Telefonunuzda Mutlaka Bulunması Gereken Uygulamalar

telefonunuzda-mutlaka-bulunmasi-gereken-uygulamalar

Paylaşmayı unutmayın.

Telefonunuzda Mutlaka Bulunması Gereken Uygulamalar – Hepimizin her gün kullandığı belli başlı uygulamalar var. Bu yazımızda sizlere hayatınızı kolaylaştıracak, her yerde duymadığınız 12 uygulamayı tanıtacağız. Birçoğuna ihtiyacınız olduğunuza eminiz. Keyifli okumalar dileriz.

Telefonunuzda Mutlaka Bulunması Gereken Uygulamalar

1- VSCO

App review - VSCO Cam - Photo app
tapsmart.com

Mobil uygulama denilince öncelikle fotoğraf düzenleme ve kameralara özellik katan uygulamalar akla geliyor. VSCO, fotoğraf düzenleme uygulamalarının başında geliyor. Kullanım kolaylığı ile öne çıkan uygulamanın video düzenleme özelliği de bulunuyor. Android ve IOS cihazlarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

2- Woxbo

Woxbo App Store'da
apps.apple.com

Alışılmışın dışında bir fotoğraf uygulaması ile devam ediyoruz; Woxbo. Pandemiyi bertaraf ettiğimizde, eski hareketli ve kalabalık günlerimize geri döneceğiz. O zaman toplu olarak çekileceğimiz yüzlerce fotoğrafımız olacak. Tabi bunları sahiplerine tek tek de göndermek var. Ama artık geride kaldı. Woxbo yüz tanıma sistemiyle, fotoğraftaki yakınlarınızı tanıyıp, paylaşmanızda kolaylık sağlıyor. IOS cihazlarınıza ücretsiz indirebilrisiniz.

3- Double Take by Filmic Pro

Filmic's DoubleTake app brings simultaneous camera shooting to the iPhone  11 | TechCrunch
@techcrunch

Listemizdeki son kamera uygulaması; Doble Take by Filmic Pro. Aynı anda ön ve arka kamerayı kullanmanızı sağlayan uygulamada, birincil kamera seçimini istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz. IOS cihazlarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

4- Kit-UP

KitUP İndir - iPhone ve iPad için Kitap Özetleri Uygulaması - Tamindir
@tamindir

Kitap okumayı sevmiyor olabilirsiniz ya da belki vakit ayıramıyorsunuz, ama bir fikir sahibi olmak istiyorsunuzdur. Ya da kitap okuma ödevinden nefret eden bir öğrencisinizdir. Bu uygulama tam size göre. Kit UP içinde 15 dakikalık sesli kitap özetleri barındırıyor. Ücretsiz erişim kısıtlı olsa da ücretli üyelik ile tüm içeriğe erişebilirsiniz. Android ve IOS cihazlarınıza indirebilrsiniz.

5- Kütüphanem

telefonunuzda-mutlaka-bulunmasi-gereken-uygulamalar
@kitapyurdu

Bazen ne okuduğunuzu unuttuğunuz oluyor mu? Artık olmayacak. Kitaplarınızın barkodlarını okutarak Kütüphanem uygulamasına kaydederek dijital kitaplığınızı oluşturabilir ve gruplandırarak bu sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz. Android ve IOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

6- Universal Copy

telefonunuzda-mutlaka-bulunmasi-gereken-uygulamalar
play.google.com

Dilediğiniz uygulamadan metin kopyalamanıza olanak sağlayan Universal Copy, aktifleştirildikten sonra okuduğunuz metnin seçilebilir olmasını sağlıyor.

7- WattPad

Wattpad - Read & Write Stories - Apps on Google Play
play.google.com

Binlerce kitaba ücretsiz erişimizi sağlayan popüler e-kitap okuma uygulamasında kullanıcılar kendi hikayelerini de yayınlayabiliyorlar. Android ve IOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

8- Timbre

telefonunuzda-mutlaka-bulunmasi-gereken-uygulamalar
@tamindir

Sadece Android cihazlarda kullanılabilen uygulama, telefonunuzdaki bir şarkıyı dilediğiniz şekilde kesip zil sesi yapmanıza olanak sağlıyor.

9- Freedom

Freedom - Block Websites, Apps, and the Internet
freedom.to

Odaklamaya yardımcı olan uygulamalardan yalnızca biri olan Freedom, bildiklerinizden biraz farklı. Uygulama, odaklanmanızı engelleyen uygulamaları belirlediğiniz süreler boyunca bloklamanızı sağlıyor. Android ve IOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

10- Bridgefy

telefonunuzda-mutlaka-bulunmasi-gereken-uygulamalar
@beebom

Her türlü doğal afetin beşiği olan güzel ülkemizde, her telefonda bulunması gereken bir uygulama; Bridgefy. İnternete gereksinim duymadan Bluetooth aracılığı ile en yakındaki cihaza bağlanıp iletişim kurmanızı sağlıyor. Android ve IOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

11- Aloha Live

telefonunuzda-mutlaka-bulunmasi-gereken-uygulamalar
@apkpure

Hawaii yerel dilinde merhaba anlamına gelen aloha kelimesinden adını alan bir sohbet uygulaması Aloha Live. Belirli bir gizlilik çerçevesinde, alanında eğitimli dinleyiciler tarafından yargısız ve tarafsız bir dert dinleme uygulaması olarak kısaca özetleyebiliriz. Android ve IOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

12- Hello Talk

telefonunuzda-mutlaka-bulunmasi-gereken-uygulamalar
fluentlanguage.co.uk

Yabancı dil öğrenmek isteyenler için harika bir chat uygulaması; Hello Talk. Öğrenmek istediğiniz dili seçip, dil ortağınızla hemen konuşmaya başlayabilirsiniz. Android ve IOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar