Uygun Fiyatıyla Amazon Prime Hizmeti – Amazon Prime Nedir?

Paylaşmayı unutmayın.

Uygun Fiyatıyla Amazon Prime Hizmeti- Amazon Prime Nedir? –Türkiye’de geçtiğimiz günlerde kullanıma açılan Amazon Prime hizmeti, 7,90TL’lik fiyatıyla birbirinden farklı birçok alanda abonelerine fırsatlar sunmaya başladı. Uygun fiyatıyla gündeme gelmesinin ardından birçok kullanıcı tarafından tercih edilen Amazon Prime üyeliği sayesinde Netflix gibi dizi ve film izleme platformu olan Prime Video da yararlanabileceğiniz hizmetler içerisinden sadece biri.

Uygun Fiyatıyla Amazon Prime Hizmeti- Amazon Prime Nedir?

Amazon Prime Nedir?

@amazon

Amazon Prime, e-ticaret siteleri arasında en çok tercih edilen Amazon’un düşük ücretle kullanıcılarına sunduğu bir özelliktir. Geçtiğimiz günlerde de ülkemizde 7,90TL karşılığında kullanıma sunulması ile birlikte sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Düşük ücreti sayesinde birçok alanda hizmet alabileceğiniz Amazon Prime ayrıca ilk ay için ücretsiz deneme imkanını kullanıcılarına sunmakta.

Amazon’un yurt dışında kullanılan fakat Türkiye’de yeni gelen bu sistem, uzun bir süre 7,90TL gibi düşük bir fiyat sayesinde muhteşem ayrıcalıklardan faydalanabileceği Amazon tarafından açıklandı. Yaklaşık bir kargo ücreti karşılığında elde edilebilecek bu müthiş hizmet seçili ürünlerde kargo bedava olmasının yanında birçok alanda ayrıcalıklarını abonelerle buluşturmakta. Birbirinden farklı birçok alanda hizmet veren Amazon Prime, online alışverişlerinizde ayrıcalıklı teslimat seçeneklerini bizlerle buluşturmasının yanında Netflix gibi film ve dizi izleyebileceğiniz Amazon Prime Video da hizmetleri arasında yer almakta.

Amazon Prime Avantajları

Teslimat Hizmetleri

@amazon
  • Amazon Prime hizmetinin Türkiye’de birçok kullanıcı tarafından tercih edilmesinin başlıca nedenlerinden birisi hızlı teslimat sağlaması. Kargo ücreti ödemek yerine Amazon Prime hizmetinden yararlanarak geçerli ürünlerde her şehir için kargo hizmetini bedava olarak alabilirsiniz. Türkiye’de daha yeni kullanılmasından dolayı diğer ülkelere kıyasla çok az sayıda şehre aynı gün teslimat sağlayan Amazon Prime hizmeti, bunun yanında birçok şehre de ertesi gün teslimat seçeneği sunmakta.
  • Eskişehir, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Isparta, Kütahya, Manisa, Sakarya, Yalova, Düzce ve Afyon şehirlerine teslimat yapılacaksa Amazon Prime hizmeti sayesinde ürününüz ertesi gün sizlerle buluşmakta. Ayrıca herhangi bir sipariş tutarı bulunmamasının yanında seçili ürünlerde kargo bedava olarak hizmet vermekte.
  • İstanbul, Kocaeli ve Bursa’ya ürününüz teslim edilecekse Amazon Prime avantajlarından olan aynı gün kargo hizmetinden seçili ürünler için 50TL’lik sipariş tutarı karşılığında bedava olarak yararlanabilirsiniz.
  • Eğer başka şehirlere ürünüz gelecekse yine seçili ürünlerde bedava kargo ile Amazon Prime avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Prime Video

@amazonprime
  • Netflix gibi online dizi ve film izleme platformu olan Prime Video, ödeyeceğiniz 7,90TL’lik aylık abonelik ücretinin içerisinde bulunan harika bir hizmet. Ödüllü dizi ve filmlerin yer almasının yanında eğer Netflix yerine başka platform aramaktaysanız Prime Video sizin için ideal olabilir. Birçok online dizi ve film izleme platformları gibi farklı cihazlar üzerinden de erişmeniz mümkün.

Prime Gaming

uygun-fiyatiyla-amazon-prime-hizmeti--amazon-prime-nedir?
@amazon
  • Günümüzde hızla gelişen oyun sektörü ile birlikte oyun oynayan kişilerin sayısı her geçen gün artmakta. Prime Gaming sayesinde de oyun oynamayı seven kişiler için birçok oyun her ay bedava olarak abonelere sunulmakta. Ayrıca popüler oyunlarda bazı içeriklere erişme fırsatını da içerisinde barındırmakta.
  • Amazon Prime aboneliğine sahip olmanız durumunda desteklediğiniz Twitch yayıncısına da 1 aylık ücretsiz olarak abone olabilirsiniz. İlk ay ücretsiz olmasıyla birlikte diğer aylar 7,90TL ile hem Amazon Prime hizmetini devam ettirebilirsiniz hem de desteklediğiniz yayıncıya aboneliğinizi 6 ay boyunca aynı ücretle sağlayabilirsiniz. Ayrıca her yayıncıyla birlikte dizi veya filmleri de eş zamanlı olarak izleyebilirsiniz.

İndirimli ürünler

uygun-fiyatiyla-amazon-prime-hizmeti--amazon-prime-nedir?
@amazon
  • Amazon üzerinde sunulan “Günün Fırsatları” kısmından birçok ürüne Amazon Prime aboneliği sahip olmanız durumunda yararlanabilirsiniz. Seçili ürünlerde indirimler elde etmenizin yanında Prime Day fırsatlarına da erişmek mümkün.

Buradan Amazon Prime aboneliğine ilk ay ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar