Netflix’te İzleyebileceğiniz 5 En İyi Gençlik Filmleri

netflixte-izleyebileceginiz-5-en-iyi-genclik-filmleri

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix’te İzleyebileceğiniz 5 En İyi Gençlik Filmleri – İlk gençlik yılları sancılı ve zordur. Unuttuysanız Netflix hatırlamanız için bolca içerik sunuyor.Gençlik yıllarınıza geri dönmek isterseniz ya da lise yıllarının gelgitleri ile yüzleştiğiniz bir dönemdeyseniz, hazırladığımız liste tam size göre.

Netflix’te İzleyebileceğiniz 5 En İyi Gençlik Filmleri

En iyi gençlik filmlerini listelemek için Netflix kataloğunu karıştırdık, kalpleri yerinden oynatan aşklardan, yetişkin olmanın dinmez sancılarını içeren filmleri listeledik.Tekrar genç hissetmeye hazırsanız, yazımızı okuduktan sonra, Netflix listelerinizi güncellemeyi unutmayın.

1. The Edge Of Seventeen

netflix'te-izleyebileceginiz-5-en-iyi-genclik-filmleri
IMDB.COM

Bu film hissedebileceğiniz tüm gençlik öfkesini içinde barındırıyor.

Filmde Nadine Franklin’in en iyi ve tek arkadaşı, nefret ettiği ağabeyi ile çıkmaya başladığında genç kızın hayatı daha da çekilmez bir hal alır.

Lise hayatının bitmez kırgınlıkları ve hayal kırıklıklarının yanında, arkadaşı Krista’nın yeni ilişkisine müdahale edememenin öfkesiyle deliye dönmüştür, Kristia ile ilişkisini kesmeye ve hayatla kendi başına mücadele etmeye karar verir. Ne yazık ki, erkek kardeşinin popülaritesinin gölgesinden varlığını kurtarmak ve ait olduğu yeri bulmak için kafa karışıklığından ve dinmez öfkesinden daha fazlasına ihtiyaç duyuyor.

IMDb: 7,3

2- Sevdiğim Tüm Erkeklere

netflix'te-izleyebileceginiz-5-en-iyi-genclik-filmleri
IMDB.COM

Sevdiğim tüm erkeklere, gençlik filmleri içinde en tatlı olanı diyebiliriz. Jenny Han’ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Lara Jean, sevdiği her çocuk için, duygularını açıkça anlattığı bir mektup yazmıştır. Mektuplar asla alıcılarına gönderilmemek üzere kutusunda saklı durmaktadır, ta ki gizemli bir şekilde sahiplerine postalanana kadar. 16 yaşındaki Lara’nın hayatı birdenbire altüst olmuş, sevdiği tüm erkekler Lara’nın kendileri hakkında ne düşündüğünü öğrenmiştir. Mektupları kimin gönderdiği ise muammadır.

Bonus: Filmin ikinci kısmı, Sevdiğim Tüm Erkeklere, Not: Seni Hala Seviyorum da Netflix’te yayına girmiştir.

IMDb: 6,9

3- Bir Bilsen (THE HALF OF IT)

netflixte-izleyebileceginiz-5-en-iyi-genclik-filmleri
@IMDb

Ellie Chu, sınıf arkadaşlarının ödevlerini yaparak ekstra gelir elde eden çalışkan ve utangaç bir liseli genç kızdır. Futbol takımından Paul, okulun en havalı kızını etkilemenin yollarını ararken Ellie’den yardım istemeye karar verir. Paul’e yardım etmeyi kabul eden Ellie kendiyle ilgili yeni bir şey keşfetmiştir. Paul’ün mektuplarını yazarken heyecanlanan Ellie, mektupları yazdığı kızdan hoşlandığını fark etmiş, işler karmakarışık bir hal almıştır.

IMDb: 6,9

4. Clueless (FIRLAMA KIZLAR)

netflixte-izleyebileceginiz-5-en-iyi-genclik-filmleri
@IMDb

Netflix’te yayınlanan gençlik filmlerini sıralarken, 90’lı yılların klasiği Clueless filminden bahsetmeden geçemeyiz.

Jane Austen’ın Emma kitabından esinlenerek beyazperdeye aktarılan filmde, Beverly Hills’te bir grup lise öğrencisinin hikayesini anlatılmaktadır. Okulun en popüler kızı olan Cher Horowitz bugünkü ifadeyle aynı zamanda bir moda ikonudur. Cher’in en keyif aldığı aktivitesi okulun çekingen ve sönük ‘tipleri’ne sihirli bir dokunuş yaparak görünüşlerini değiştirmektir. Bir gün yeni kız Tai Fraiser’e görünüşünü değiştirmesinde yardım eder, sonrasında Tai, Cher’den daha popüler olmaya başladığında ve dahası Cher yeni bir erkek arkadaş bulamadığında lisede işler karışmaya başlar.

IMDb: 5,7

5- Sierra Burger Is a Loser

netflixte-izleyebileceginiz-5-en-iyi-genclik-filmleri
@IMDb

Son olarak, imdb puanına aldanmadan izlemenizi tavsiye edeceğimiz bir lise komedisi var karşınızda. Esprili ve zeki, ancak silik bir genç kız olan Sierra ile yanlış numaraya gönderilen bir mesaj sayesinde, çok güzel bir amigo kızla konuştuğunu sanan tatlı sporcu arasında sanal bir aşk alevlenir. Senaryosu ile alışılmış gençlik filmleri arasından sıyrılan filmin keyifli bir de şarkısı var, buradan ulaşabilirsiniz.
IMDb: 5,8

Kaynaklar: Netflix, IMDb

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar