Uygun Fiyatlı Alınabilecek Powerbank Tavsiyeleri

uygun-fiyatli-alinabilecek-powerbank-tavsiyeleri

Paylaşmayı unutmayın.

Uygun Fiyatlı Alınabilecek Powerbank Tavsiyeleri – Akıllı telefonlar ve tabletler gün içerisindeki yoğun kullanımı nedeniyle bataryaları tükeniyor ve bu durumdan dolayı da kullanıcılar sürekli powerbank tavsiyelerine ihtiyaç duyuyor. Biz de sizler için 100 TL ve altı ücretlere satın alabileceğiniz powebank önerileri listesi hazırladık. Güçlü ve kullanışlı bir powerbank tercihinizi bu listeden seçmeniz hayatınıza büyük kolaylıklar sağlayacaktır.

Teknolojinin gelişmesiyle doğru orantılı olarak akıllı telefon ve tabletlerin de bataryaları hızlı bir şekilde güçleniyor. Lakin bataryalar her ne kadar gelişirse gelişsin kullanıcılar powerbanka hitiyaç duyuyor. Sizler için 100 TL altına satın alabileceğiniz powerbank tavsiyeleri listesi hazırladık.

Uygun Fiyatlı Alınabilecek Powerbank Tavsiyeleri

@ttec

TTEC PowerSlim Duo Taşınabilir Şarj Aleti

2 adet Type-A ve 1 adet Type-C çıkışa sahip olan bu modeli 230 gram ağırlığına sahiptir. 10.000 mAh kapasiteye sahip olmasıyla birlikte bataryası full olduğu zaman, akıllı cihazınızı en az 2 kere doldurabilme yeteneği vardır. Birden fazla cihazı aynı anda şarj edebilme imkanı mevcuttur ve şarj etme esnasına cihazınıza zarar vermemesi için özel teknolojisi vardır. 99,90 TL olması da cabasıdır.

uygun-fiyatli-alinabilecek-powerbank-tavsiyeleri
@huawei

Huawei Powerbank 18W

1 adet Type-A ve 1 adet Type-C çıkışı mevcuttur. Üzerindeki çıkışlardan dolayı sadece 1 cihazı şarj edebiliyor lakin içerdiği kapasite sayesinde bir cihazı birden fazla şarj edebiliyor. 10.000 mAh kapasiteye sahip olan Huawei Powerbank, 18W akım gücüyle birlikte hızlı şarj hizmeti sunuyor. Fiyatı 98,90 TL’dir.

@hepsiburada

Anker PowerCore Select Powerbank

2 adet Type-A ve 1 adet Micro USB girişi vardır. 10.000 mAh kapasiteye sahiptir ve hızlı şarj özelliğiyle birlikte birden fazla cihazı aynı anda hızlı şarj edebilmeye müsaittir. Boyutu küçük fakat kalındır fakat cebe rahatlıkla sığabilir. Bu powerbankin fiyatı ise 99,80 TL’dir.

uygun-fiyatli-alinabilecek-powerbank-tavsiyeleri
@n11

Xiaomi Redmi Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı

2 adet Type-A, 1 adet Type-C ve 1 adet Micro USB çıkışı mevcuttur. Akım koruma özelliği, şarj ettiğiniz cihazlarla powerbank arasındaki kısa devreleri engeller. 10.000 mAh kapasiteye sahip olmasıyla birlikte aynı cihazı birden fazla kez şarj edebilme yeteneği vardır. Fiyatı ise 80,58 TL’dir.

uygun-fiyatli-alinabilecek-powerbank-tavsiyeleri
@hepsiburada

Dexim M10 Powerbank

2 adet USB çıkışına sahip olmasıyla birlikte powerbank tavsiyeleri listemizdeki en uygun fiyatlı powerbank olmayı başarıyor. 59,48 TL gibi cüzi bir fiyata sahip olmasıyla birlikte Amazon internet sitesindeki çok satanlar listesine de girmiştir. Çoklu bağlantı desteği sayesinde birden fazla cihazı aynı anda şarj edebiliyor. 10.000 mAh kapasitesi vardır ve bu sayede de bir cihazı birden fazla kez şarj edebilir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar