Prime Video Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Amazon Orijinal Filmleri

Paylaşmayı unutmayın.

Prime Video Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Amazon Orijinal Filmleri- Geçtiğimiz günlerde birbirinden farklı avantajları ile Türkiye’de Amazon Prime hizmeti kullanıma açıldı. Uygun fiyatının yanında 30 günlük deneme imkanı da abonelerine sunan Amazon, ayrıcalıklı teslimat hizmetinin dışında ayrıca abonelerin film ve dizi izlemesi için Prime Video üzerinden yüzlerce ödüllü yapımı bünyesinde bulundurmakta. Ödüllü yapımların dışında birçok Amazon Prime orijinal içerikleri de kullanıcılarına sunmakta. Biz de size birbirinden kaliteli orijinal Amazon Prime filmlerini derledik.  

Prime Video Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Amazon Orijinal Filmleri

1) You Were Never Really Here | IMDb: 6,8

@amazon

“Joker” filminde göstermiş olduğu büyüleyici performansı ile gönüllerde taht kurmayı başarmış ve bununla birlikte Oscar ödülüne layık görülen Joaquin Phoenix, You Were Never Really Here filminde başrolü başarıyla üstlenmiş. Joaquin Phoenix’in canlandırdığı Joe, savaş gazisi olup filmde, yasadışı ticaret yapan kişileri cezalandırmasını konu alan etkileyici bir senaryoya sahip. Prime Video üzerinden izleyebileceğiniz en etkili filmlerden birisi olduğunu söyleyebiliriz.

2) Beautiful Boy | IMDb: 7,3

prime-video-uzerinden-izleyebileceginiz-en-iyi-amazon-orijinal-filmleri
@amazon

Kitaptan uyarlanan Beautiful Boy filmi bir ailenin çocuğunun bağımlılığı yüzünden yaşadığı zorlukları konu almakta. Bu durum karşısında oğlunu bağımlılığından kurtarmak için mücadele eden bir babanın çabasını da Beautiful Boy içerisinde etkili olarak bizlere aktarmakta. Steve Carell tarafından canlandırılan babanın, oğlunun bağımlılığından kurtulması için verdiği etkileyici mücadele Prime Video üzerinden izleyebileceğiniz en iyi filmler arasında.

3) The Report | IMDb: 7,2

@amazon

“Marriage Story” filminde canlandırdığı Charlie karakteri ile Oscar ödülüne aday olarak gösterilen başarılı oyuncu Adam Driver, “The Report” filminde ise Daniel karakterine hayat vermekte. 11 Eylül saldırısını konu alan bu film gerçek yaşanmış olaylardan esinlenerek yazıldı. Bununla birlikte başrolün, 11 Eylül saldırısı sonucunda ABD’de yaşanan olayların perde arkası ile ilgili araştırma yapmasını ve bazı konuları açıklığa kavuşturmasını bizlere akıcı bir biçimde bizlere aktarıyor.  

4) The Big Sick | IMDb: 7,5

prime-video-uzerinden-izleyebileceginiz-en-iyi-amazon-orijinal-filmleri
@amazon

Amazon tarafından yapılan ve 2017’nin en iyi komedi filmlerinden olan The Big Sick, romantik komedi türünde izleyebileceğiniz mükemmel bir film. Film, komedyen olarak mekanda sahneye çıkan ve aynı zamanda taksicilik yapan Pakistanlı Kumail’nin bir kadına aşık olmasını ve ailelerin uyumsuzluğu sonucunda yaşadığı zorlukları konu almakta. Filmin devamında ise kadının hastalanmasıyla zorlu bir dönemin içinde komedyenlik yapan adamın hikayesi, eleştirmenler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Amazon Prime sahibiyseniz sizin de hem eğlenceli hem de romantik bu keyifli filmi mutlaka izlemeniz gerektiğinizi söyleyebiliriz.

5) Honey Boy | IMDb: 7,3

prime-video-uzerinden-izleyebileceginiz-en-iyi-amazon-orijinal-filmleri
@amazon

Transformers filminden hatırladığımız ünlü aktör Shia LaBeouf tarafından senaryosu yazılan Honey Boy, Prime Video üzerinden izleyebileceğiniz bir başka harika film. Yıldız olmak isteyen bir çocuğun, akli dengesini yitirmiş ve bağımlılıkları olan babası ile zorlu hayatını konu edinmekte. Dram türünde izlenebilecek en güzel filmlerden olduğunu ve bu hayat mücadelesine tanıklık etmeniz gerektiğini söyleyebiliriz.

Amazon Prime Avantajları hakkındaki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar