Minyonlar McDonald’s’ı Ele Geçirdi!

McDonald's Minions Menu

Paylaşmayı unutmayın.

Minyonlar; 2010 yılında Çılgın Hırsız animasyon filmiyle bizleri kendine bağlayan yaratıklar. Onlara yaratık dediğimize bakmayın, sevecen mi sevecen, zıpır mı zıpırlar ve herkes onları çok seviyor.

Hayır, hayır! Çocukların gönüllerinde taht kurmalarından bahsetmiyoruz. Biz yetişkinler de Minyon denildiğinde gözleri parlayanlardanız. Onların o sevimli hallerinden etkilenenlerden, filmlerini bir solukta izleyenlerdeniz. Onlar, bizleri kendilerine o benzersiz kahkahaları, saf halleri ve bir o kadar da çılgın karakterleriyle bağladılar. Sonra bir baktık sadece sinema salonlarında değil daha birçok yerde karşımızdalar.

Miyon telefon kılıfı

Yeri geldi telefon kılıfı olarak taşıdık Minyonları yanımızda, kimi zaman da tişörtlerimizin üzerindelerdi. Hatta oyuncaklarını alıp sarılarak uyuyanlarını bile gördük. Ama bu kadarını beklemiyorduk!

Despicable Me 3 -Çılgın Hırsız 3- filminin vizyona girmesine çok az zaman kala yeni kampanyalar, dikkat çekici promosyonların çıkması beklenen bir olaydı. Ancak McDonald’sın yaptığı herkesi biraz da olsa şaşırttı. Minyon temalı menüsüyle müşterilerinin karşısına çıkan McDonald’s şimdiden kendisinden çokça söz ettirmeye başladı.

Minyonlar ile Her Şey Daha Sarı!

Çoğu zaman yeni bir çizgi film çıktığında Happy Meals -Çocuk- Menülerindeki oyuncaklarla çocukları kendine çekmeyi hedefleyen McDonald’s bu kez hem minikleri hem de yetişkinleri kendine bağladı diyebiliriz. Sosyal medyada #mcdgoesyellow etiketiyle birçok paylaşım alan McDonald’s ve o sapsarı Minyon menüsü insanların kalbinde taht kurmuşa benziyor.

Biz her ne kadar bu patatesleri biraz ürkütücü bulmuş olsak da insanlar çılgınlar gibi Instagram hesaplarından minik Minion patateslerini paylaşıyorlar.

Minionların en sevdiği yiyecek, herkesin bildiği gibi muz. Onlar muz olmadan yaşayamazlar. “Bananaaaaa!” haykırışları sizin de kulağınıza çalındı mı şu an? Durum böyle olduğundan, menüde de muzlu dondurma ve tabii ki muzlu turta bulunuyor. Ayrıca külahın renginin Minyonların tatlı tulumlarıyla aynı olduğu gözlerden kaçmıyor. Herkesin beğenisini kazandıklarını söylememize gerek bile yok.

Ayrıca çocuk menüleri için hazırlanan oyuncaklarla karşılaşmamız da mümkün.

Şu an için sadece bazı Asya ve Orta Doğu şehirlerinde görmemizin mümkün olduğu “Minyon Menüleri” ülkemize gelir mi bilemiyoruz, ancak eğer gelirse bol muz aromasıyla bizlerde nasıl bir etki bırakır tahmin etmesi oldukça güç…

 

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar