Netflix Mayıs Ayı Programı – Lucifer 5. Sezonuyla Geliyor

Netflix mayıs ayı programı

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Mayıs Ayı Programı – Lucifer 5. Sezonuyla Geliyor – Bir süredir gündemde olma işini rakiplerine bırakmıştı Netflix, ama Mayıs ayında gözleri yine üzerine çevirecek. Hem ilk kez yayınlanacak yapımlar, hem de yeni bölümleri ile dönecek olan diziler, Netflix’te geçirilen zamanı Mayıs ayında bir hayli arttıracak. İşte dünya genelinde 200 milyon abonesi olan Netflix’in buram buram heyecan kokan Mayıs ayı programı…

Netflix Mayıs Ayı Programı – Lucifer 5. Sezonuyla Geliyor

4 Mayıs • Selena: Tejano Müziğinin Kraliçesi (2. Kısım)

Selena, Meksika kökenli ünlü şarkıcı Selena Quintanilla Perez’i konu alan bir dizidir. Selena’nın şöhret basamaklarını yükselirken yaptığı fedakarlıkları, hatta ailesinin yaptığı fedakarlıkları anlatmaktadır. Motive edici bir yapım olan bu belgeselin ilk kısmı IMDb’de 6,6 puana sahiptir. Ek olarak ikinci kısmı 4 Mayıs’ta yayınlanacak belgesel, Netflix Mayıs ayı programı tanıtımlarında ilk tanıtılan yapım oldu.

5 Mayıs • Sam’in Oğulları: Şeytani Tarikatın İzinde (Mini Dizi)

Netflix’in yeni yapımlarından olan Sam’in Oğulları: Şeytani Tarikatın İzinde, mini dizi olarak seyircinin karşısına çıkacak. Gazeteci Maury Terry’nin, ABD’nin ünlü seri katillerinden David Berkowitz’in tek başına hareket etmediğine, üstelik cinayetlerin şeytani bir tarikatla bağlantılı olduğuna inanması ve bunu kanıtlamaya çalışmasını konu alan mini dizi, gerçek suç belgeselleri kategorisinde izleyici ile buluşacak. Üstelik 5 Mayıs’ta ekrana taşınacak dizinin yönetmenliğini de Joshua Zeman yapacak.

11 Mayıs • Explained: Money (Mini Belgesel)

Netflix’in Explained belgesel serisi ailesinin yeni bireyi, bu mini belgesel oldu. Harcadığımız her kuruş paranın inceleneceği bu mini belgesel 11 Mayıs’ta Netflix üyelerinin karşısına çıkacak. Başka bir deyişle paranın mercek altına alınacağı belgesel oldukça ilgi görecek. Üstelik ay sonu gelmeden yayınlanacak.

12 Mayıs • Oksijen (Film)

Film, genç bir kadının kriyojenik bir ünitede uyanması ile başlıyor. Oksijeni sınırlı olan bu genç kadının, oksijeni bitmeden oradan kurtulmaya çalışmasını konu alıyor. Bunun yanında geçmişini de hatırlamaya çalışan kadın, izleyiciyi oyunculuğu ile büyüleyecek. Sürükleyici bir Fransız filmi olan Oksijen, 12 Mayıs’ta yalnız Netflix’te izleyici ile buluşacak.

14 Mayıs • Love, Death Robots (2. Sezon)

1981’de çıkmış Heavy Metal adlı animasyon filminin yeniden yapılan versiyonu olan, hatta ilk sezonu ile oldukça beğeni kazanan Love, Death & Robots’un da ikinci sezonu Netflix Mayıs ayı programı kapsamında ekrana gelecek. İlk sezonu IMDb’de 8,5 gibi olağanüstü bir puan almıştır. Kısacası Netflix’in, “iş yerinde izlenmeyecek türden” mottosu ile tanıttığı Love, Death & Robots, 2. sezonu ile 14 Mayıs’ta Netflix’te.

27 Mayıs • Ragnarok (2. Sezon)

Küçük bir Norveç kasabasının hava değişimleri ile boğuşmasını konu alan Ragnarok’un ikinci sezonu 27 Mayıs’ta izleyicisinin karşısına çıkacak. Ayrıca hava değişimlerinin getirdiği felaketlerden bıkan kasaba halkını konu almaktadır. Bundan dolayı bir kurtarıcı bekleyen halkın yaşadıklarını anlatan ve oldukça beğenilen Ragnarok, IMDB’de 7,5 puana sahip. Nitekim bu kurtarıcı da uzakta değildir…

28 Mayıs • The Kominsky Method (3. Sezon)

Hem komedi hem de dramı barındıran The Kominsky Method’un üçüncü sezonu, Mayıs ayında izleyici ile buluşacak. Saygı gören bir Hollywood aktör koçu olan Sandy Kominsky’in etrafında geçen olayları konu alan dizinin ilk iki sezonu IMDb’de 8,2 puan almıştır ve sonuçta oldukça dikkat çekmiştir. Bölümleri ortalama yirmi dakikadan oluşan dizinin üçüncü sezonu, 28 Mayıs’ta izleyici ile buluşacak.

28 Mayıs • Lucifer (5. Sezon)

Netflix’in en büyük hayran kitlesine sahip dizilerinden olan Lucifer’ın da 5. sezonu Mayıs ayında ekranlarda olacak. Diğer yandan Cehennemin efendiliğini bırakıp dünyaya yerleşen şeytanın, bir dedektife aşık olması ile gelişen olayları konu alır. Ancak şeytanın yeniden cehenneme dönmek istememesi, diziyi eğlenceli hale getirmektedir. Oysa ki öteki dünyadan sık sık şeytanı ikna için birileri gönderilmektedir. Lucifer, IMDb’de 8,1 gibi oldukça yüksek puana ve bununla birlikte büyük hayran kitlesine de sahip. Son olarak tom Ellis’in başrolünde olduğu Lucifer, 5. sezonuyla 28 Mayıs’ta Netflix’te olacak.

👉 Twitter’da Mavi Tik Nasıl Alınır? Kaynak: Netflix

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar