Yeni Bir İşletme Kurarken Faydalanabileceğiniz 8 Muhteşem Araç

Paylaşmayı unutmayın.

Yeni Bir İşletme Kurarken Faydalanabileceğiniz 8 Muhteşem Araç – Bir işletme kurmak çok çaba gerektirir. Tüm işlerin; internet sitesi  geliştirme, finans, markalama, pazarlama, ekip yönetimi, müşteri yönetimi vs. nasıl dengeleneceği sorusu yoğun ve baskılı olabilir. Tüm kaynaklarınızı pahalı danışmanlar için harcamak yerine iş yükünü hafifleten ve hatta bu süreçlerin bir kısmını otomatikleştiren aletleri kullanmayı deneyin! Küçük şirketlere yardım etmek amacıyla tasarlanan binlerce araç var. Biz işe başlamanız için gerekli olan araçları sizler için listeledik.

Yeni Bir İşletme Kurarken Faydalanabileceğiniz 8 Muhteşem Araç

Shopify

@unsplash

Shopify İnternet sitelerine bir İnternet mağazası eklemek isteyen küçük şirketler için kullanışlı bir alettir.

Platform şirketlere kendi İnternet mağazaları, envanter yönetimi, müşteri siparişleri ve işlem ödemelerini tasarlamaya yardım eder. Ayrıca şirketlere İnternet trafiği ve pazarlama ve satış stratejilerine dair bilgi veren verileri gösterir.

Tailor Brands

@thedroidrewiev

Şirketinizin daha tanınabilir bir duruma gelmesi için markalaşma gerekli bir unsurdur. Markalamanın kilit noktalarından biri eşsiz bir logodur.

Birçok küçük şirket kurum içi bir tasarımcı finanse edecek imkanlara sahip değildir. Fakat bu, iyi bir logo oluşturamayacakları anlamına gelmez. Tailor Brands bir Al logo oluşturucusudur, şirketin adı ve tercih ettiği stili hesaba kattıktan sonra saniyeler içinde profesyonel logolar tasarlar. Kullanımı kolay arabirimiyle Tailor Brands şüphesiz bol seçenekli sezgisel tasarımlar taahhüt eden ileri bir logo oluşturucusudur.

HubSpot

yeni-bir-isletme-kurarken-faydalanabileceginiz-8-muhtesem-arac

HubSpot müşteri odaklı pazarlama aleti ve müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) platformudur. Platform şirketlere pazarlama, aday müşteri yönetimi ve müşteri hizmeti konularında yardım eder – size işletmenizin gelişmesi ve dönüşüm oranlarının artışı için gereken her şeyi temin eder. Şirket ayrıca içerik, SEO vs. dahil çeşitli pazarlama tekniklerinin uygulandığı video dersleri sunar.

MailChimp

yeni-bir-isletme-kurarken-faydalanabileceginiz-8-muhtesem-arac

MailChimp küçük şirketler için muhteşem bir e-posta pazarlama aletidir. Özellikle e-posta pazarlama konusunda yeni şirketler için kullanışlıdır. Zira şirketlere kullanımı kolay, ihtiyaca göre düzenlenen şablonlarla çabucak büyük bülten içeriği oluşturma imkanını sağlar. Eğer her ay 2000’den az aboneye 12000’den az e-posta yolluyorsanız MailChimp Forever Free planını çok seveceksiniz.

QuickBooks

yeni-bir-isletme-kurarken-faydalanabileceginiz-8-muhtesem-arac

QuickBooks müşteri ödemeleri, çalışanların maaşları vs. takip etme konusunda küçük şirketlere yardım eden bir muhasebe aletidir.

Sezgisel arabirimi çalışanların iş saatlerini ve diğer önemli detayları kaydetmelerini kolaylaştırır, idare departmanları için muhasebe sürecini otomatikleştirir. Otomatik yedek sistem şirketinizin mali verilerini güvenli tutar.

Trello

yeni-bir-isletme-kurarken-faydalanabileceginiz-8-muhtesem-arac

Trello şirketler için en yüksek puanlı ekip yönetimi platformlarından biridir. Bu sistem ile kartlarınızı etiketlerle düzenleyebilirsiniz. Dosya ekler, son teslim tarihi belirleyebilirsiniz. Ayrıca kapsamlı bir takvim görüş alanında her işin ne zaman olması gerektiğini takip edebileceksiniz. Her proje için isteğe uyarlanan iş akışları oluşturmak kolaydır. Aynı şekilde projenin tümünü çeşitli bölümlere ayırmak da oldukça kolaydır.

LiveChat

yeni-bir-isletme-kurarken-faydalanabileceginiz-8-muhtesem-arac

Müşteri hizmetinizi arttırmak isterseniz, LiveChat bunu gerçekleştirmenin yoludur.  Bu alet müşterilerinizle gerçek zamanda konuşmanızı sağlar. Müşteriler ilk defa İnternet sitenize girmiş olabilirler veya sürekli misafirlerdir. Canlı sohbet opsiyonları sadece müşteri hizmetine ilişkin sorular için kullanılmaz. Ayrıca bir satın alma kararını teşvik edebilecek bir bilgi elde etmenin iyi bir yoludur. Bu uygulama ile İnternet sitesi ziyaretçilerin kimliğini saptayabilirsiniz. Onlara uygun sohbet davetiyeleri gönderebilirsiniz. Analitik yoluyla müşteri hizmeti performansınızı izleyebilirsiniz.

Slack

yeni-bir-isletme-kurarken-faydalanabileceginiz-8-muhtesem-arac

Slack, çalışanlarınızla iletişim kurma amaçlı popüler ve iyi yapılan bir platformdur. Platformun kullanışlı tasarımı onu sezgisel yaparak çalışanları biraraya getirir. Ekiplere mesaj göndermek, belgelerle linkleri paylaşmak ve şirket etkinlikleri düzenlemek için mükemmel bir alettir.

Yeni Bir İşletme Kurarken Faydalanabileceğiniz 8 Muhteşem Araç – Sonuç

Eğer işletmeniz yeniyse ve yapılması gerekenlerden dolayı baskı altındaysanız, bu aletler mükemmel bir başlangıçtır. Bunların bir kısmının kullanılması küçük işletmenizin verimliliğini arttırmaya yarar. Pazarlama tekniklerinizi düzeltmeye ve sonuç olarak şirketinizin hızlanmasına yardım edecektir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar