Yılbaşını Evde Geçirenler İçin En İyi Yeni Yıl Hediyeleri

Paylaşmayı unutmayın.

Yılbaşını Evde Geçirenler İçin En İyi Yeni Yıl Hediyeleri – Pandemi ilan edilmesinden bu yana neredeyse bir yıl olmak üzereyken, karantinada ve evde kalarak geçireceğimiz ilk yılbaşı yaklaşıyor. Kimimizi kederlere sürüklese de, durumu güzelleştirmek için sevdiklerinize hediye alma keyfimizi elimizden almıyor. Bu yeni düzende, arkadaşlarınızı, ailenizi, çocuklarınızı ve dahi kendinizi sevindirebileceğiniz hediyeleri sizler için sıraladık. İşte, iyi ki evdeyiz dedirtecek o armağanlardan bazıları!

Yılbaşını Evde Geçirenler İçin En İyi Yeni Yıl Hediyeleri

1. Modern Gramafon

Müzik, dizi ve filmler gibi hayatımızdaki yerini yaşadığımız süreçte geliştirdi. Spotify listelerimiz çoğaldı, dinleme sürelerimiz uzadı. Müziğini biraz daha yüksek sesle dinlemek isteyip, hem de dekoratif bir hoparlörü diğerlerine tercih edecek herkes için bu Grammy Akustik Gramafon harika bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatı, satıcılara göre farklılık gösterse de ortalama 300TL’ye edinebilirsiniz. İlgilenenler için link burada.

2. LEGO

hogwarts lego
@wallmart

7’den 70’e herkesi sevindirecek, alana minnettar olunacak hediye; LEGO. Aileyi de bir araya toplayan bu setleri, yakınlarınıza tereddütsüz alabilirsiniz. Fiyatlar oldukça değişken, bütçenize göre bir kutu LEGO muhakkak bulacaksınız. İlgilenenler için sitenin linkini buraya bırakıyorum.

3. Uygulama Üyeliği

@freepik

Hediye olarak çok akla gelmese de, ücretli uygulamalar son dönemde, eskisine oranla daha çok talep görmeye başladı. Sevdiklerinize, ilgi alanlarına göre bir uygulamanın yıllık üyeliğini hediye edebilirsiniz. Şaşırtıcı olacaktır. Spotify, Storytel, ScannerPro, WolframAlfa, Starwalk2, VSCO X ilk akla gelenlerden bazıları olarak sıralanabillir. Fiyatlar aylık ve yıllık bazda değişiklik gösteriyor.

4. Hobi Kitleri

yilbasini-evde-gecirenler-icin-en-iyi-yeni-yil-hediyeleri
@depositphotos

Kısıtlamalar başladığından beri, birçok kişinin içindeki yaratıcı yönü ortaya çıktı. Kimi mutfağa girdi, kimi resim yaptı kimisi de nakış işlemeye başladı. Aslında hayatın hızlı akışında biraz mola vermek, zihnimizi dinlendirmek için bu hobilere hep ihtiyacımız vardı, sadece keşfetme fırsatı yaratılmamıştı. Sizin de çevrenizde hobilerini geliştiren sevdikleriniz varsa, tam takım bir set ile onları mutlu edebilirsiniz. İlgi alanına ve içeriğe göre setler 30TL’den başlıyor. Birçok sitede aradığınız ürünleri bulabilirsiniz.

5. Akıllı Bileklik

yilbasini-evde-gecirenler-icin-en-iyi-yeni-yil-hediyeleri
consumer.huwei.com

Başlığı görünce aklınıza binlerce liralık ürünler gelmesin, uygun fiyatlı ve fonksiyonel birçok bileklik piyasada satışta. 3 haftayı bulan pil ömrü, suya dayanıklılık ve renk seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Vestel, Xiaomi veya Huawei’nin uygun fiyatlı bilekliklerinden biri sizin aradığınız ürün olabilir.

@evdekal için En İyi Yeni Yıl Hediyeleri

6. Kahve Makinesi

yilbasini-evde-gecirenler-icin-en-iyi-yeni-yil-hediyeleri
@depositphotos

Türkiye’de çay tüketiminin önüne hiçbir içecek geçemese de, kahve tüketimi de yadsınamayacak kadar çok. Kahve zincirlerinin yaygınlaşması ile filtre kahveye ve kapsül kahvelere olan ilgi artış gösterdi. Kahveye düşkün yakınlarınıza, bütçenize uygun kahve ekipmanlarından hediye etmeyi düşünürseniz 150 TL’den başlayan fiyatlarla bütçenizi yormadan tercih yapabilirsiniz.

7. Online Eğitim

Bitki bakımından, çocuk gelişimine, grafik tasarımdan, drama yazarlığına kadar çok geniş bir yelpazede bulabileceğiniz online kurslar popülerliğini günden güne artırıyor. Genç olsun yaşlı olsun, öğrenme isteğini ve coşkusunu taşıyan herkes için Udemy gibi platformlardan eğitimler armağan etmek oldukça heyecan verici olacaktır.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar