La Casa De Papel Oyuncuları Instagram’ı Sallıyor

Paylaşmayı unutmayın.

Adını gören herkesin heyecanlandığını düşünüyoruz. Çünkü son zamanların en çok ses getiren dizisi La Casa De Papel’den bahsediyoruz. Diziden daha çok konuşulan şey ise harika oyuncuları… Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran kadroyu Instagram hesapları ile daha yakından tanımak istiyorsanız sizi şöyle alalım!

Uluslararası online yayın platformu Netflix’in çok ses getiren dizisi La Casa De Papel bir soygun dizisi olarak geçiyor. Fakat gelin görün ki soygundan çok daha fazlasıydı insanları kendine bu kadar çok bağlayan… Diziyi izleyenler her ne kadar ”Dizi birçok mantık hatası içeriyor”, ”Biraz saçma değil mi?” gibi yorumlar yapmış olsa da herkes onu konuşuyor. Bize kalırsa diziyi bu kadar popüler hale getiren de o harika oyuncular…

İzleyenler bilirler, dizide profesör verdiği ilk derslerden biri şudu;

”Biz kimsenin parasını çalmıyoruz. Hatta bizi sevecekler. Bu, çok önemli. Halkın bizden yana olması şart. İnsanların gözünde kahraman olacağız ama dikkat edin; çünkü bir damla kan aktığında, yani tek bir kurban olursa, Robin Hood olamayız…”

Ne yalan söyleyelim, biz izleyiciler sizi çok sevdik. Muhtemelen dizinin bu kadar sevilmesinin sebebi de sizi sevmemiz.

İşte bu çok sevdiğimiz oyuncuların Instagram hesaplarına görsellere tıklayarak ulaşabilirsiniz 🙂

O zaman başlayalım!

Netflix Dizi Tavsiyeleri

@exclusivadigital.com

Profesör – Alvaro Morte

Soygunun esas kahramanı Profesör… Gizemliliği ile dikkatleri üzerine toplayan Profesör lakaplı Alvaro Morte, izleyenleri kendine adeta hayran bırakıyor. Darphaneye yapılacak olan soygunun baş kahramanı olarak görüyoruz onu ve sonrasında dahiyane planları ile hem ekibini hem de diğer insanları büyüleyen bir aşk adamı olarak çıkıyor karşımıza. Soygunda her şeyi planlayan Profesör, tek bir ihtimali atlıyor. İspanyol asıllı oyuncu, gerçek hayatta daha bir sevimli ve dizideki rolünden uzak pek de gizemli değil gibi, ne dersiniz?

Alvaro Morte’nin Instagram sayfasına buradan ulaşabilirsiniz!

Tokyo – Ursula Corbero

İzlemeyenler için minik bir spoiler olabilir, ama bu izlememeniz için bir sorun teşkil etmiyor, bunu da belirtelim! Dizide her soyguncu bir şehrin adını alıyor. Kimliklerin gizli kalması gerektiğine inanan profesörün bu fikri sonucu, oyuncu Ursula Corbero Tokyo olarak çıkıyor karşımıza… Soyguncular içinde en dik başlı olanı diyebiliriz onun için. Kendi içinde verdiği savaş bir yana bir de aşk girince işin içine dizide tüm olayları seslendiren bir baş kahraman oluveriyor. Azılı bir hırsız olan Tokyo, aynı zamanda bir kalp hırsızı da olabilir çünkü asiliğini bazen kendisi bile engelleyemiyor.

Tokyo’yu daha yakından tanımak için onun da Instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

Berlin – Pedro Alonso

Adeta bir Berlin değil mi? Dizide bir duvar gibi bizi ikiye ayıran Pedro Alonso, mükemmel bir oyunculuk sergiliyor. Düşünsenize, ondan nefret ederken birkaç saat içerisinde kucaklayasıya sevesiniz geliyor. Yalan yok, sinir bozan bir tavrı var ama aynı zamanda kendinden ve plandan bir o kadar emin ki ona hayran olmamak mümkün değil.

Üstelik tam bir direnişçi…

Rio -Miquel Herran

Soygunun tüm bilgisayar sistemi Rio’ya ait. Ama Rio’nun kalbi de beyni de bir bilgisayar gibi sistemli çalışmıyor. Hatalarıyla dikkat çekmeyecek kadar masum ve genç çünkü… Miquel dizideki rolüyle içimizde bir şefkat uyandırmadı mı sizce de?

Evin küçük yaramaz çocuğu Rio’nun Instagram hesabına bir bakın!

Nairobi – Alba Flores

Rio evin yaramaz çocuğu ise Nairobi de şefkatli bir anne gibi… Dizide geçmiş hikayesiyle içimizde çok garip bir his bıraksa da neşesinden ve gülüşünden asla taviz vermeyen bir kadın. Hali, tavrı ve duruşuyla bizleri kendine hayran bırakan Alba Flores, dizide olduğu gibi tam bir İspanyol kadını…

Denver – Jaime Lorente Lopez

Dizideki oyunculara olan sevgiyi ayıramıyoruz resmen. Denver var sırada, Moskova’nın oğlunu canlandırıyor. Yine masum bir karakterin bu soygunda olması bizi salt iyilik ve salt kötülük kavramlarına yoğunlaştırıyor. Bu dizi de Denver dahil kimsenin kötü olduğuna inanasınız gelmiyor çünkü. Denver’i canlandıran Lopez de oldukça içten tavrıyla dikkat çekiyor.

Moskova – Paco Tous

Dizinin annesine çocuğuna benzetme yaptık ama bu soygunda gerçek bir baba varsa o da Moskova’dır. Onu izlerken kendinize ait bir şey bulmamanız mümkün değil. Gerçekçi ve o babacan tavrıyla bazı sahnelerde gözlerimizi dolduran karaktere hayat veren Paco Tous da sıra…

Sakalsızken çok daha genç durmuyor mu?

Helsinki ve Oslo – Darko Perich ve Roberto Garcia

Onlar dizinin Sırp kuzenleri… Baktığınızda, ya işte bunlar soyguna işine cuk oturmuş diyecek gibi olsak da bazı anlar onlarla birlikte kendimizi duygu seline kaptırmadık da diyemeyiz.

Darko

Roberto

Ve son olarak…

Raquel – Itziar Ituno

O darphane soygunundaki kahramanlarının dışında bambaşka bir kahraman… Profesörün hesaba katamadığı aşkı ve güçlü duruşuyla herkesi kendine hayran bırakan bir kadın. Darphanedeki soygun için görevlendiren bir polisin aile yaşantısı, aşkı ve çektiği zorlukları izleyip ”Sen ne yürekli kadınsın Raquel!” dememize sebep Itziar Ituno…

Dizi nasıl oluyorsa bir şekilde sizi içine alıp sürüklüyor ama atlamadan asla geçemeyeceğimiz bir sahne var…
Profesörle Berlin bu sahnede yeniden doğuyorlar! (Dikkat! Tüyleriniz diken diken olabilir…)

Bu sahneden sonra söylenecek daha doğrusu sorulacak bir şey varsa o da şu;

Siz kimin iyi kimin kötü olduğunun kararını verebildiniz mi?

Sen de Gager Olabilirsin. Hemen Başvur!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar