Gager Olmanın Avantajları Artıyor!

Paylaşmayı unutmayın.

Tanıyanlar bilirler; Adgager sizlere pazarlama dünyasını değiştirebilme imkanı sunan ve fikirle gelişip ilerleyen online bir servistir. Adgager, ”Sen önemlisin ve fikirlerinle dünyayı değiştirebilirsin!” derken birçok değişime katkı sağlamış, içeride kocaman bir aile ile Gager olmanın haklı gururunu yaşayan, dijital devrimin parçası bir online pazarlama araştırması platformudur.

Gager’lar ise dünyayı daha iyi, daha dürüst, daha şeffaf bir yer haline getirmeyi amaçlayan Adgager’ın yapı taşlarıdır.
Bir başka ifadeyle Gager, fikirleriyle değişimi benimsemiş, vizyon sahibi, okuyan, eleştiren, kabını günden güne dolduran, her zaman genç kalan, aksaklıkların farkında olan ve avazı çıktığı kadar sesini duyuran Adgager üyesidir.

Neden Gager olmalısınız?

  • Gager olarak pazarlama dünyasına yön veren ”SİZ” olabilirsiniz!

  • Pazarlama dünyası tek başına tüketicileri yönlendiremez ve böylece tüketiciler olarak pazarlama dünyasına Gager olarak sesinizi duyurabilirsiniz.

  • Markaların pazarlama ve reklam fikirlerine etki edebilir, karşınıza çıkan pazarlama stratejilerini siz belirleyebilirsiniz.

  • Freewall ile birlikte herhangi bir projeye olmadan fikirlerinizi özgürce duyurabilirsiniz.

Gagerlar’ın Gözünden 

 

Her şeyden önce sesini duyurmak isteyen Gager ailesi büyüyor, aile büyüdükçe fikirlerini paylaşabilecekleri alanlar da artıyor. Geleceği sizin gibi düşünenler ile şekillendirmek istiyorsanız bunu bir kazanca dönüştürebilirsiniz. Çünkü Adgager, size fikirlerinizle daha fazla kazanç sağlamayı amaçlayan bir platform.

Gager’lar kuşaklara ayrılır ve projelere katılımlarına göre yıldızlara sahip olurlar. Üstelik tüm bunları yaparken GAG adı verilen sistem ile fikirlerini kazanca dönüştürebilirler.

GAG, Adgager’ın para birimidir. Gager’lar projelere katıldıkça GAG kazanırlar.

Gagerler GAG’lerini nasıl kullanabilir?

  • Kazandığınız GAG’leri nakit paraya dönüştürebilirsiniz.

  • Sosyal sorumluluk projelerine bağışta bulunarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatabilirsiniz.

  • Sahip olduğunuz donanımları artırmak için etkinlik ve eğitimlere katılabilirsiniz.

  • Fırsatları takip ederek sizlere özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

  • Büyük Ödül çekilişleri ile farklı dünyaları keşfetme şansı yakalayabilirsiniz.

 

Bu koca dünyanın içerisinde siz de fikir sahibi olup fikirlerinizle bir şeyleri değiştirip üzerine bir de çeşitli kazançlar elde etmek istiyorsanız ve tabii her şeyden önce bu ruha sahip olduğunuzu düşünüyorsanız onların dünyasını daha yakından tanıyabilirsiniz!

Tüm bunlar bittiğinde,

”Gager olmak istiyorum?” diyorsanız; doğru yerdesiniz!

Tek yapmanız gereken Adgager‘a üye olmak ve size gelen soruları cevaplamak. Fikirlerinizi paylaşmak ve markaların yaratıcı süreçlerinde aktif rol oynayarak hayata ve geleceğe yön vermek.

Hadi o zaman…

”Fikri değiştir, dünya değişsin!”

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar