Çocuklar Tarafından “iPhone İle Çekildi”

iPhone kids

Paylaşmayı unutmayın.

Çocuklar, hayal güçlerinin sınırsızlığı ve renkliliği ile çözümlenemeseler de farklı bakış açılarıyla bizleri büyülemeye devam ediyorlar.

Hayal gücü denildiğinde katettiği yol ile “Nereden Nereye” dediğimiz bir marka olan Apple, harika bir reklam filmi serisine imza attı. Apple, yeni reklam filmi serisini iPhone 7 ve iPhone 7 Plus telefonlarının reklamları gibi kurgulamış. Fakat bu kez bu telefonlar çocukların elinde.

Apple, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şerefine iPhone 7 ve iPhone 7 Plus telefonları çocukların eline verdi.

Farklı hayal dünyalarına ve farklı bakış açılarına sahip çocuklar bu reklam filminde kamera arkasında yerlerini aldı. Keyifli anlarını ölümsüzleştirmiş olmanın yanısıra, çocuklara armağan edilmiş bu harika güne özel bir reklam filminin -özellikle Apple gibi adını duymayanın kalmadığı bir firmanın reklam filminin- rejisörü, yönetmeni ve kameramanı olarak büyük keyif aldıklarını düşünmekteyiz.

Birbirinden güzel görüntülerin yer aldığı bu reklam filmleri, yayınlandığı ülkelerde büyük bir ilgi uyandırdı.

Siz de onların yerinde olmak istemez miydiniz? Çektiğiniz videoların Apple tarafından tüm dünyaya yayıldığı düşünsenize…

Hadi o filmlere birlikte bakalım:

Beliz E. – 11 Yaşında – Pofuduk Olduğu İçin En Sevdiği Tavşan
Tahsin A. – 10 Yaşında – Vapurdayken Gördüğü Martılar
Melisa C. – 11 Yaşında – Kadife İsimli Eşek
Eren P. – 11 Yaşında – Kumsalda Aklına Gelen İllüzyon
Beliz E. – 11 Yaşında – Zıplayan Su Balonları

Şimdilik Apple Türkiye’nin YouTube kanalında yayınlanan “iPhone ile çekildi” reklam filmleri bu kadar. Fakat takip ettiğimiz üzerine ilk 4 reklam filmini 13 Nisan 2017 de yayımlayan Apple Türkiye bu tarihten 5 gün sonra yeni reklam filmini de yayımladı.

Tahminlerimize göre, 23 Nisan 2017’ye kadar Apple Türkiye, çocuklar tarafından çekilen yeni reklam filmlerini de yayımlayacaktır.

Sabırsızlıkla bekliyoruz…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar