Covid-19 Özel: Home Ofis Çalışanların İşine Yarayacak 13 Uygulama

Paylaşmayı unutmayın.

Covid-19 Özel: Home Ofis Çalışanların İşine Yarayacak 13 UygulamaPandemi, hayatımızın her kanalını etkiledi ve hayatı tamamıyla evden yaşamaya başladık. Kimimiz işlerimizi de evden devam ettirmeye başladı, bu zaman diliminde sizlere yardımcı olacak uygulamaları derledik.

Home Ofis Çalışanların İşine Yarayacak Uygulamalar

1.Trello

Trello , iş ve görevlerinizi panolarda düzenleyen bir proje yönetim aracıdır. Bir bakışta, neyin üzerinde çalışıldığını, kimlerin çalıştığını ve mevcut durumu görebilirsiniz. Trello, tüm projelerinizi, görevlerinizi ve tüm ekibinizi düzenlemenize yardımcı olur.

2.Assembla

Assembla , uzak ekipler ve freelance çalışanlar için bir proje yönetim aracıdır. Ekipleri, kodları, entegrasyonu, raporları ve güvenlik özelliklerini tek bir platformdan yönetmenizi sağlar.

3.WorkFront

Home ofis çalışanların bir diğer ihtiyacı; İster yeni ürünler tasarlayın, ister teknoloji dönüşümünü artırın, ister global pazarlama kampanyaları oluşturun, Workfront fikirleri paylaşmak, içerik oluşturmak ve süreçleri yönetmek için tek bir merkezi uygulama platformu sunar.

4.nTaskmanager

nTask, Kontrol listeleri yapmaktan projeleri yönetmeye, proje ekipleriyle işbirliği yapmaya, toplantıları zamanlamaya, dosya paylaşmaya dek her şeyi tek bir araç kullanarak yapmanızı sağlar.

5.Dropbox

Dropbox , dosyaları, belgeleri, görüntüleri ve videoları depolayabileceğiniz ve başkalarıyla paylaşabileceğiniz bulut tabanlı bir dosya depolama ve paylaşım platformudur. Uzaktan çalışan ekipler ve çalışanlarla işbirliği yapmak için mükemmeldir.

6.PukkaTeam

Bir binaya yayılmış büyük bir ekibiniz mi var yoksa evden veya dünyanın başka bir yerinden çalışan uzak bir ekibiniz mi var? PukkaTeam sizi birarada tutar, ofis atmosferini yeniden yaratır ve uzak çalışanların ofis topluluğunun bir parçası gibi hissetmelerine yardımcı olur.

7.Zoom

Zoom’un ana kullanımı video konferans ve toplantılar içindir ve aynı anda bir toplantıya katılmak için çok sayıda kişiye ihtiyaç duyduğunuzda mükemmel bir alternatiftir.

8.Todoist

Todoist , projeler oluşturmanıza, notlar eklemenize ve dosya yüklemenize, hatırlatıcılar ve verimlilik listelerinde performansı izlemenize olanak tanır.

9.Glip

Glip , daha iyi ekip iletişimi için ücretsiz mesajlaşma, grup görüntülü sohbet ve görev yönetimi içeren uygulamadır.

10.Join.me

Join.me , uzak çalışanlarınız ve ekiplerinizle hızlı toplantılar düzenlemek için ekran paylaşımı, web konferansı ve çevrimiçi toplantı aracıdır.

11.RescueTime

RescueTime , tam olarak nasıl zaman geçirdiğinizi göstermek için bilgisayarınızda, telefonunuzda ve tabletinizde arka planda çalışır (manuel giriş gerekmez).

12.Doodle

Doodle , toplantıları zamanlamak ve düzenlemek gibi zaman alan görevleri hızlı ve kolay bir şekilde yaparak işlerinize odaklanmanıza yardımcı olur.

13.1Password

1Password , hesaplarınızın güvende kalmasına yardımcı olmak için tüm şifrelerinizi hatırlar.

Is gibi hayatı da eve sığdırdığımız bu sürecin de sonuna geleceğiz. O zamana dek evde kalmaya devam edelim.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar