Temmuz Film Rehberi – Temmuz’da Çıkacak Çok Beklenen 5 Film

çok beklenen 5 film

Paylaşmayı unutmayın.

Temmuz Film Rehberi – Temmuz’da Çıkacak Çok Beklenen 5 Film – Pandemi sebebiyle kapanan sinemalar, film sektörünü uzun süreli bir sessizliğe boğmuştu. Aşılamanın hızla artışı, Temmuz ayında dünyanın birçok yerinde de, ülkemizde de sinemaların açılmasına vesile oldu. Hâl böyle olunca Temmuz ayında gösterime girecek filmler de özellikle önem kazandı. Üstelik oldukça da önemli filmler var listede. Bundan dolayı biz de en çok beklenen 5 film arasında gösterilenleri mercek altına aldık.

Temmuz Film Rehberi – Temmuz’da Çıkacak Çok Beklenen 5 Film

temmuz-film-rehberi-temmuzda-cikacak-cok-beklenen-5-film
Görsel: filmchatting

Hızlı ve Öfkeli 9 (2 Temmuz)

Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. yapımı olan film, Temmuz ayında çıkacak filmler arasında ilk sırada. İlk olarak 1 Nisan’da İtalya’da sonrasında 19 Mayıs’ta Güney Kore’de yayına giren Hızlı ve Öfkeli 9, Türkiye’de seyirci ile 2 Temmuz’da buluşacak. Çok ciddi bir hayran kitlesine sahip olan film, çeşitli sebeplerle daha önce 5 kez ertelenmişti. Ancak serinin bu filmi, Toretto karakterinin kişisel geçmişinden gelen bir tehditle ekip üyelerinin mücadelesini konu alacak. Yönetmen koltuğunda Justin Lin’in oturacağı Hızlı ve Öfkeli 9, IMDb’de 5.2 puana sahip. Ancak film için henüz sadece 10 bin kişinin puan verdiğini bilmenizde fayda var. Serinin önceki filmi IMDb’de 200 binden fazla izleyici tarafından puanlanmıştı.

Kara Dul (9 Temmuz) – Temmuz Film Rehberi

Marvel dünyasının yeni filmlerinden biri olan Black Widow ancak Türkiye’de Kara Dul adı ile yayınlanan film, başroldeki Natasha Romanoff’un geçmişiyle ilgili bir komplo teorisinin ortaya atılmasından sonraki süreci anlatmaktadır. Romanoff, bu olay sonrasında hayatının karanlık tarafı ile yüzleşmek zorunda kalır. Macaristan, Norveç ve Birleşik Krallık’ta çekimleri yapılan; Marvel’in 24. eseri olan bu filmin yönetmen koltuğunda Cate Shortland oturmaktadır. Başrolünde Scarlett Johansson’un yer aldığı film 9 Temmuz’da sinemalarda olacak.

Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası (16 Temmuz)

Asıl adı Escape Room: Tournament of Champions‘tır ancak ülkemizde Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası adı ile izleyicinin karşısına çıkacak. Ayrıca kendilerini ölümcül bir labirentin içerisinde hapsedilmiş bir halde bulan 6 kişinin hayatta kalma mücadelesini konu edinen bu film, 16 Temmuz’da gösterime girecek. Filmin yönetmen koltuğunda Adam Robitel, başrollerinde ise Isabelle Fuhrman, Holland Roden ve Logan Miller var. Bundan dolayı gerilim türündeki filmin oldukça bekleyeni mevcut. 

Voyagers (23 Temmuz)

9 Nisan’da ABD’de gösterime giren Voyagers, Türkiye’de izleyici karşısına 23 Temmuz’da çıkacak. Neil Burger’in yazıp yönettiği film, insan ırkının tehlikede olduğu bir dönemde bir grup gencin başka gezegeni keşfe çıkmasını konu ediniyor. Bu keşif sırasında görevle ilgili detayları öğrenen grup, bir anda karışıyor ve uzay gemisinde tam bir kaos başlıyor. Son olarak bir saat 52 dakikalık filmin IMDb puanı 5,4. 

Ölüme Kadar (Temmuz – Gün Belirsiz)

Orijinal adı Till Death olan ve bir kadının ölü kocasının bedenine kelepçelenmesi ile başlayan film, korku ve gerilim türünde yılın en iyilerinden olmaya aday. 1 Temmuz’da Rusya’da, 2 Temmuz’da ABD’de vizyona girecek filmin Türkiye vizyon tarihi henüz açıklanmadı ancak Temmuz ayında izleyici karşısına Türkiye’de de çıkacak. Ek olarak yönetmenlik koltuğunda Scott Dale (S. K. Dale)’in oturduğu Ölüme Kadar filminin başrolünde Megan Fox var. Diğer yandan bu filmde Temmuz’da çıkacak en çok beklenen 5 film arasında gösterilmekte.

👉🏼 Blu TV’nin Çok Konuşulan Yeni Dizisi; Yeşilçam

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar