Prime Video En Popüler Diziler

Paylaşmayı unutmayın.

Prime Video En Popüler Diziler – Uygun fiyat avantajı ve sunduğu diğer hizmetlerle Amazon Prime Video, ülkemize yayın hayatına başladığından bu yana kullanıcı sayısını her geçen gün artırıyor. Bu yazımızda Prime Video dizilerinin en iyilerini sizler için listeledik.

Prime Video En Popüler Diziler

1- Fleabag | IMDB: 8.7

@rottentomatoes

Emmy ödüllü komedi-dram türündeki dizi 2016-2019 yılları arasında yayınlandı. Tam bir fenomen haline gelen ve bağımlılık yaratan dizide trajik bir hayatla başa çıkmaya çalışan Londra’lı bir kadının hayatını ekrana taşıyor.

2- Bosch | IMDB: 8.4

@rottentomatoes

2014 yılından bu yana yayınlanan dizi, Prime Video’nun uzun soluklu içeriklerinden biri. Dik başlılığı ve kendine özgü yöntemleriyle bilinen LAPD dedektifi Harry Bosch’un etrafında gelişen hikaye, her sezon tek bir olay üzerinden ilerliyor.

3- Upload | IMDB: 8.0

prime-video-en-populer-diziler
@rottentomatoes

2033 yılında geçen dizide ölen insanlara 2 seçenek sunuluyor; ameliyatla hayatına devam etme ya da sanal dünyaya yüklenme. Bilgisayar programcısı olan ve trafik kazası sonucu hayatına kaybeden Nathan, Lake View isimli cennete .aktarılır ve hikaye başlar.

4- The Boys | IMDB: 8.7

@rottentomatoes

Prime Video’nun en iyi dizileri arasında ilk sıralara yerleşen The Boys; süper güçleri olan insanların aynı zamanda birer suçlu olduğu, ve onlarla başa çıkmaya çalışan 7 kişinin hikayesini seyirciye sunuyor.

5- Undone | IMDB: 8.2

prime-video-en-populer-diziler
@rottentomatoes

Çekim tekniği ile adından söz ettiren Undone, animasyon severlerin beğenisini kazanmış durumda. 28 yaşında geçirdiği trafik kazasının ardından yeni güçler kazanan Alma, babasının ölümünün izini sürmeye başlıyor.

6- Catastrophe | IMDB: 8.2

@rottentomatoes

Bol bol güleceğiniz bir dizi; Catastrophe. İş seyahati için Amerika’dan Londra’ya giden Rob, yaşadığı kısa süreli ilişkinin hayatını değiştireceğinin farkında değildir. Rob, Amerika’ya geri dönmüştür ancak Sharon hamiledir. Artık, Londra’da anne baba olmaya hazırlanan bir çift olmuşlardır.

7- One Mississippi | IMDB: 7.3

prime-video-en-populer-diziler
@rottentomatoes

Los Angles’taki kariyerini bırakarak, sağlığı kötüye giden annesinin yanında olmaya giden Tig’in hikayesi kara-komedi türünde karşımıza çıkıyor.

8- Mozart In The Jungle | IMDB: 8.2

@rottentomatoes

Final yapmış olmasına rağmen, yayıncının en iyi dizlerinden biri Mozart in the Jungle. Aynı adlı kitaptan uyarlanan dizide New York senfoni Orkestrası’nda yaşanan değişim sonucu geleneksellik ve çağdaşlığın getirdiği çarpışmayı müzikal tadında seyirciyle buluşturuyor.

9- The Marvelous Mrs. Maisel | IMDB: 8.7

prime-video-en-populer-diziler
@rottentomatoes

1958 yılında geçen dizi, dönemin Amerikan komedi dizilerine tarihsel bir ışık tutuyor. Miriam Midge Maisel ve kendisini aldatan yarı komedyen tam zamanlı iş adamı olan kocası etrafında şekillenen dizi, bol bol kahkaha vadediyor.

10- The Tick | IMDB: 7.4

prime-video-en-populer-diziler
@rottentomatoes

Efsanevi çizgi roman The Tick’ten uyarlanan dizi; süper kahraman parodisi olarak nitelendiriliyor. Dünyayı kötülerden kurtarmaya kendini adayan Arthur, mavi kene Tick ile karşılaşıyor ve dizi başlıyor.

İyi seyirler dileriz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar