Adgager Blog’ta 2017’nin En Çok Okunanları!

2017'nin En Çok Okunanları

Paylaşmayı unutmayın.

2017 yılının son dönemecine girerken blogumuzda en çok okunan yazıları takipçilerimiz ve henüz okuyamayanlarımız için derlemek istedik. Ayrıca blogumuz da birinci senesini tamamlarken siz okuyucularımızın desteği ile buralara geldiğimizi söyleyemeden edemeyeceğiz. Öyleyse şimdi Adgager Blog’ta 2017’nin En Çok Okunanları diyoruz ve geri sayıma başlıyoruz!

10. WWDC 17’de Tanıtılan iOS 11 ve Getirdiği 6 Yenilik

Apple kullanıcılarının heyecanla beklediği WWDC’17 (World Wide Developer Conference) hakkında yazdığımız ve İOS 11 içerikli yazımız çokça okunarak listemizin onuncu sırasında yerini aldı.

9. Bir Instagram Çekilişi Faciası: Sunny Co!

Amerika’da iki genç girişimcinin kurduğu; bir mayo ve bikini markası olan Sunny Co Clothing’in Instagram’da yaptıkları bir çekiliş ile viral olmaları hem sosyal medyada hem de Adgager Blog’ta yankı buldu.

8. Marka Logolarında Renklerin Önemi

Günlük hayat karmaşası içinde karşılaştığımız isimleri hatırlamakta güçlük çekeriz ama renkler ve detaylar bize anımsama ve hatırlama konusunda öncülük ederler.

7. Etkili Reklam Sloganları İçin 10 Kural

Markaların, bir yerde kimliklerini oluşturan sloganların altın kurallarını aklımızda yer etmiş örnekler ile bir araya getirdiğimiz yazımız bu listede yerini aldı.

6. Bim’den Yeni Bir Stratejik Hamle: Reklam!

Yıllarca reklam yapmayan Bim’in yaptığı reklam çalışması ile ilgili pazarlama stratejilerini yazdığımız yazı, geniş bir okuyucu kitlesine ulaştı.

5. Başarılı Bir Başarısızlık Öyküsü: Stres Çarkı!

Geçtiğimiz sene içinde bir döneme damgasını vuran stres çarkının başarısızlıktan ilerleyen başarı hikayesini ele aldığımız yazımız listemizin 5. sırasında yerini aldı.

4. Unicorn Frappucino İle Gözler Starbucks’ta!

Starbucks tarafından yalnızca 5 gün satışa sunulan ‘Unicorn Frappucino’ adlı içecek sosyal medyada büyük yankı buldu, YouTuberların denemek için yol katettikleri bu içecek blogumuzda da bolca ilgi çekti.

3. İyisiyle Kötüsüyle Bir Başarı Hikayesi “Fi”

Dijital dünyaya adım adım geçtiğimiz bu dönemde Türkiye’nin ilk dijital platform dizisi olan Fi’yi tüm yanlarıyla sizlerle buluşturduk.

2. H&M Değiş-Tokuş Marketini Açtı!

H&M’nin bir sosyal sorumluluk projesi değeri taşıyan “Değiş-Tokuş Marketi” kampanyası, hem bir ilk olması hem de çevreyi korumak açısından önem taşımasıyla farkını ortaya koydu.

1. 2017’nin En İyi ve Ücretsiz 15 Android Oyunu

Ve geldik listenin zirvesine… Metroda, evde, işte her an her yerde elimizden düşmeyen telefonların vazgeçilmezi oyunlar ile bu yazımız zirveye oturdu.

Hep birlikte, büyüyen bir aile olarak bir senenin sonuna geldik, yeni yıl hepimize yeni umutlar ile gelsin.

Esenle kalın!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar