Pandemi Döneminde Süpermarket Alışverişi Yapabileceğiniz Mobil Uygulamalar

Paylaşmayı unutmayın.

Pandemi Döneminde Süpermarket Alışverişi Yapabileceğiniz Mobil Uygulamalar – Covid-19 salgını öncesinden de alışık olduğumuz online alışveriş artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Pandemi dönemine özel olarak da firmalar online alışverişlerde temassız teslimat uygulamaya başladı. Bununla birlikte çoğu insan alışık oldukları marketlere gitmekten ziyade ihtiyaçlarına internet üzerinden ulaşmayı tercih etmekte. Marketler de insanların online süpermarket alışverişine ilgisini görmezden gelmeyip mobil uygulamalar tasarladı. Biz de size pandemi döneminde güvenle süpermarket alışverişi yapabileceğiniz ve hem App Store hem de Google Play üzerinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz mobil uygulamaları derledik.

Pandemi Döneminde Süpermarket Alışverişi Yapabileceğiniz Mobil Uygulamalar

Yemeksepeti – Banabi

pandemi-doneminde-supermarket-alisverisi-yapabileceginiz-mobil-uygulamalar
@yemeksepeti

Banabi hizmeti diğer uygulamalardan farklı olarak Yemeksepeti uygulmasının içerisinde yer almakta. Pandemi döneminde de fazlasıyla ilgi gören Yemeksepeti uygulaması artık insanlara sadece yiyecek sektöründe hizmet sağlamıyor. Bunun yanında Banabi hizmeti ile birlikte süpermarket ihtiyaçlarınızı da evinize kadar ulaştırıyor. Özellikle temassız özelliği ile birlikte kuryeyle iletişime geçmeden siparişinizi teslim alabiliyorsunuz.

App Store Puanı: 4,7

Google Play Puanı:4

Getir

pandemi-doneminde-supermarket-alisverisi-yapabileceginiz-mobil-uygulamalar
@tenor

Getir özellikle pandemi döneminde insanların yardımına koşan bir uygulama. Sadece süpermarket alışverişlerinizi değil istediğiniz hemen hemen her şeye ulaşabiliyorsunuz. Kurye, sizin talebiniz doğrultusunda hareket etmekte. Süpermarket alışverişinizi 7/24 yapabileceğiniz Getir uygulaması son zamanların en çok kullanılan uygulamalar arasında.

App Store Puanı: 4,8

Google Play Puanı: 4,5 

Migros Sanal Market

pandemi-doneminde-supermarket-alisverisi-yapabileceginiz-mobil-uygulamalar
@migros

Migros, haftanın 7 günü müşterilerine hizmet veren online alışveriş uygulaması Migros Sanal Market ile pandemi sürecinde büyük bir kesime hizmet veriyor. Diğer uygulamalara kıyasla sadece internet üzerinden değil telefon ile de sipariş verebiliyorsunuz. Ayrıca tüketiciler, bu uygulama ile birlikte geniş ürün kataloğuna erişebiliyorlar. Yani marketlerdeki gibi sınırlı sayıda değil, birçok farklı kategorilerdeki ürünlere erişebiliyorsunuz.

App Store Puanı: 4,5

Google Play Puanı: 4,5

Migros Hemen

@migros

Migros’un alternatif olarak hizmete sunduğu Migros Hemen uygulaması, isminden de anlaşılacağı üzere daha hızlı teslimat sağlıyor. 30 dakika içeresinde istediğiniz ürüne bu uygulama ile erişebilirsiniz. Fakat Migros Hemen uygulaması şu anlık İzmir, İstanbul ve Ankara’da hizmet verebiliyor. Talebin artmasından ve kullanıcılardan olumlu dönüş alınmasından dolayı uygulama diğer illerde de hizmet vermesi planlanıyor.

App Store Puanı: 4,2

Google Play Puanı: 4

CarrefourSA Online Market

@carrefoursa

Ünlü market zinciri CarrefourSA, korona döneminde de müşterilerine hizmet vermekte. Online olarak ödeme yapabileceğiniz uygulamaya sahip olan CarrefourSA, diğer uygulamaların yanında bozulabilecek ürünlerinizi özel araçları ile teslimat yapmakta. Acil olarak bir ürüne ihtiyacınız varsa da “Bugün Gelsin” özelliğinden yararlanabiliyorsunuz. 

App Store Puanı: 4

Google Play Puanı: 4

İstegelsin

@istegelsin

Tanınırlığı diğer uygulamalara nazaran daha az olan İstegelsin, sadece süpermarket alışverişlerinizi değil farklı ürünleri de tüketici ile buluşturuyor. Kırtasiye veya eczaneden alınması gereken ürünlerinizi hızlı teslimat sayesinde kapınıza kadar ulaştırabiliyor. Ayrıca siparişinizi online olarak da takip edebiliyorsunuz. Özellikle kullanıcılarını hızlı teslimatı ve ürünlerin tazeliği açısından memnun etmeyi başarıyor. Fakat kullanıcılarından olumlu dönüş alan bu uygulama şu anlık sadece Ankara, İstanbul, Kocaeli ve Bodrum’da hizmet vermekte.

App Store Puanı: 4,3

Google Play Puanı: 4,5

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar