiğiniz uygulama, hem Android hem iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Hayatınızı bir yerden bile olsa düzene sokmayı başarırsanız; gerisinin geleceğinden emin olabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar