Adgager ile Dünyayı Değiştirebilirsin!

adgager ile fikre etki etmek

Paylaşmayı unutmayın.

Fikirlerinle dünyayı değiştirebilirsin. Üstelik bunun için tek yapman gereken Adgager ’a üye olmak!

Pazarlama araştırmalarının geleceği olmayı kafasına koymuş Adgager, günden güne büyüyerek daha çok markaya etki ediyor. ‘’Fikri değiştir, dünya değişsin’’ diyerek çıktıkları yolda birçok markanın fikrine etki ederken senin, benim ve bizlerin sesini duyurmayı hedefliyor. Her zaman genç kalan ve geleceği şekillendirmek isteyenler için harika fırsatlar sunuyor.
adgager nedir

@StockSnap

Her türlü pazarlama fikrinin hedef kitlesi üzerinden ölçüldüğü ve ortaya çıkan analizlerle beraber fikrin hayata olumlu geçmesini sağlayan online araştırma servisi Adgager sayesinde sen de pazarlama dünyasına yön verirken para kazanabilirsin. Bunu nasıl yapabileceğine dair birkaç soru soralım öyleyse.

Adgager nedir?

Adgager, “Fikri değiştir, dünya değişsin!” mottosuyla yola çıkmış, pazarlama araştırmalarının geleceği olmayı kafasına koymuş, online bir pazarlama araştırması platformudur. Markalardan gelen talep üzerine projeler oluşturur, bunları Adgager paneli üzerinden Gager’lara gönderir. Gager’lar “Açık Projeler” sekmesinden doldurdukları formlar ile markaların stratejilerine etki ederler ve karşılığında GAG kazanırlar.

“Gager” deyip durduk da Gager kimdir?

Gager’lar dünyayı daha iyi, daha dürüst, daha şeffaf bir yer haline getirmeyi amaçlayan Adgager’ın yapı taşlarıdır.
Bir başka ifadeyle Gager, fikirleriyle değişimi benimsemiş, vizyon sahibi, okuyan, eleştiren, kabını günden güne dolduran, her zaman genç kalan, aksaklıkların farkında olan ve avazı çıktığı kadar sesini duyuran Adgager üyesidir.

gager kimdir

@mrahmedmostafa007

Gager’lar kuşaklara ayrılır ve projelere katılımlarına göre yıldızlara sahip olurlar. Daha önce bahsettiklerimizden anladığınız üzere de şirketlerin, markaların, girişimlerin ve bireylerin fikirlerini şekillendirip güzelleştirerek o fikirlerin dünyasını değiştirirler. Üstelik GAG adı verilen bir kazanç sistemi ile fikirlerini paraya dönüştürebilirler.
Ayrıca Gagerlar proje beklemeden Freewall ile tüm fikirlerini özgürce haykırabilirler.

GAG de dedik ama GAG nedir?

GAG, Adgager’ın para birimidir. Gager’lar projelere katıldıkça GAG kazanırlar. Her projenin GAG getirisi farklıdır.
GAG’lerini kullanarak neler yapabilirsin? 
• Büyük ödül çekilişleri ile farklı dünyaları keşfedebilirsin.
• Sosyal sorumluluk projelerine bağışta bulunarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatabilirsin.
• Sahip olduğun donanımları artırmak için etkinlik ve eğitimlere katılabilirsin.
• Kazandığın GAG’leri belirlenen değere ulaştığında nakit para olarak çekebilirsin.

gag nedir

@stevepb

Adgager’ın her zaman yeni ve genç kalan yapısına dahil olanları birbirinden güzel fırsatların beklediğini yazımızın başında söylemiştik. Bir de öğrenciler gözünden bakalım o halde!

Nasıl mı? 
– Her şeyden önce sesini duyurmak isteyen bir öğrenciysen Adgager, fikirlerini paylaşabileceğin harika bir alan.
– Geleceğini sen ve senin gibi düşünenler ile şekillendirmek istiyorsan ve bunu bir kazanca dönüştürmek istiyorsan Adgager, sana fikirlerinle para kazanma şansı sunan bir platform.
– Kazandığın GAG’leri kendin için değil yine değişim için kullanmak istiyorsan bağış yapabileceğin ve değişime katkı sağlayabileceğin kocaman bir aile.
– Etkinlik, seminer ve konferansları kovalayan idealist bir öğrenci isen Adgager, hem kişisel gelişimine etki edeceğin hem de bundan ek kazanç oluşturabileceğin bir platform.

Bu koca dünyanın içerisinde sen de fikir sahibi olup fikirlerinle bir şeyleri değiştirip üzerine bir de para kazanmak istiyorsan tabii her şeyden önce Gager ruhuna sahip olduğunu düşünüyorsan onların dünyasını daha yakından tanıyabilirsin!

Adgager dünyasını daha yakından tanımak ve Gager ailesine katılmak için hemen Adgager sayfamızı ziyaret edebilirsin!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar