Güvenli Kitap Alışverişi Yapabileceğiniz Siteler

Paylaşmayı unutmayın.

Güvenli Kitap Alışverişi Yapabileceğiniz Siteler – İnternet üzerinden alışveriş yapmak günümüzde alışılmış bir durum haline geldi. Geçmişte sık kullanılmayan alışveriş siteleri, kazandıkları güven ile birlikte günümüzde tüketiciler tarafından daha çok tercih edilmekte. İnternet alışverişinin günden güne gelişmesiyle birlikte çoğu marka ürünlerini internet üzerinden de satışa çıkardılar. Firmalar, ürünlerini internete taşımasıyla farklı kategorilerdeki ürünler günden güne artış göstermekte. Bununla birlikte internet üzerinden kitap satışı yapan siteler de faaliyet göstermeye başladı. Biz de size internet üzerinden güvenle kitap alışverişinizi yapabileceğiniz siteleri derledik.

Güvenli Kitap Alışverişi Yapabileceğiniz Siteler

Kitapyurdu

@kitapyurdu

Alışveriş yaptıkça puan kazanabileceğiniz bir site olan Kitapyurdu, kitap alışverişlerinde en çok tercih edilen sitelerden birisi. Kazandığınız puanları biriktirerek de kitap alabiliyorsunuz. Ayrıca belirlenen kitapları satın aldığınızda kargo ücreti de ödemiyorsunuz. Fakat diğer sitelere nazaran şu anlık kapıda ödeme hizmeti Kitapyurdu’nda bulunmamakta. Eğer kitap alışverişi yaparsanız sadece online kredi kartı veya havale ile ödeme yapabilirsiniz.

BKM Kitap

guvenli-kitap-alisverisi-yapabileceginiz-siteler
@bkmkitap

Kitap satışı yapan sitelerden en çok kullanılanlardan birisi de BKM Kitap. Eğer kargo ücreti ödemeden kitap satın almak veya kapıda ödemek istiyorsanız BKM Kitap sizin için tasarlanmış bir site diyebiliriz. Mobil uygulama üzerinden verdiğiniz 30 TL üstü siparişlerinizde kargo bedava olarak size ulaşıyor. Sadece mobil uygulamada değil site üzerinden de 75 TL ve üstü alışverişlerinizde ücretsiz kargo hizmeti vermekte. BKM Kitap’ın diğer sitelerden ayıran yönlerinden birisi ise 100 TL ve üstü alışverişlerinizde bazı kitapları size hediye ediyor. Ayrıca online kredi kartıyla, havaleyle veya kapıda ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Idefix

guvenli-kitap-alisverisi-yapabileceginiz-siteler
@idefix

Kitap setleri üzerinde uyguladığı indirimler ile tanınırlığını artıran Idefix, güvenle kitap alışverişi yapabileceğiniz sitelerden birisi. Idefix’in diğer sitelerden ayıran yönü ise birçok kitabı indirimli olarak ulaşabileceğiniz bir site olmasıdır. Ayrıca 100 TL ve üstü alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı sunuyor. Ayrıca Türkiye’nin her yerine 2-4 iş günü içerisinde ürünün size ulaşmasını sağılıyor. Eğer aldığınız kitap İstanbul içerine gelecek ise size aynı gün teslimat hizmeti de veriyor.

D&R

@D&R

Türkiye’nin birçok yerinde hizmet veren D&R, internet üzerinden kitap alışverişi yapabileceğiniz sitelerden birisi. D&R hemen hemen herkesin de bildiği üzere sadece kitap alışverişi yapabileceğiniz bir site değil. Kitap dışında kırtasiye ürünleri, oyun aletleri ve elektronik eşyaları da bünyesinde bulunduruyor. Ayrıca birçok kitaba e-kitap olarak da ulaşabilirsiniz. 100 TL ve üstü alışverişlerinizde veya belirli günlerde de kargo ücreti alınmamaktadır.

KitapSeç

@kitapseç

Özellikle sınava hazırlanan öğrenciler için bolca avantajı bulunan KitapSeç, birçok eğitim kitaplarını bünyesinde bulunduruyor. Bununla birlikte okuma kitaplarını ve kırtasiye ürünlerine de ulaşabileceğiniz bir site. 75 TL ve üstü alışverişlerinizde kargo ücreti ödememenizin yanında seçili ürünlerde de kargo bedava. Ayrıca bazı ürünlerde aynı gün kargo imkanı sunulmakta. Eğer öğrenciyseniz ve uygun fiyatlara güzel kitaplara ulaşmak istiyorsanız KitapSeç sizin için ideal bir site.

Babil

guvenli-kitap-alisverisi-yapabileceginiz-siteler
@babil

Uygun fiyatlara hizmet veren sitelerden birisi ise Babil. 75 TL ve üstü alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı sunan Babil, indirimli olarak birçok kitaba ulaşabileceğiniz bir site. Ayrıca birçok yayınevini bünyesinde bulundurmakta. Bununla birlikte her yayınevinde farklı oranlarda indirimler bulunmakta.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar