CV Hazırlarken Yardımcı Olacak En İyi 5 İnternet Sitesi

Paylaşmayı unutmayın.

CV Hazırlarken Yardımcı Olacak En İyi 5 İnternet Sitesi Günümüzde yapılan iş başvurularına karşı oldukça seçici davranılmaktadır. Bununla birlikte yapılan başvurularda ön plana çıkmak gün geçtikçe zorlaşmaktadır. Bu nedenle artık iş başvurusunda kabul edilmek için CV’nizin özenle hazırlanması gerekmekte. Biz de size iş başvurularında ön plana çıkmanızı sağlayacak olan CV’nizi hazırlamanıza yardımcı en iyi 5 internet sitesini derledik.

CV Hazırlarken Yardımcı Olacak En İyi 5 İnternet Sitesi

1. CV Maker

@CV Maker

Öz geçmiş oluşturmanıza imkân tanıyan birçok internet sitesi arasından en popülerinin CV Maker olduğunu söyleyebiliriz. CV Maker, kullanıcılarına iş görüşmelerinde bir adım öne çıkmalarını sağlayacak öz geçmiş hazırlamalarına etkili bir şekilde yardımcı olmakta. Ücretsiz olarak da kullanabileceğiniz bu site aynı zamanda premium üyelik alternatifi sunmakta. Premium üyelik almanızla birlikte birçok yazı karakterini ve şablonu sizlerle buluşturan CV Maker, aynı zamanda online destek imkanını da sunmakta. 11 milyondan fazla kişinin öz geçmişini oluşturmasına fırsat tanıyan bu sitenin bir başka ayrıcalığıysa farklı dillerde de hizmet vermesi. Ayrıca CV Maker üzerinden oluşturmuş olduğunuz CV’nizi pdf ortamında bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

2. VisualCV

cv-hazirlarken-yardimci-olacak-en-iyi-5-internet-sitesi
@VisualCV

Dünya çapınca popülerliğe sahip olan VisualCV, dünyanın dört bir tarafındaki milyonlarca insanın profesyonel bir CV oluşturmasına olanak tanıyor. VisualCV’yi diğer sitelerden ayıran en büyük özelliğiyse hazırladığınız CV’yi Linkedln gibi platformlarda paylaşabilmenizdir. Bunun yanında bir başka avantajıysa siteden mail yoluyla iş başvurusu yollamanızla birlikte CV’nizin kaç defa görüntülendiği gibi bilgilere sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca VisualCV, Türkçe dil desteğini de sağlayarak Türkiye’de en çok kullanılan CV hazırlama sitelinden birisi olmayı başardı.

3. CANVA

@Canva

Yaratıcılık ve tasarım konusunda rakiplerine fark atan Canva, son dönemlerde en çok kullanılan tasarım programları arasında. Canva, içerisinde barındırdığı modern şablonlar ile yaratıcı CV’ler oluşturmanıza imkan tanımakta. Bunun yanında Türkçe arayüzü sayesinde tüm yaratıcı CV’lerinizi hazırlamanız oldukça kolay olacaktır. Ayrıca Canva, dünya çapında sahip olduğu 10 milyondan fazla kullanıcısına farklı kombinasyonlarla kişileri iş görüşmesinde bir adım öne çıkaracak tasarımlar yapmasına olanak sağlıyor.

4. CVlogin

@CVlogin

CVlogin, içerisinde bulunan örnek öz geçmişler ile CV hazırlamanıza büyük ölçüde yardımcı olmakta. Aynı zamanda CV’nizi hazırlarken belirli kalıpların dışına çıkmak ve kendi düzenlemenize de fırsat tanımakta. Bununla birlikte istediğiniz renkleri kullanabilirsiniz veya istemediğiniz bölümleri rahatlıkla çıkartıp kendi düzeninizi yaratabilirsiniz. Tamamen Türkçe arayüzüyle kullanabileceğiniz bu site, hazırladığını CV’nizi pdf olarak indirmenize olanak sağlamakta. Ayrıca hazırladığınız CV’leri üyelik oluşturmanız durumunda kayıt altında tutabilirsiniz.

5. Novoresume

cv-hazirlarken-yardimci-olacak-en-iyi-5-internet-sitesi
@Novoresume

Diğer CV hazırlama sitelerinden farklı olarak Türkçe dil desteği bulunmayan Novoresume, içinde bulundurduğu CV örneklerinden yararlanarak kendi CV’nizi hazırlamanıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda ücretsiz olarak şık ve sizi ön plana çıkartacak CV’nizi tasarlayabilirsiniz. Ayrıca aylık, 3 aylık veya 12 aylık olmak üzere farklı Premium üyelik imkanları tanımakta. Premium üyeliğe sahip olmanız durumunda yeni yazı karakterleri ve arka plan renklerine ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca birçok harika özelliği de kullanmanıza olanak sağlıyor.

Güvenli Kitap Alışverişi Yapabileceğiniz Siteler

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar