Vakit Geçirmelik Web Siteleri – Vakit Geçirebileceğiniz 10 Web Sitesi

Paylaşmayı unutmayın.

Vakit Geçirmelik Web Siteleri – Vakit Geçirebileceğiniz 10 Web Sitesi – İnternet ortamında yapabilecek birçok şeyimiz olsa da zaman zaman, yapacak bir şey bulamadığımız ve sıkıldığımız anlar da oluyor. Bu içerikte sizler için eğlenceli web siteleri derledik. Aslına bakarsak bu web siteleri size herhangi bir şey katmayacak. Yani bir şeyler öğrenmenizi, faydalı bir iş yapmanızı sağlamıyor. Fakat bu web sitelerinde zaman geçirebilir ve eğlenebilirsiniz. İşte vakit geçirmelik web siteleri;

Vakit Geçirmelik Web Siteleri – Vakit Geçirebileceğiniz 10 Web Sitesi

Drive and Listen

vakit-gecirmelik-web-siteleri-vakit-gecirebileceginiz-10-web-sitesi

Eğlenceli web siteleri listemizin ilk sırasında Drive and Listen yer alıyor. Bu web sitesinde, listede yer alan şehirlerde gezebiliyorsunuz. Aynı zamanda bölgenin radyolarını dinleyebilirsiniz. Drive and Listen’da Türkiye’den Ankara, İzmir, Antalya ve İstanbul şehirleri yer alıyor. Şehrin sokaklarını ister gündüz, ister gece görmeniz mümkün. Ayrıca sokağın sesini de dilediğiniz takdirde açıp kapatabilirsiniz.

City Walks

City Walks, listede yer alan bir önceki web sitesinin yaya versiyonu diyebiliriz. Bu sitede de şehrin sokaklarını yaya olarak geziyorsunuz. Yine aynı şekilde gece – gündüz seçenekleri yer alıyor. Özellikle de dünyanın en ünlü şehirlerini, bir insanın bakış açısından görüntüleyerek keyifli vakitler geçirmeniz mümkün. 

Window Swap

vakit-gecirmelik-web-siteleri-vakit-gecirebileceginiz-10-web-sitesi

Bu siteden de diğer web sitelerindeki gibi dünyanın pek çok farklı noktasına erişebiliyorsunuz. Window Swap web sitesinde dünyanın farklı noktalarındaki evlerin pencerelerine yerleştirilmiş kameralardan etrafı izleyebilirsiniz. 

Scale of Universe 2

Scale of Universe diğer web sitelerinden farklı olarak bilgi edinebileceğiniz de bir web sitesi. Bu web sitesinde evrende yer alan farklı ölçekte nesneleri inceleyebilirsiniz. Ek olarak web sitesinde Türkçe dil desteği de bulunuyor. Evrene dair birçok boyutlandırmanın yer aldığı web sitesinde en küçük atomdan tutun da en büyük gezegene kadar görüntüleyebilirsiniz. 

Lightining Maps – Vakit Geçirmelik Web Siteleri – Vakit Geçirebileceğiniz 10 Web Sitesi

Lightining Maps, zaman geçirebileceğiniz web siteleri listemizin bir diğer üyesi. Bu web sitesinde havanın şimşekli olduğu bölgeleri görebilirsiniz. Web sitesinde yer alan bilgilerin tamamı anlık ve doğru bilgilerden oluşuyor.

Radio Garden

vakit-gecirmelik-web-siteleri-vakit-gecirebileceginiz-10-web-sitesi

Müzik dinlemeyi seven birisiyseniz bu web sitesine bayılacaksınız. Dünya haritası üzerinde geziniyorsunuz ve seçtiğiniz şehrin özgün radyolarından birisini canlı olarak dinleyebiliyorsunuz. Web sitesinde dünya üzerindeki tüm radyo frekansları canlı olarak yer alıyor. Bu web sitesi sayesinde farklı bölgelere ait müzikleri keşfedebilir, eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. 

My 90’s TV

Nostalji seven birisiyseniz bu web sitesi tam sizin için diyebiliriz. 80’ler, 90’lar ve 2000’li yılların başı. İstediğiniz döneme ait filmler, radyolar, diziler, şovlar, müzikler ve konserleri görüntülemeniz mümkün. Bu web sitesi özellikle de çocukluk yıllarını özleyenler için birebir. 

Plink

vakit-gecirmelik-web-siteleri-vakit-gecirebileceginiz-10-web-sitesi

Plink, listede yer alan diğer web sitelerine göre biraz daha farklı. Bu web sitesi üzerinden müzik yapabilirsiniz. Herhangi bir müzik bilginizin olmasına da gerek yok. Birkaç rengi kullanarak farklı metronomlarla kendi müziğinizi oluşturabilirsiniz.

Play Classic Games

Listemizin bir diğer nostaljik üyesi. Eski oyunları tamamen ücretsiz ve online şekilde oynayabilirsiniz. Bu web sitesi özellikle de çocukluğunda oynadığı oyunları tekrar oynamak isteyen ve nostaljik oyun severlere göre. 

The Useless Web

vakit-gecirmelik-web-siteleri-vakit-gecirebileceginiz-10-web-sitesi

Bu web sitesine listemizde yer vermemizin sebebi listemize ironik bir web sitesi olması. The Useless Web, karşınıza işe yaramaz web sitelerini çıkartıyor. Web sitesinde yer alan butona tıkladığınızda sizi işe yaramaz başka bir web sitesine yönlendiriyor. Kulağa gereksiz gelse de karşınıza çıkan web sitelerinin saçmalığıyla eğlenmeniz mümkün.     

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar