Netflix’te Bu Hafta – En Çok İzlenenler

netflixte-bu-hafta-en-cok-izlenenler

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix’te Bu Hafta – En Çok İzlenenler – En popüler çevrim içi dizi ve film izleme platformu Netflix‘te, bu hafta en çok izlenen dizi, film ve programları aşağıdaki listede bulabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler…

Netflix’te Bu Hafta – En Çok İzlenenler

Dark (IMDb: 8,8)

netflix'te-bu-hafta-en-cok-izlenenler

İzleyenlerinin merakla beklediği üçüncü ve son sezonun yayınlanmasının ardından Dark Netflix’te bu haftanın en çok izlenen dizilerinden oldu. Bilim kurgu ve gerilim türündeki Netflix Orijinal dizisinde, temelde zaman yolculuğu teması bulunuyor. Bir Alman kasabasında iki çocuğun kaybolması üzerine kimi zaman kafa karıştırıcı kimi zaman ise baş döndürücü olaylar konu ediliyor.

Exatlon (IMDb: 4,8)

netflix'te-bu-hafta-en-cok-izlenenler

Acun Medya Global tarafından dünya çapında yapımcılığı sürdürülen bir spor realite programı olan Exatlon, Dominik Cumhuriyeti’nin başkenti Santo Domingo’da gerçekleşiyor. Sosyal medya fenomenlerinin bir araya geldiği programda Orkun Işıtmak, Oğuzhan Uğur, Elanur Pat, Öykü Berkan gibi isimler yer alıyor. 3 Temmuz’da yayınlanmaya başlamasına rağmen, Netflix Türkiye’de en çok izlenenler listesinde yerini almayı başardı.

Eltilerin Savaşı (IMDb: 6,0)

netflix'te-bu-hafta-en-cok-izlenenler

31 Ocak 2020’de sinemalarda gösterime giren ve Temmuz itibariyle de Netflix platformunda yerini alan Eltilerin Savaşı, iki elti olan Sultan ve Gizem arasındaki tatlı çekişmeleri konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Gupse Özay, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu, Ferit Aktuğ göze çarpıyor. Senaristliğini yine Gupse Özay’ın yaptığı filmin yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgetay bulunuyor.

Warrior Nun (IMDb: 6,8)

netflix'te-bu-hafta-en-cok-izlenenler

Bir çizgi roman uyarlaması olan dizide, gözlerini morgda açan Ava bazı güçlere sahip olduğunu fark eder. Sonrasında atıldığı görevler ve halenin gerçek hikayesi anlatılmakta. Henüz ilk sezonu yayınlanan dizinin 10 bölümü bulunmakta.

Behzat Ç. (IMDb: 8,7)

netflixte-bu-hafta-en-cok-izlenenler

Behzat Ç, Emrah Serbes’in ‘Aynı’ isimli romanından esinlenerek hazırlanmış Türk polisiye dizisi olarak 2010’da televizyonlarda yayımlanmış ve çok sevilmişti. Mart 2019 itibari ile de Netflix ile yeniden yayınlanmaya başlayan dizi Türkiye’de hala çok izlenenlerde yerini koruyor. Dizinin baş rolünde Erdal Beşikçioğlu bulunuyor. 96 bölümü olan tek sezonluk dizide, cinayet büroda görev yapan polis Behzat Ç. ekibiyle birlikte Ankara’da yaşanan cinayetleri çözmeye çalışmakta.

Bumblebee (IMDb: 6,8)

netflixte-bu-hafta-en-cok-izlenenler

80’li yıllarda geçen filmde, 18 yaşına girmek üzere olan ve dünyadaki yerini keşfetmeye çalışan Charlie (Hailee Steinfeld), savaştan yaralanmış ve zarar görmüş olan Bumblebee’yi bulur. Charlie, Bumblebee’yi yeniden canlandırdığında kısa sürede onun sıradan bir sarı VW aracı olmadığını anlar. Aralık 2018 yılında vizyona giren film, bu hafta Netflix’te çok izlenenler arasında.

Las Chicas Del Cable (IMDb: 7,7)

netflixte-bu-hafta-en-cok-izlenenler

1920’lerde Madrid’de, Ulusal Telefon Kurumunda çalışan dört kadın; aşk, arkadaşlık ve modern ofis hayatıyla uğraşırken iletişim devrimine de birinci elden şahit olur. Romantik dram sevenlerin izlemesi gereken, 6 sezonluk İspanyol yapımı bir dizi.

Karakomik Filmler (IMDb: 6,6)

netflixte-bu-hafta-en-cok-izlenenler

Acı komik ve karakter merkezli filmlerden oluşan bu Cem Yılmaz koleksiyonunda sıradan kahramanlar gerçeküstü, sıra dışı yolculuklara çıkıyor. 2 sezonluk ikişer bölümden oluşan, hem film hem dizi arası Karakomik Filmler’in oyuncu kadrosunda; Cem Yılmaz, Ozan Güven, Büşra Develi, Özge Özpirinçci gibi isimler bulunuyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar