Netflix Türkiye Eylül Ayı İçerikleri

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Türkiye Eylül Ayı İçerikleri Dünyanın güncel olarak en rehavet gören ve en çok izlenen dizi platformu Netflix, Türkiye’deki sistemi için Eylül ayını işaret ederek yeni dizi ve filmleri açıkladı. Açıklama ile eylül ayının dolu geçeceğini öğrenen Türk seyircisi eylül ayına konsantre olmuş durumda.

Netflix Türkiye Eylül Ayı İçerikleri

Televizyonculuk kurallarını bir çırpıda değiştiren ve dizi sektörünü İnternet platformuna profesyonel seviyede taşıyan Netflix, her ay onlarca yeni dizi ve film çıkarmayı da ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde eylül ayını işaret eden Netflix, çıkması ve 2. sezonlarıyla devam etmesi planlanan dizilerin akıbeti hakkında son durumları aktardı.

Netflix Türkiye’nin Eylül ayı için hazırladığı yeni dizi ve film projelerine yakından baktığımızda bir an bile boş kalmayacak gibi görünüyoruz. Örnek teşkil etmesi amacıyla belirtmek gerekirse, geçtiğimiz sezonlarda adını duyuran ve yayınlandığı günden itibaren seyircisini Netflix’in başına kilitleyen Atiye dizisi, ikinci sezonuna eylül ayında başlayacak. Eylül ayında gelmesi muhtemel dizilerin arasında yeni dizi Away’da bulunuyor.

Netflix Türkiye Eylül Ayı – Gelecek Yeni Dizi ve Filmlerin Listesi

Eylül Ayında Gelecek Netflix Dizileri

Away: Yeni dizi olarak karşımıza çıkacak. 4 Eylül’de seyirci ile buluşması planlanan dizi en çok merak edilen Netflix dizileri arasında da yerini almış durumda.

netflix-turkiye-eylul-ayi-icerikleri

Atiye: Yayınlandığı tarihten itibaren gerek Türk seyircisi gerekse kürsel seyircisi için muhteşem diziler arasında yerini alan Atiye’nin 2. sezonunun da eylül ayı itibariyle başlaması bekleniyor. Netflix’in açıklamasına göre, Atiye’nin 2. sezonu 10 Eylül’de seyirciyle buluşacak. 

netflix-turkiye-eylul-ayi-icerikleri
atiye

Baby: En çok ilgi gören ve seyircisini bir hayli bekleten Baby, 3. sezonunu 16 Eylül’de seyircileri ile buluşturacak.

netflix-turkiye-eylul-ayi-icerikleri

The Last Word: Yeni dizilerimizin arasında The Last Word’de yer alıyor. The Last Word, 17 Eylül’de seyircilerin beğenisine sunulacak.

Eylül Ayında Gelecek Netflix Filmleri:

Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum: Yeni sevgilisi ile birlikte yaşayan kadının sevgilisine karşı bir şüphesi bulunuyor. Bir çiftlikte yaşayan anne ve babası ile tanışmak maksadıyla yola çıkıyor. Ancak hiçbir şey görüldüğü gibi değil. İşte bu yapıt 4 Eylül 2020 yılında yayınlanacak.

netflix-turkiye-eylul-ayi-icerikleri

The Devil All The Time: Uzun süreli bir dizi olacağı ifade edilen ve gerçekten de seyircilerin merakla beklediği dizi de Orta Batı hikâyesinden kopup gelen bir karakter, sevdikleri için her şey yapmaya hazır genç bir adam ve etrafında dönen kurguları anlatıyor. Dizi 16 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak.

Enola Holmes: Netflix, Enola Holmes adlı diziyi eylül ayında çıkaracağı ifade edildi. Tam tarih olarak 23 Eylül 2020’yi gösteren Ntflix’de en merak edilen diziler arasında da yerini alıyor.

@whats-on-netflix

Türk izleyicileri ve kürsel izleyicilerin bir arada buluştuğu Netflix’de gelecek yapımlar bu şekilde açıklandı.

Paylaşmayı unutmayın.

Enes ibrahim Aydeniz

Merhaba sevgili Gager. Yaşım 19 Denizli'den katılıyorum. Oyuncu Hesabı ve TeknoDizi sitesini geliştiriyorum. Bu kadar :)

İlgili Sayfalar