Oldukça Kullanışlı Web Siteleri – Faydalı 10 Web Sitesi

oldukca-kullanisli-web-siteleri-faydali-10-web-sitesi

Paylaşmayı unutmayın.

Oldukça Kullanışlı Web Siteleri – Faydalı 10 Web Sitesi- İnternet’te bolca zaman geçiriyoruz. Bazen de şöyle güzel siteler arayışına giriyoruz, hem can sıkıntımızı gidersin hem de bir şeyler katsın. Sizler için, işinize yarayabilecek İngilizce’den tutun film ve kitaba, hatta fotoğraf renklendirmeye kadar her telden 10 web sitesini derledik. İsimlerine tıklayarak web sitesi sörfünü doyasıya yaşayabilirsiniz.

Oldukça Kullanışlı Web Siteleri – Faydalı 10 Web Sitesi

1) Grammarly

oldukca-kullanisli-web-siteleri-faydali-10-web-sitesi

İngilizce metinler hazırlamak bazen zor olabiliyor. Özellikle resmi bir belge olacak ise. Dil bilgisi kurallarına uygun bir düzenlemeye ihtiyaç duyarsanız muhakkak uğramanız gereken bir web sitesi. Hem uygulaması mevcut hem de Chrome’a eklenti olarak kaydedebiliyorsunuz. Üniversite öğrencileri, tez hazırlayanlar, İngilizce yazı becerilerini geliştirmek isteyenler ve makale yazarları için büyük bir nimet!

2) Agoodmovietowatch.com/mood/

oldukca-kullanisli-web-siteleri-faydali-10-web-sitesi

Tüm film önerilerini izledim, artık izleyecek film kalmadı diyenlerden ve zor beğenenlerdenseniz sizleri böyle alalım. Ruh halinize ve modunuza en uygun filmi bulabileceğiniz bir site. Hem de onlarca seçenekle.

3) Driveandlisten.herokuapp

oldukca-kullanisli-web-siteleri-faydali-10-web-sitesi

İstediğiniz bir şehiri, o şehrin radyosunu dinleyerek sokak sokak gezmek ister miydiniz? Dünya şehirlerinden birini seçerek, ister o şehrin radyosu eşiliğinde (İsterseniz tamamen alakasız bir radyo kanalı da seçebilirsiniz.) isterse sokak sesi eşliğinde arabayla gezebilirsiniz. Üstelik araba hızını ayarlamanız bile mümkün! Radyo kanalları arasında seçim yapmak da size kalmış.

4) Kitabinabak

oldukca-kullanisli-web-siteleri-faydali-10-web-sitesi

En uygun otel fiyatını bulmak için kullanabileceğiniz birçok site var peki en uygun kitap fiyatı için? Aradığınız kitabın en uygun fiyata hangi sitede satıldığını görebileceğiniz, fiyat karşılaştırması yapan başarılı bir web sitesi. Kitap adı veya yazar adı ile arama yapabilirsiniz. Kitap satın almadan önce buradan fiyatlarına bir göz atmayı unutmayın!

5) Colourise.sg

fotoğraf renklendirme- web sitesi

Siyah beyaz fotoğrafların renkli hallerini görmek ister misiniz? Sizler için elbette deneyip kontrol ettik. Siyah beyaz bir fotoğrafı siteye yüklemeniz yeterli. Sonrasında renkli halini görebilir ve indirebilirsiniz. Görseldeki gibi bir şeritle aradaki farkı incelemek de mümkün.

6) Whatismymovie

film-movie

Aradığınız filmi bir türlü bulamıyorsanız, bu sitede filmle ilgili aklınıza gelen detayları yazarak o filme ulaşabilirsiniz. Daha önce izlediği filmlerin isimlerini hatırlayamayanlar için harika bir olay. İzlemek istediğiniz film tarzını belirlemek için de iyi bir seçenek olabilir. Görmek istediğinizin oyuncuları ve/veya konuyu yazmanız yeterli.

7) Whichbook

kitap  bulucu site

Sol taraftaki seçeneklerden istediğiniz dört tanesini ayarlayarak, filtreleme yapabilir. Bu sayede tarzınıza uygun kitapları bulabileceğiniz bir web sitesi. Daha detaylı aramalar yapmak için de birçok seçenek mevcut. Bol bol kurcalayabilirsiniz.

8) Wakeupdialer

alarm- uyandırma servisi

Uyandırma servisi almak ister miydiniz? İster rahatsız olduğunuz bir ortamdan telefon geldi bahanesiyle kaçmak, ister sabah alarm niyetine kullanmak için telefonunuza çağrı gönderen harika bir web sitesi. Telefon numaranızı girin saati ayarlayın ve bekleyin! İşte hepsi bu kadar.

9) Projectnaptha

Resimler üzerindeki yazıları kopyalamanıza veya temizlemenize- düzenlemenize olanak sağlayan bir web sitesi.

10) Namechk

Bir kullanıcı adının farklı sitelerde daha önce kullanılıp kullanılmadığını görebileceğiniz bir web sitesi. Yeşil renkle gösterilen sitelerde arama kaydınıza ait bir hesap bulunmuyorken, rengi soluk olan kısımlarda bu kullanıcı adına ait hesapların bulunduğunu görebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar