Bugünün Trendi, Geleceğin Zirvesi İTÜ’de!

Paylaşmayı unutmayın.

Bu, o sizin bildiğiniz zirvelerden değil!

İTÜ Yatırım Kulübü’nün en renkli ve dinamik etkinliği olarak karşımıza çıkan Trendler Zirvesi’nde, dünya ve ülke gündemini etkileyerek büyük sükse yapan konular öğrencilerle buluşturuluyor. Zirvede monotonluktan uzaklaşılarak her yıl farklı konular ele alınıyor.

Trendler Zirvesi, klasik zirve anlayışının kalıplarını yıkıp sizleri çok farklı bir dünyaya götürüyor. İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik, 14-15 Aralık tarihlerinde Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşecek.

itü trendler zirvesi

@trendlerzirvesi

Her sene bambaşka konuları ele alarak üniversite öğrencilerinin, gelişen dünya ile birlikte çağa ayak uydurmalarına imkan sağlayan Trendler Zirvesi, bu yıl dijital dönüşüm ve dijital meslekler konularıyla sizleri trendleri yakalamanız için çağırıyor!

Bu sene ikincisi düzenlenecek olan etkinlik, 14-15 Aralık tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşecek. Alanında uzman konuşmacılar, birbirinden eğlenceli söyleşiler ile gerçekleşecek olan zirveye bin 5 yüz öğrenci katılımı bekleniyor.

Etkinlikte Neler/Kimler Var?

Dijital dönüşümün öncülerinden Dr. Sertaç Doğanay, “Medya’nın Dijitalleşmesi” konusuyla Star TV, Puhutv, NTV ve İnfina Yazılım Kurucu Ortağı Burak Arslanpay’ın katılımıyla birlikte PintiPanda, Base42, The Protector film ekibi söyleşileriyle sizleri davet ediyor.

GENÇ – Her sene farklı konularla adeta yeniden doğuyor, baştan yaratılıyor.

DİNAMİK –  Trendler zirvesi sıradanlaşan etkinliklere meydan okuyarak her senenin sonunda o yılın trendlerini işliyor, değişimin gücüne inanıyor.

İNTERAKTİF –  Verimli olduğu kadar keyifli paneller, söyleşiler, fuaye alanındaki çeşitli etkinlikleri ile Türkiye’nin her bir yanından gelecek üniversite öğrencileriyle birebir etkileşim için mükemmel bir fırsat sunuyor.

itü trendler zirvesi

@trendlerzirvesi

Etkinliğin ücretsiz ve sertifikalı olduğunu belirtelim ve zirve ile ilgili detayları bir kez daha hatırlatalım:

Medya sponsorluğunu üstlendiğimiz etkinliğe gündemi takip eden ve yenilikten keyif alan tüm Gagerlar’ı bekliyoruz. Monotonluktan uzaklaşıp hayata başka bir yerden bakmak isteyenler için dijital dünyada kendi rotanızı çizmeniz için harika bir fırsat.

Yer: İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi

Etkinlik Başlangıç Tarihi: 14 Aralık 2018 saat 11:00

Gelişmelerden haberdar olmak ve kayıt için : www.trendlerzirvesi.com

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar