Soğuk Havaların En Sıcak Bayramı – Noel Bayramı

Paylaşmayı unutmayın.

Soğuk Havaların En Sıcak Bayramı – Noel Bayramı – En sevdiğiniz tatilleri tekrar düşündüğünüzde, en çok neyi sevgiyle hatırlıyorsunuz? Her ne ise, muhtemelen bir çeşit yıllık gelenek içerir. Yıllar geçtikçe aynı şeyleri yapıyor ve aradaki 364 günde sizin ve ailenizin ne kadar büyüdüğünü ve değiştiğini düşünmek, bir yılı gözünüzün önünden geçiren nostaljik bir bayram. COVID-19 salgını nedeniyle tatiller hiç şüphesiz farklı görünecek olsa da, Noel zamanının neşe, sevgi ve eğlence dolu olmasını sağlamanın hala birçok yolu var.

Soğuk Havaların En Sıcak Bayramı – Noel Bayramı

Ailenizin yıl boyunca dört gözle bekleyeceğini kutlamak için yaptığınız bu küçük şeyler, çünkü bugün başladığınız tatil ritüelleri, ailenizin gelecekte sahip olacağı güzel anılar haline gelir. Bu pandemi sürecinde yeni yıl bazılarınız için sıkıcı geçecek gibi görünse de, diğer yıllardan daha farklı geçeceği, bu farklılığından dolayı daha çok hatırlanacağı şüphesiz.

Yeni Bir Süs

Her yıl, yeni bir süs almayı ya da kolay bir süs yapmayı deneyin. Her aile üyesinin o yıl hayatındaki özel şeyleri yansıtan bir süs alabilirsiniz.

Geri Sayım Oluşturun

@minnesotamomma

Çocuklarınızla beraber şekerler yapmak, geri sayım takvimi oluşturmak çok eğlenceli. Jacquelyn Rodgers, “Her yıl oğlum için bir yılbaşı takvimini minik oyuncaklar, tatlılar ve en sevdiği fırına vaat eden gezilerle dolu notlarla dolduruyoruz” diyor. Şunu deneyin:  Bir kutu veya çekmeceyi aşk notları, şeker, küçük oyuncaklar veya o gün iyi neşelendirmek için yapabilecekleri iyi işler için fikirlerle doldurun . Ya da özel süsleri bir kutuda bir kenara koyun ve her sabah ağaca bir yenisini ekleyin!

Bir Film Maratonu Ev Sahipliği Yapın

Söz konusu Noel olunca filmleri de bir başka oluyor! Aralık ayında, ailedeki herkesin zevkine uyabilecek favori bir film seçmesini sağlayın. Hepsini bir araya getirmek için ortak bir akşam belirleyin. Sevdiklerinizle yumuşacık bir battaniyenin altında film keyfinin yerini ne doldurabilir ki?

Noel Baba ile İletişime Geçin

@portablenorthpole

Kuzey Kutbu’na bir mektup göndermek muhtemelen Aziz Nick ile iletişime geçmenin en iyi (ve en uzun süreli) yoludur. Ancak bu dijital çağda elbette bir uygulama aracılığıyla da ulaşabilirsiniz. İlginç ve yaratıcı bir uygulama olan Taşınabilir Kuzey Kutbu, Noel Baba’nın kişiselleştirilmiş bir video mesajı göndermesine veya ona sadece Noel Baba’nın Sihirli Telefonuyla mesaj göndermesine izin verir ve o yanıt verir. 

Soğuk Havaların En Sıcak Bayramı – Noel Bayramı’nda Yapılabilecekler

Tatlı İçin Yer Bırakın

soguk-havalarin-en-sicak-bayrami-noel-bayrami
@easyfood

Noel’ in favori tatlısı tabii ki zencefilli kurabiyedir. Hem tadı çok güzel, hem süslemesi çok zevkli. Anlayacağınız tam yeni yıla yakışır! Lezzetli Noel yemekleriyle kendinizden geçmeden önce tatlıları unutmayın. İster aile kurabiyesi tarifi isterse tatil kekleri olsun , Noel Baba’ya tatlı bir şeyler bırakmalısınız.

Noel Pijamaları

@insider

Nasıl bir gelenek haline geldiği hakkında çok bir bilgi olmasa aileleri mutlu eden bir gelenek. Muhtemelen Noel kahvaltısının bir aile olarak paylaşılması, hediyeleri açması ve bir fincan sıcak çikolata içmesi nedeniyle ortaya çıkmıştır, bu sihirli deneyime ve duyguya katılmak için ebeveynlerin Noel pijamaları ve özellikle eşleşen pijamalar giymeye başlandı. Yeni yıl, yen pijamalar!

Noel Sabahı Birlikte Yemek Yapın

soguk-havalarin-en-sicak-bayrami-noel-bayrami
@thechopracenter

Tüm bu hediyeleri açmak iştah açar. Çocukları yeni oyuncaklarından bir dakikalığına koparabilirseniz, herkesin mutfakta yardım etmesini ve kahvaltı yapmasını sağlayın. Bu Noel haftası hem eğlenceli, hem aile bağlarını kuvvetlendirici güzel bir hafta olsun.

Minnettarlık Göster

soguk-havalarin-en-sicak-bayrami-noel-bayrami
@shutterstock

Dijital dünya ile bu kadar iç içe büyüyen ve yeni oyuncaklarıyla vakit geçirmek için can atan çocuklarınızdan bunu istemek biraz zor olabilir. Ama inanın bu onlara çok şey kazandıracaktır. Bir yıl içinde geçirdikleri güzel anılara şükretmek adına akşam yemeğinden önce her aile ferdi kağıda kaleme içini dökebilir. Bu aynı zamanda çok güzel bir terapidir.

Bir Çocuğu Noel Annesi/Babası Siz Olun

soguk-havalarin-en-sicak-bayrami-noel-bayrami
@giveasyoulive

İhtiyacı olan çocuklara oyuncak bağışlamak, topluluğunuza geri vermenin ve bu tatil sezonunda biraz neşelendirmenin harika bir yoludur. Nasıl dahil olabileceğinizi öğrenmek için yerel kütüphanenize, toplum kuruluşlarına veya çocuğunuzun okulunun bir oyuncak kampanyası düzenleyip düzenlemediğine bakın.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar