Netflix Türkiye 2021 Mayıs Programı

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Türkiye 2021 Mayıs Programı – Ülkemizde hayli geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Netflix, içerik havuzunu her geçen gün daha da geliştiriyor. Çok sayıda orijinal dizi, belgesel ve film Netflix’te kendine yer buluyor. Diğer yandan her ay yeni yapımları havuzuna ekleyen Netflix, Mayıs ayında da kullanıcılarına yeni içerikler sunacaktır. Ek olarak her ay olduğu gibi bu ay da oldukça kaliteli içerikler sunan Netflix, önceki sezonları yayınlanan dizileri de aynı kalitede devam ettiriyor. Bu içerikte, netflix yeni diziler, filmler ve belgesellere yer vereceğiz.

Netflix Türkiye 2021 Mayıs Programı

Jupiter’s Legacy

netflix-turkiye-2021-mayis-programi
@netflix

Yapımda süper kahramanların ilk nesli ve çocukları arasındaki gerilim yer alıyor. İlk nesil süper kahramanlar artık yaşlanıp ve bayrağı yeni gelen nesle devredecektir. Bilim kurgu kategorisinde ki bu dizi süper kahraman severler için farklı bir perspektif sunuyor.

Love, Death and Robots 2. Cilt

@netflix

Emmy ödülü almasıyla dikkat çeken dizi, yeniden geliyor. Uzak gezegenlerde yaşanan birbirinden ilginç ve çılgın maceralar, oldukça sürükleyici bir biçimde ele alınıyor. Son olarak yeni sezonunda heyecan verici olaylar ile kalitesini sürdüren seri, gelecek sezonların da ateşini yakmış gibi görünüyor.

Ragnarok 2. Sezon

netflix-turkiye-2021-mayis-programi
@netflix

Netflix yeni içerikler arasında en dikkat çekenlerden birisi de Ragnarok. Magne, dev düşmanlara karşı amansız mücadele verirken aynı zamanda kardeşini de idare etmeye çalışacaktır.

Who Killed Sara? 2. Sezon

İlk sezonu büyük ses getiren dizi, kaldığı yerden devam ediyor. Alex, kız kardeşinin karanlık tarafını ortaya çıkartmak ve Sara’nın gerçeklerle yüzleşmesini sağlamak zorundadır.

Haunted 3. Sezon – Netflix Türkiye 2021 Mayıs Programı

netflix-turkiye-2021-mayis-programi
@netflix

Dizinin 3. Sezonu da oldukça iddialı bir şekilde seyirci karşısına geçiyor. Gerçek öyküler anlatılırken korkunç yaşantılar birer birer ortaya çıkıyor. Ek olarak tuhaf yaşantılar ile kendimize dersler çıkarabiliriz. Yalnız izlememeniz tavsiyemizdir.

Ölüler Ordusu – Army of the Dead

@netflix

Netflix yeni filmler arasında yer alan yapım, bir soygunu ele alıyor. Her ne kadar soygun deyince akla ilk gelen Dominic Toretto ve Hızlı&Öfkeli ekibi gelsede Ölüler Ordusu da oldukça adından söz ettirecek gibi duruyor. Diğer yandan film ise bir grup paralı asker, zombi salgınının gerçekleştiği Las Vegas’a eşi görülmemiş büyüklükte bir soygun yapmak üzere hareket eder.

Penceredeki Kadın – The Woman in the Window

netflix-turkiye-2021-mayis-programi
@youtube

Agorafobi nedeniyle evden dışarıya adım atamayan psikolog, çevresini gözetlerken acımasız bir suça tanık olur. Olayların bu şekilde geliştiği Penceredeki Kadın bir başka türün kapılarını seyircilere açıyor.

Money, Explained – Netflix Türkiye 2021 Mayıs Programı

netflix-turkiye-2021-mayis-programi

Bir diğer içerik ise Money, Explanined: Para, hayatımızın önemli bir alanını teşkil ediyor. Parayı biriktiyor, harcıyor ve borç alıyoruz. Kısacası para, hayatımızın en büyük ihtiyaçlarını oluşturuyor. Ek olarak bu içerikte de kumarhaneler, kredi kartları ve dolandırıcılar gibi paranın riskli boyutları yer alıyor.

Oksijen – Oxygen

@youtube

Son olarak ise Oksijen: Filmin ana karakteri olan kadın, kriyojenik bir ünitenin içerisinde hafızasını kaybetmiş bir şekilde uyanır. Oksijenini hızla tüketirken hayatta kalabilmek için kim olduğunu hatırlamak zorundadır.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar