Netflix Kodları ile Ne İzleyeceğim Derdine Son!

netflix kodları ile izlemek istediğiniz kategorilere kolayca ulaşın

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Kodları ile Ne İzleyeceğim Derdine Son! – Netflix, uzun bir süredir gündemimizi meşgul eden, pandemi sürecinde kullanımı pik yapan dil öğrenmekten eğlenceli vakit geçirmeye ve hatta sosyal medya düzenlemelerine konu olmaya kadar birçok alanda adı aklımıza gelen bir platform oldu. Etkisi böyle yadsınamaz bir hal almışken hala çözemediğimiz tarafları olabilir, ne izleyeceğim diye arama yaparken izleyeceğimiz şeyi bulamadan Netflix için ayırdığımız süre geçebilir ya da daha önce hiç Netflix’i denemediyseniz arama eylemi bile size külfet gibi gelebilir. Eğlenceli ve hedefi on ikiden vuran bir başlangıç için ya da el yordamı ile aradığınızı bulmaya çalışmamak için bilinmesi gereken birkaç koda değineceğiz. Aksiyondan, romantik komediye, animeden belgesele bu netflix kodları neler, ne işe yararlar, nasıl kullanılırlar detaylıca inceleyelim.

Netflix Kodları “netflix.com/browse/genre/” linkinin sonuna ekleyerek istediğiniz kategorideki içeriklere ulaşabilirsiniz ancak bölgesel farklılıklar bazı kodların çalışmasını engelleyebilir. Bu kodlar ile izlemek istediğiniz kategorileri kolayca bulup daha net seçimler yapabileceksiniz. Şimdiden iyi seyirler.

Netflix Kodları ile Ne İzleyeceğim Derdine Son!

1- Aksiyon & Macera

Aksiyon ve macera temalı içerikler için netflix.com/browse/genre/ linkinin sonuna 1365 kodunu ekleyerek arama yapabilirsiniz. Alt kategoriler için aşağıda belirttiğimiz kodları kullanabilirsiniz. Bu arada bizim favori filmimiz Klasik Aksiyon ve Maceralar’dan “Geleceğe Dönüş”

@netflix

2- Anime

One Piece mi Naruto mu? Belki de bu konuda kesin bir yargıya varmak çok zor ama Netflix’te doğrudan anime kategorisine ulaşmak çok kolay. Anime kategorisi için netflix.com/browse/genre/ linkinin sonuna 7424’ü ekleyin ve alternatiflerinizi değerlendirin.

@netflix

3- Çocuk & Aile Filmleri

Okulların pandemi sebebi ile uzun bir süredir tatil olması ve sosyal mesafe, sokağa çıkma kısıtlamaları gibi önleyici tedbirler çocukların vakit geçireceği birçok eylemi de kısıtlamış oldu. Bu bağlamda da çocuklara vakit geçirmelik bir alternatif olarak Netflix değerlendirilebilir. Siz de öyle düşünüyorsanız kullanacağınız Netflik kodu: 783

@Netflix

4- Klasik Filmler

İzlemediğiniz birçok klasik film mi var ya da yeniden izlemek istediğiniz öyle ise klasik filmler için 31574 kodunu kullanabilirsiniz.

@netflix

5- Komedi

İş, okul, ders, sınav stresi… Gülmeye ihtiyaç duyduğunuz o anlarda hangi filmi izlesem düşüncesi de stresinize stres katmasın diye size önereceğimiz kod: 6548. Komedi filmleri!

komedi filmleri netflix kodu 6548
@netflix

6- Belgeseller

Belgesel seyretmenin ayrı keyifli bir tarafı var. Bilhassa tarihi belgeselleri seyretmenin çünkü Alejandro Jodorowsky’nin dediği gibi: Geçmiş sürekli değişen bir icat.

Sizi birçok türden belgesele ulaştıracak kod: 6839

6839 netflix kodu
@netflix

7- Dramalar

Dramalar için kullanılacak kod 5763. Alt kategoriler ise şöyle:

netflix-kodlari-ile-ne-izleyecegim-derdine-son!
@netflix

8- İnanç & Maneviyat

İnanç ve maneviyat temalı yapımları 26835 kodu ile bulabilirsiniz.

netflix-kodlari-ile-ne-izleyecegim-derdine-son!
@netflix

9- Korku Filmleri

Netflix’te sizi direkt korku filmlerine ulaştıracak kod: 8711. Bu arada palyaçolar hakkında ne düşünüyorsunuz?

netflix-kodlari-ile-ne-izleyecegim-derdine-son!
@netflix

10- Bağımsız Filmler

7077 kodu ile bağımsız filmler kategorisine ulaşabilirsiniz.

netflix-kodlari-ile-ne-izleyecegim-derdine-son!
@netflix

11- Müzik

Müziğin her hali güzeldir diyorsanız Netflix’te ihityacınız olan kod: 1701

netflix-kodlari-ile-ne-izleyecegim-derdine-son!
@netflix

12- Romantik Filmler

Romantik filmler için 8883 kodunu kullanın ve nostaljik filmlerden günümüz romantik filmlerine kadar geniş bir yelpazede seçiminizi yapın.

netflix romantik filmler
@netflix

13- Bilim Kurgu ve Fantastik

Neden burada olduğunu biliyorum. Ne yaptığını biliyorum. Neden az uyuduğunu… Yalnız yaşadığını ve her gece bilgisayar önünde neden sabahladığını biliyorum. Onu arıyorsun. Biliyorum, çünkü ben de bir zamanlar aynı şeyi arıyordum. Sonra o beni bulduğunda aslında onu değil, bir yanıtı aradığımı söyledi. Bizi harekete geçiren soru bu Neo. Seni buraya getiren de bu soru. Soruyu biliyorsun… Tıpkı benim gibi.

Matrix’ten yaptığımız bu alıntı ile soruyu ve neden buraya geldiğinizi bildiğimizi belirtiyor ve yanıtlıyoruz: Bilim kurgu ve fantastik için kullanılacak kod: 1492

netflix bilim kurgu ve fantastik
@netflix

14- Spor Filmleri

Spor filmlerine 4370 kodu ile ulaşabilirsiniz.

netflix spor filmleri
@netflix

15- Gerilim Filmleri

Netflix’te arama yaparken gerilmeyin zira gerilmek için daha eğlenceli yollar da var. Bu yol da 8933 kodundan geçiyor.

@netflix

16- Müzikaller

Müzikaller için 13335 kodu ile arama yapın ve klasiklerden Disney müzikallerine kadar olan birçok seçeneğe ulaşın.

@netflix

17- Diziler

Diziler için kullanabileceğiniz kod: 83

@netflix

Yazarken çok eğlendiğimiz ve listemize birkaç dizi ve film daha ekleten içeriğimizin sonuna geldik. Daha detaylı bir listeleme için kaynak kısmında belirttiğimiz siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar