GagerNet: First Touch Ve Hissettirdikleri

Paylaşmayı unutmayın.

Sahne 2: Galeri

8 Nisan 2017 Cumartesi açtığımız perde, lezzetli bir şeker yemiş de ağzımızda tatlı tatlı bir tat bırakmış gibi geride kaldı. Tabii ki tadı da damağımızda… Arkamızda ise bu ilk deneyimimizden keyif dolu kareler kaldı.

Bu kareleri ve bu organizasyonun hissettirdiklerini sizlerle heyecanla ve gururla paylaşıyoruz:

Umut Vural:

Öyle bir gün düşünün, her duyduğunuz cümlenin kafanızda yeni bir ışık açtığını. Öyle bir gün düşünün elini sıktığım her insanın birer cevher olduğu… Ne gün ama!

Ayşe Topçu:

Birlikte düşünmenin, üretmenin gücünü tekrar fark ettiğimiz harika bir buluşma oldu. Yol arkadaşlarımızla yüz yüze tanışma ve fikir alışverişi fırsatı bulduk. Büyük bir ekibin parçası olduğumuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkürler.

Eren Yağmuroğlu:

Gagerlarin gözlerindeki parlaklık ve yaratıcı sürece olan ilgileri çok mutluluk verici. Fikre etki edip dünyayı değiştirmek için çıktığımız bu yolda yanımızda olan binlerce tutkulu insana selam olsun.

Besim Vatan:

Dünyayı değiştireceğimize inanıp, üstünde saatlerce düşündüğüm, çaba harcadığım ve hunharca yazdığım binlerce satır kodun hayat bulduğunu etkinliğe gelerek bizlere inanan Gagerların gözlerinde görmek harika bir duyguydu.

Ömer Kılıçaslan: 

Alarmdan 15 dakika önce heyecandan uyandıran dokunuş. Müthiş ekip, müthiş ruh.

Aslı Uygun:

Saatler tam 10:30’u gösterdiğinde karanlık salonun kapıları açıldı ve o an kalbimin birkaç saniyeliğine durduğunu hissettim. Gagerların içeri girdiği dakikalarda “Evet, biz bunu başardık.” diye düşünmeden edemedim.

Elif Çelik: 

First Touch bizim için bambaşka bir deneyim oldu. Bambaşka karakter ve yapılarda olan Gager’larımızı tanıdık, onlar ne denli renkli bir dünyada olduklarını gördüler. Eminim ki fikrin gücünü bir daha görmüş oldular. Dün ilk defa bir araya gelmiş insanlar gibi değil de bir aile gibiydik. First Touch sayesinde artık iletişimimiz daha da güçlendi, yeni bir etkinliği iple çekiyoruz.

Berk Tepebaş:

Böyle bir organizasyonda yer almak bana kendimi iyi hissettirdi.

Merve Taşpınar:

En bağırdığım anlarda bile sesimi duymayanlar sebebiyle, fikirlerime olan inancımı kaybetme noktasında çıktı karşıma Adgager. Yapılan GagerNet: First Touch ile de yalnız olmadığımı gösterdi. Etkinlik süresince sahne arkasında olsam da içeride oturanların ve konuşanların varlıklarını, seslerini ve sessizliklerini hissetmek harikaydı. Bir sonra olacak etkinlik için sabırsızlığım, etkinlik bitmek üzereyken başlamıştı. Gelenlerin, gelmek isteyip gelemeyenlerin, sesim olanların hissettirdikleri her şey için teşekkürler.

Ziya Mert Telli: 

Ohh be yalnız değilmişim ve bunu “Adgager” sayesinde öğrendim, First Touch Etkinliği ile kanlı canlı şahit oldum. İşin en güzel kısmı ise içeri adım attığınız ilk andan itibaren hiçbir yabancılık çekmeyip, uzun süredir ayrı kaldığınız ailenize yeniden kavuşmuş gibi hissetmemiz oldu. Belki de durumu en güzel Aziz Nesin’nin bir sözü özetleyebilir. “Değeri bilmeden, yalnızlığından kurtulmak istiyorsan; kurtulsan da yalnızsın.” sözü gibi nerede olduğumuzun değerinin çok iyi farkındaydık ve bir daha asla yalnız kalmayacağımızı çok iyi biliyorduk. Kuşaklar boyu Gager’lar ile yine, yeni, yeniden görüşebilmek dileğiyle… Her şey için sonsuz teşekkürler…

GagerNet: First Touch

Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere…

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar