Tarık Demir Lisa’yı ve Gagerların Lisa’yı Nasıl Etkilediğini Anlattı

Paylaşmayı unutmayın.

Bugünlerde genç yaşlı, güzel çirkin, kadın erkek ayrımı yapmadan herkesin kendilerine gün içinde en azından bir kez dahi olsa sorduğu “Acaba Instagram’a hangi fotoğrafı yüklesem?” karmaşasını gideren “Lisa” ile sizleri tanıştırmıştık. Adgager, “Lisa” uygulaması için bir araştırma başlattı.

Machine Learning teknolojisiyle hangi fotoğrafınızın daha çok beğeni alacağını söyleyen Lisa, Gagerlar tarafından yine objektif bir şekilde yorumlandı. Araştırma sonuçlarını, Lisa’yı ve bizler için en önemlisi Gagerları; Lisa’nın Kurucu Ortağı Tarık Demir ile sizler için gerçekleştirmiş olduğumuz bu keyifli röportajda konuştuk.

İşte karşınızda Tarık, Lisa ve Gagerlar!

Röportajımızın ilk bölümünde Tarık bizlere hem kendinden hem de Lisa’dan bahsetti. Lisa nasıl ortaya çıktı, bu zeki uygulama insanlara nasıl oluyor da daha çok beğeni alacak olan fotoğrafı söylüyor, ilk ağızdan öğrendik.

Lisa hakkında daha kapsamlı bilgiler edinebilmek için Lisa, Beğenilecek Fotoğrafı Gözünden Anlar! yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Lisa’dan uzunca bahsettikten sonra Adgager’ın Lisa için başlatmış olduğu araştırma sonuçları ve Gagerlar hakkında konuştuk. En önemli soru, “Gagerlar Lisa’dan daha fazla ne istiyor?”du. Gerçekten Gagerların bir sihirli değneği olsaydı Lisa’da neler değiştirmek isterlerdi?

Tarık anlattı…

Tarık, Gagerların nitelikli cevaplarının ne kadar değerli olduğunun bilincindeydi ancak gelen diğer yorumlar hepimizi çok mutlu etti. İşte Gagerların cevaplarının gerçekten bir şeylere etki ettiğinin kanıtı!

Bu keyifli röportaj için Tarık’a çok teşekkür ediyoruz.

iOS üzerinden uygulamayı indirebilmek için linki tıklayabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar