Adgager’da Nasıl Gag Kazanırız?

Paylaşmayı unutmayın.

Adgager’da Nasıl Gag Kazanırız? – Adgager temel olarak Gagerların fikirlerini beyan ederek para kazandıkları bir sistemdir. Gagerların sisteme olan geri bildirimleri ve bu bildirimlerin nitelikleri para kazanmalarında ve kazanacakları tutarlarda önemlidir. Adgager, Gagerlara fikirlerini sunup para kazanabilecekleri alternatif yöntemler sunar.

nasil-gag-kazanilir
nasil-gag-kazanilir

Bunlardan ilki elbette açılan projelerdir. Gager adayları, açılan projelerde proje ile alakalı yorumlarını nitelikli bir şekilde, etkili bir dille ifade ettikleri takdirde GAG kazanırlar. Kazandıkları GAG miktarı projeden projeye değişiklik göstermekle beraber elbette o projeyi doldurmak için ayırdıkları vakitle ve gösterdikleri çaba ile doğru orantılıdır.

Nasıl Gag Kazanırız? – Freewall

GAG kazanılabilecek bir diğer yöntem ise Freewall’un aktif kullanımıdır. Gagerlar Freewall’da markalar hakkındaki görüşlerini özgürce ifade edebilir, onları diledikleri gibi değerlendirebilirler. Bunun yanı sıra kendi deneyimlerini başka Gagerlarla paylaşabilir hatta bu deneyimleri fotoğraflayadabilirler. Örneğin Gager beğendiği bir markanın son çıkan spor ayakkabısını diğer Gagerlarla paylaşabilir. Yaratıcı fikirlerin birbiriyle yarıştığı bu platformda her ayın en çok beğenilen paylaşımı 20 GAG kazanır.

Adagager’a yeni üye davet etmek ise GAG kazanmanın bir başka yöntemidir. Adgager birbirinden farklı binlerce insanın bir arada olduğu bir komünitedir. Bu komünite içindeki her Gagerın fikri bizler için çok önemli. Adgager ailesi olarak farklı ve yaratıcı fikirlere ise  her daim açığız. Bize potansiyel olarak farklı bir pencere açabilecek her Gagera da kapımız açık. Dolayısıyla nitelikli üyelerimizin sayısını arttırmak bizim için önemli. Sisteme sizin referansınızla dahil olan her Gager için 0.1 GAG kazanırsınız.

Bütün bunlara ilaveten Adgager olarak  ‘’Blogager’’ adında bir blog sayfasına da sahibiz. Eğer kuvvetli bir kaleminiz ve yaratıcı fikirleriniz varsa blogta yazar olmak için başvuru yapabilirsiniz. Blog yazarlarımız her ay en az 5 tane yazı yazmakla yükümlü olup 5 yazı sonunda 20 GAG kazanıyorlar. Blogta yazar olduğunuz takdirde her ay en az 20 GAG kazanma şansı yakalarsınız.

GAG kuruna göre 1 GAG’in karşılığı 5 liradır. Gagerlar GAGlerinin lira karşılığını sistemden çekebilir veyahut kazanmış oldukları GAGlerle paneldeki çekilişlere, büyük ödüllere, fırsat etkinliklerine katılabilirler. Bunların yanı sıra GAGleri ile sosyal sorumluluk projelerine destek olabilir ve bağış yapabilirler. GAGlerin kullanılabileceği bu alternatif yolların yanı sıra bizlere çekilişlerle ya da etkinliklerle ilgili fikirlerini ileten Gagerlarımızın isteklerini de dikkate almaktayız. Bu etkinliklerden faydalanmak isteyen Gagerlarımızın paneli takip etmesi büyük önem taşımaktadır.

Daha fazla merak ettiğiniz soru varsa: Sıkça Sorulan Sorulara bakabilirsiniz.

Yoksa siz hâlâ Gager değil misiniz? O halde sizi de Neden Gager Olmalıyım? sorusunun yanıtına alabiliriz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar