Neden Gager Olmalısınız?

Paylaşmayı unutmayın.

Önce size Adgager’dan kısaca bahsedelim. Ölçemediğin fikri revize edemezsin mottosu ile yola çıkan Adgager; mobil ve online platformlarda her türlü fikrin ve projenin istenilen zaman dilimi içinde hedef kitlesine ulaştırılarak, ölçülebilme ve yorumlanabilme projesidir. Kısacası Adgager size pazarlama dünyasını fikirlerinle değiştirebilme imkanı sunan online bir servis.

Sen çok önemlisin ve fikirlerinle dünyayı değiştirebilirsin! Hem de bunu yaparken para kazanabilir, markaların ürünü ilk gönderdiği kişilerden biri olabilir ve büyük ödüllerin de sahibi olabilirsin… Belki bugüne kadar farkında değildin ama bunu bilmelisin: Tek yapman gereken Adgager‘a üye olarak, markaların/şirketlerin veya girişimcilerin sana göndereceği kampanyaları,fikirleri,tasarımları veya videoları yorumlamak, cevaplamak, puanlamak, önerilerde bulunmak veya belki de o fikri baştan aşağı şekillendirmek ve değiştirmek.

[OH DEAR: responsive_youtube has some malformed syntax.]

Videoda gördüğünüz gibi marka/şirket ürün çıkaracağı ya da kampanya düzenleyeceği zaman; önce gelip buradaki “Gager“lara soruyor, onların önerilerine göre piyasaya çıkmadan önce son değişiklikleri gerçekleştiriyor. Bazen de bir kampanya veya pazarlama fikri yayındayken onun sonuçlarıyla ilgili gagerlardan bilgi ve geri dönüş istiyor. Markalar/Şirketler bunu yaparken Adgager üyelerini yaşları, okulları, yaşadıkları yerler gibi kriterleri kullanarak seçiyor. Sizin tek yapmanız gereken üye olmak ve size gelen soruları cevaplamak. Sonra ne mi oluyor? Markaların fikirlerini yorumlayıp GAG isimli parayı kazanıyorsunuz, sonra da onu gerçek paraya ve ödüllere dönüştürüyorsunuz. Bu kadar bilgiden sonra Peki neden Gager olmalısınız?

  • Gager olarak pazarlama dünyasına yön vermeye başlayabilirsiniz.

    gager kime denir

  • Fikirleriniz değerlenir ve pazarlama dünyası sizi duymaya başlar.

    gager olmak ne demektir

  • Markaların pazarlama fikirlerine etki edebilirsiniz.

    neden gager olmalısınız?

  • Size gönderilecek ücretsiz ürünleri test edip, fikirlerinizle markaların gelişimine yardımcı olabilirsiniz. 

    gager olmak

  • Büyük ödüller kazanabilirsiniz. Harvard Üniversitesi gezisi veya Los Angeles gezisine gidebilirsiniz.

    adgager'a dahil olmak

  • Sosyal sorumluluk projelerine bağış yapabilirsiniz. (Belki de birilerinin umudu sizler olacaksınız.)

    gager nedir

  • Para kazanabilirsiniz.

    pazarlama araştırması yapan adgager

Kısacası fikirlerinizi paylaşmak ve markaların yaratıcı süreçlerinde aktif rol oynamak, girişimcilere yön vermek, bir tüketici olarak söz sahibi olmak istiyor musun?

İşte doğru yerdesin. Hemen başvur, pazarlama dünyasını sen şekillendir.

http://www.adgager.com/tr

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar