Temmuz’da Netflix: Bu Ay Bizi Neler Bekliyor?

Paylaşmayı unutmayın.

Henüz yaza yeni yeni alışırken ne olup bittiğini bile anlayamadan sonuna geldiğimiz, Dark ve Black Mirror gibi ses getiren Netflix yapımlarının yeni sezonunun yayınlanmasıyla dolu dolu geçirdiğimiz bir Haziran ayını nihayet geride bırakıyoruz. Yazın ortasından hepinize “Merhaba!” diyelim o halde. Temmuz, yine sabırsızlıkla beklenen Netflix dizilerinin yeni sezonlarını izleyeceğimiz bir ay olacak gibi duruyor. Öyleyse Temmuz’da Netflix bizler için neleri beraberinde getirecek hep beraber bir göz atalım. Yazımızın sonunda mutlaka izlenmesi gereken yeni yapımlara yer verdiğimiz kısma göz atmayı unutmayın!

Stranger Things

@netflix.com

Yayınlanan iki sezonuyla büyük beğeni toplayan ve yeni sezonu merakla beklenen Stranger Things’in 3. sezonu 4 Temmuz’da Netflix’te olacak.

La Casa De Papel

@netflix.com

19 Temmuz‘da yayınlanacak 3. sezonuyla sevenlerini yepyeni bir maceraya sürükleyecek olan La Casa De Papel’in yeni sezonunda Profesör ve ekibi, Rio’yu kurtarmak için yeniden bir araya gelerek bu defa İspanya Merkez Bankası’nı hedef alacak bir planı hayat geçirmeye çalışıyorlar.

Queer Eye

@people.com

En eğlenceli Netflix yapımlarından biri olan Queer Eye’da Muhteşem Beşli: Antoni, Bobby, Jonathan, Karamo ve Tan serinin 4. sezonuyla 19 Temmuz‘da sevenleriyle buluşacak.

Orange is the New Black

@inews.com

Netflix’in en çok ilgi gören yapımlarından biri olan Orange Is The New Black final sezonu olan 7. sezon bölümleriyle 26 Temmuz‘da Netflix’te olacak. Ancak yeni bölümler yayın hakları sebebiyle ne yazık ki Netflix Türkiye üzerinden seyredilemeyecek. 

Temmuz ayı takvimimiz genel olarak bu şekilde görünüyor. Sıra geldi geçtiğimiz ay gözünüzden kaçmış olabilecek, mutlaka izlemeniz gereken yapımlardan bazılarına:

How To Sell Drugs Online (Fast)

@netflix.com

Amerika’dan, yaşadıkları küçük kasabaya geri dönen kız arkadaşının kendine farklı bir yol çizmek istemesi üzerine bu ayrılığı kabullenemeyen Moritz Zimmermann’ın, onu geri kazanmak için yakın arkadaşı Lenny Sander ile birlikte online uyuşturucu satma işine girme maceralarını konu alan bu Alman yapımı mini diziye mutlaka göz atmalısınız. Dizi komedi ve dram unsurlarını bir arada kullanıyor. Böylece izleyenlere çarpık aile ilişkilerine ve karakterlere dair pek çok ipucu veriyor. 6 bölümden oluşan ve her bölümü ortalama 25 dakika süren bu diziye bir şans vermenizi öneriyoruz.

Murder Msytery (Film)

@vox.com

Geçtiğimiz ay Haziran listesine göz atmış olanlar bu filmi mutlaka hatırlayacaktr. Başrollerini Adam Sandler ve Jennifer Aniston’ın paylaştığı komedi/macera türündeki bu yapım ilk 3 günde en çok izlenme rekorunun sahibi oldu. Balayı için eşine söz vermiş olduğu Avrupa seyahatini bir türlü hayata geçirmeyen New York’lu bir polis, 20. yıl dönümlerinde eşinin ısrarlarına dayanamayarak nihayet Avrupa tatili ayarlıyor ve uçakta tanıştıkları milyarder bir iş adamının kendilerini yat partisine davet etmesiyle gizem dolu bir maceranın tam ortasında kalıyorlar. Soruşturmayı yürüten dedektif tarafından tüm oklar onlara çevrilmişken, sırayla işlenen cinayetleri çözmek ve katili ortaya çıkarmak zorunda kalan çiftin hikayesini Agatha Christie romanlarına atıfta bulunan ve mizah ögelerine yer veren bir anlatımla izlemek oldukça keyifli oluyor. Bu filmi izlemenizi kesinlikle öneriyoruz, ancak şunu da eklemekte fayda var: “Katil bu sefer uşak değil!”

Şimdiden iyi seyirler 🙂

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar