Yerli Oyun Şirketi Axell Studio 400 Bin Dolar Yatırımın Sahibi Oldu!

Yerli Oyun Şirketi Axell Studio

Paylaşmayı unutmayın.

Yerli Oyun Şirketi Axell Studio 400 Bin Dolar Yatırımın Sahibi oldu! – Bilindiği üzere ülkemizde artık yeni yeni pek çok oyun şirketi kuruluyor. Bu oyun şirketlerinden biri olan Axell Studioise geçtiğimiz günlerde kendi gelişimleri ve faaliyetlerine ciddi kaynak olacak 400 bin dolar yatırım aldı. İstanbul merkezli çalışan stüdyonun aldığı yatırım ise tamamen Google merkezli olarak geldi. Google Premier Partner Ajansı Destex Digital ve Rasyonel Global şirketlerinden 400 bin dolar yatırım alan Axell Studio bu yatırımı yeni projelerinde kullanacaklarını açıkladı. Daha ilk oyunları olan Back Streets oyununu piyasaya sürmeye hazırlanan şirketin CEO’su yatırım ile ilgili açıklamalarını dile getirdi.

Yerli Oyun Şirketi Axell Studio

CEO Onur Eyikul: “Yıl içerisinde 4 oyun çıkarmayı planlıyoruz”

Axell Studio CEO’su Onur Eyikul aldıkları bu yatırımı İstanbul’da bulunan oyun geliştirme stüdyosu için yeni faaliyetlerde kullanacaklarını söyledi. Yeni oyunlar geliştirmek ve mevcut olan Back Streets oyununu piyasaya sunmak için kullanacakları bu yatırım sayesinde çok daha başarılı işler göreceğimizi söyleyebiliriz. Google Play Store ve Apple Store’da çıkması planlanan Back Streets oyununun 2021 yılının başında çıkması düşünülüyor. Daha tam tarih söylenmeyen oyunun ise sektöre güzel bir giriş yapacağı tahmin ediliyor.

Yerli Oyun Şirketi Axell Studio
@twitter

Şirketin Reklam Operasyonlarını Destex Digital Üstlendi

Axell Studio aldığı yatırım ile birlikte şirket için oldukça önemli olan reklam operasyonlarını da Destex Digital bünyesine bıraktığını açıkladı. Dolayısıyla artık şirketin dijital reklam operasyonları tamamen Destex Digital’in elinde olacaktır diyebiliriz. İlk başta Amerika olmak üzere bütün Avrupa Birliği ülkeleri ve Arap ülkelerini hedef alan şirketin bu bölgelere özel oyunlar geliştireceği ve projeleri arasında yer aldığı açıklandı. Böylelikle yerli bir oyun şirketinin bu şekilde küresel çapta faaliyet göstereceğini dile getirebiliriz. Bu adımlar ise ülkemiz için de daha faydalı olacak gibi duruyor.

Şirketin CEO’su Onur Eyikul başarılı bir ekip kurduklarını ve bu ekip ile birlikte oyun sektörünü etkileyecek daha birçok projelerinin olduğunu ifade etmişti. Axell Studio için gurur verici olan bu yatırım sayesinde ilerleyen yıllarda daha büyük oyun projeleri ile karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar