Netflix Ücretsiz Deneme Sunduğu Ülkeler

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix’in Ücretsiz Deneme Sunduğu Ülkeler – Şüphesiz film ve dizi severlerin hemen hemen hepsinin kullandığı dijital platform olan Netflix, dünyada popülaritesini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Alışılmış beyaz perdenin yanı sıra dijital platformlarda da film ve dizilerin yayınlanabileceğini dünyaya kanıtlamış olan Netflix, her yıl yeni birçok film ve dizileri izleyicilerin beğenisine sunuyor. Dizi ve film izleyebileceğiniz dijital platformlardan biri olan Netflix, abonelerine farklı cihazlar üzerinden de hizmet verebilmesi sahip olduğu kullanıcı sayısını büyük oranda etkilemekte. Bununla birlikte Netflix’in ülkemizde binlerce kişi tarafından kullanmasının en büyük sebeplerinden biri ise üyelik ücreti. Türkiye’de ortalama bir sinema bileti fiyatına Netflix’e bir ay temel planda üye olabiliyorsunuz. Ayrıca Netflix birçok ülkede kullanıcıların kart bilgilerini alarak bir aylık ücretsiz deneme imkanı sunmakta.

Ülkemizde 2020’nin başlarında kaldırılan ücretsiz deneme özelliği birçok ülkede hala devam etmekte. 2019’da yaklaşık 1,5 milyon ücretli üyesinin Türkiye’den olduğunu açıklayan Netflix, ayrıca bazı kullanıcıların sanal kart kullanıp ücretsiz deneme sürümünden aylarca yararlandığı bilinmekte. Fakat her ne kadar ülkemizde bulunmasa da dünyanın birçok ülkesinde bu özellik devam etmekte. Peki hangi ülkelerde yaşayan insanlara ücretsiz deneme sunulmakta? İşte karşınızda “Netflix’in Bir Aylık Ücretsiz Hizmet Sunduğu Ülkeler”

Netflix Ücretsiz Deneme Sunduğu Ülkeler

1)ALMANYA

netflix-ucretsiz-deneme-sundugu-ulkeler
@pixabay

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden birisi olan Dark, Almanya’da yaşayan insanların da heyecanla takip ettiği dizilerden. Yaklaşık Almanya’dan 5 milyon aboneye sahip Netflix, Almanlara bir aylık ücretsiz hizmet vermekte. Almanya’da da popülaritesini artıran Netflix, Dark gibi daha fazla Alman yapımı dizi ve filmleri çekmeyi planlıyor. Önümüzdeki günlerde sıkça Alman yapımı içeriklerle karşılaşacağımız kesin.

2)ABD

netflix-ucretsiz-deneme-sundugu-ulkeler
@pexels

ABD asıllı olan Netflix kendi ülkesinde yaşayan insanlara da bir aylık ücretsiz hizmet vermekte. ABD’de kurulmuş olmasından kaynaklı çoğu film ve dizi ABD yapımı. Bununla birlikte en fazla üye de Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı.

3)AZERBAYCAN

netflix-ucretsiz-deneme-sundugu-ulkeler
@pıxabay

Netflix’in diğer ülkelere nazaran daha az kullanılan Azerbaycan’da ücretsiz deneme sürümüne erişebiliyorsunuz.

4)GÜNEY KORE

netflix-ucretsiz-deneme-sundugu-ulkeler
@pıxabay

Son zamanlarda yapılan Güney Kore dizileri ile dünyada milyonlarca yeni aboneye sahip olan Netflix, Güney Kore’de yaşayanlara ücretsiz deneme imkanı tanıyor. Ayrıca Netflix, Güney Kore dizilerine artan ilgi doğrultusunda bu tarz dizilere büyük bütçeler ayırmakta.

5)PORTEKİZ

@pinterest

Portekiz yapımı dizilerle dünyaya açılmaya devam eden Netflix, Portekiz’de yaşayan insanlara da ücretsiz deneme fırsatı sunmakta.  

6)RUSYA

@pinterest

ABD asıllı olan Netflix bazı ülkelerde hükümetin Amerikan şirketlerine uyguladığı sınırlamalar nedeni ile kullanılmamaktadır. Fakat Rusya’da bu geçerli değil. Bunun yanında Ruslar ücretsiz olarak Netflix’e bir aylık erişebiliyorlar.

7)SİNGAPUR

@pinterest

Netflix yeni kullanıcılara sahip olmak amacı ile Singapur’da da ilk ay ücretsiz olarak hizmet vermekte.

8)AVUSTURYA

@pinterest

Freud’un yayınlanması ile birlikte Netflix Avusturya’dan da yüz binlerce aboneye sahip oldu. Adeta sanat şehri olan Viyana’nın bulunduğu Avusturya’da da Netflix ilk ay ücretsiz olarak kullanılmakta.

Buradan Kendi Ülkenizdeki Deneme Sürümü Hakkında Bilgi Alabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar