ING’nin İlk Reklamı & Gager Etkisi

Paylaşmayı unutmayın.

Müşteri değerlerini önemseyen markaları seviyoruz; çünkü pazarlama araştırmalarının geleceği olma yolunda emin adımlarla ilerlerken bir şeylerin değişmesini birlikte istediğimizi biliyoruz. ING‘nin tüketici taleplerine etkisini Gager etkisi ile birleştirsek nasıl olur? İşte ING reklam filminde Gager etkisi!

Katıldığı her projenin sesi olan Gager, marka talepleri doğrultusunda her türlü fikri belirtmek, yorumlamak ve değiştirmek için elinden geleni hiçbir zaman ardına koymuyor. Tıpkı değişimi arzulayan müşteriler gibi. ING Bank artık sadece ING! Müşterilerinin finansal geleceğini en iyi şekilde yönetebilmesi için yenilikçi, uygulanabilir ve kaliteli bankacılık anlayışıyla hizmet veren ING Bank artık yoluna sadece ING olarak devam edecek. Önce reklam filmini sonra Gagerlar ile birlikte neler yaptığımızı gelin birlikte inceleyelim!

”Sahip olamadıklarımızla gurur duyuyoruz.”

Bankacılık sektörüne birçok yenilik getiren ING, ”Sahip olmadıklarımızla gurur duyuyoruz.” mesajını vererek B-A-N-K harflerini adından atıyor. ING’nin; kafa karışıklığına neden olan ürünlere, çalışanlarının hayatını sınırlayan yargılara ve kadınlara engel olan önyargılara sahip olmadığını da belirterek öne çıkan yanlarının altını çiziyor. Bu reklamı beğendiniz mi? Peki bu reklamda Gager fikrinin neleri değiştirebileceğini düşündünüz mü?

ING Bank’ın ING olma yoluna destek olan ve reklam filmi senaryosunu olumlu olumsuz özelliklerine göre değerlendiren Gager, izleyicileri temsil ederek markaya yön gösterici olmayı başarıyor. Bankacılık alanında hizmet vermenin ötesinde ”Eski köye yeni adet” getiren ve artık bankadan çok daha ötesi olduğunu kanıtlayan ING’ye, bizlere güvenen tüm ING çalışanlarına ve fikrin senaryodan sizlerle buluştuğu aşamaya kadar emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz. Bir teşekkür daha…

Teşekkürler Gager, yine başardın!

Soru işaretlerini başarıya dönüştürebildiğimizde dünyanın değişmesine bir adım daha yaklaşırız. Fikirleri değiştirebilirsek, araştırmalarımızla onlara etki edebilirsek mesela bir reklam kampanyasını ya da bir markanın üretim şeklini değiştirebilirsek, bize sunulan hizmetin kalitesini artırabilirsek zaten dünyayı değiştirmiş oluruz. Tüketicinin yanında, verdiği hizmetin arkasında olan tüm markalar ile birlikteysek değişmek için hiçbir engelimiz yok demektir ve biliyoruz ki o ışığa dokunmadan asla bırakmayacağız! Unutma daha çok yolumuz var! Bu yolu emin adımlarda tamamlamak için durma #sendeğiştir!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar