Haziran’da Netflix Bir Başka

Haziran'da Netflix'te

Paylaşmayı unutmayın.

Bahar bitiyor, yaz geliyor, kimileri için sınavlar bitiyor kimileri için yaz tatilleri başlıyor. Herkes hazır mı? Haziran’da Netflix bomba gibi yapımlarla geliyor. Peki neler yayına giriyor, ne gibi sürprizler bizi bekliyor? Arşive giren kült yapımlar, merakla beklediğimiz yeni sezonlar, kısacası hareketli bir aya giriyoruz. Tüm merakınızı gidermek için listemiz aşağıda size göz kırpıyor.

1 Haziran’da Bomba Gibi Başlıyoruz

Haziran ayına hızlı bir giriş yaparak kült filmlerle buluşuyoruz. Harry Potter serisi, Küp ve Rezervuar Köpekleri filmleri yayında olacak.

Harry Potter Serisi

@netflix.com

Küp

@olagansuphelilerr.blogspot.com

Rezervuar Köpekleri

@netflix.com

5 Haziran’da Bekleyiş Bitiyor

Yaklaşık 1 yıl önce veda ettiğimiz 4. sezondan sonra sonunda Black Mirror’a kavuşuyoruz. Arada Bandersnatch ile farklı bir deneyim yaşamış olsak da yeni sezonda kendi özüne dönüyor. Tek üzgün olduğumuz nokta sadece 3 bölümden oluşacak olması.

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus da sezonun 2. bölümünde karşımıza çıkacak.

Black Mirror 5. Sezon

@netflix.com

7 Haziran’da Yeni Sezonlar Kapıda

%3 3. Sezon

Geniş bir hayran kitlesi olan %3 de 3. sezonuyla 7 Haziran’da yayına giriyor. Yeni sezonda Michelle, karada herkese açık bir sığınak kuracak ve yaşanılan krizler sonrasında kendi seçim sürecini tasarlamasını izleyeceğiz.

@diziler.com

Designated Survivor 3. Sezon

24 dizisinden tanıdığımız Kiefer Sutherland yine Beyaz Saray’da karşımıza çıkıyor. İlk 2 sezonda ciddi bir izleyici kitlesi yakalayan yapım 3. sezonuyla devam ediyor.

@newonnetflix.info

12 Haziran’da Netflix Yapımı Belgesel

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story By Martin Scorsese

Yönetmen Martin Scorsese, 1975 Amerikası’nın gergin şartlarında Bob Dylan’ın Rolling Thunder Revue turnesiyle müziğini geniş bir kitleye nasıl tanıttığını, konser görüntülerini, turne hazırlıklarını, stüdyo hazırlıklarını hiç yayınlanmamış görüntülerle izleyiciye sunuyor.

@yrkconnected.co.uk

14 Haziran’ Yeni Bir Macera ve Veda Bir Arada

Murder Mystery

Kadrosunda Adam Sandler ve Jennifer Aniston gibi isimleri barından Murder Mystery heyecanla beklenen yapımlar arasındaydı. Avrupa tatiline çıkan biri polis olan çiftin, cinayet çözerken yaşadıklarını izleyeceğiz.

@imdb.com

Jessica Jones

Marvel yapımlarının yavaş yavaş sonlanmasından sonra Jessica Jones da 3. sezonu ile Haziran’da veda ediyor.

@netflix.com

21 Haziran’da Hikaye Devam Ediyor

Dark 2. Sezon

Konusu ve işleyişiyle ilk sezonunda ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Dark’ta Son Döngü tarihi yaklaşıyor. Eski karakterlerin yeni sezonda varlığını koruduğu dizide yeni karakterlele başka hayatların bu döngüden nasıl etkilendiğine de şahit olacağız.

@wallpapercave.com

30 Haziran’da Komedi Fenomeni Geliyor

Ünlü müzikal komedi-drama serisi Glee 6 sezonu ile birlikte arşive ekleniyor. Lise çağında şarkı söyleyip büyük ödül kazanan öğretmen, mezun olduğu okula müzik öğretmeni olarak dönüyor ve Glee kulübünü yeniden kurarak hayal ettiği başarıları yakalamaya çalışıyor.

Glee

@pinimg.com

Hepsi birbirinden şahane yapımlarla Haziran hepimize bayram gibi gelecek! E zaten Haziran’da Netflix bir başka demedik mi? Sabırsızlığımızı biraz dindirmeye çalışırken sizlere de şimdiden iyi seyirler diyelim.

Biz o zamana kadar biraz belgesel izleyelim sonra orada buluşuruz 🙂

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar