Google Play Store’da En Çok İndirilen Filmler

Google Play Store'da en çok indirilen filmler

Paylaşmayı unutmayın.

Google Play Store’da En Çok İndirilen Filmler – Bugüne kadar birçok web sitesi, birçok platformu baz alarak fazlaca indirilen filmleri listeleyen yazılar yayınladı. Ancak hiçbiri, Dünya’da en çok kullanılan indirme servislerinden biri olan Play Store’dan hangi filmlerin daha fazla indirildiğini yazmadı. Bu konuda bir ilki gerçekleştirmek istedik ve Google Play Store’da en çok indirilen filmler hakkında bir yazı yazdık. Google Play Filmler uygulamasına bağlı olarak indirme yapan Play Store, aslında modern film servislerinden uzak olan halkın ne izlediği konusunda iyi bir fikir veriyor. Şimdiden uyaralım; liste o kadar ilginç ki daha önce gördüğünüz en çok indirilen filmler listelerinin hiçbirine benzemiyor.

Google Play Store’da En Çok İndirilen Filmler
Görsel: Crack Berry

Google Play Store’da En Çok İndirilen Filmler

1 • Recep İvedik 6 (IMDb: 2,8)

İlki 2008’de çıkan Recep İvedik film serisinin 6.’sı olan bu film, Google Play Store’da en çok indirilenler listesinin zirvesinde. Filmde, turizm acentesinin hatası sonucu Konya yerine Kenya’ya giden Recep’in macerası anlatılıyor. Film altında yapılan yorumlar, izleyenler tarafından filmin beğenildiğini gösteriyor. Recep İvedik 6, ülkemizde Google Play Store üzerinden en çok indirilen film konumunda ve Play Store’daki puanı 3,5.

2 • Mucize 2: Aşk (IMDb: 7,1)

Listenin ikinci sırasında da bir devam filmi var. Mahsun Kırmızıgül’ün eseri olan Mucize’nin devamı olanMucize 2: Aşk, sinema salonlarında gördüğü ilgiyi Play Store’da görmüş ve Google Play Store’da en çok indirilen filmler listesinde ikinci sıraya yerleşmiş. Film, köyün en güzel kızı ile görücü usulü evlenen engelli Aziz’in hikâyesini anlatıyor. Filme Play Store kullanıcıları, 5 üzerinden 4 puan vererek filmi beğendiklerini göstermiş.

3 • Kirpi Sonic (IMDb: 6,6)

Yönetmen Jeff Fowler tarafından çekilen bir macera/bilim kurgu filmi olan Kirpi Sonic, Google Play Store’da en çok indirilen filmler listesinde üçüncü sırada yer alıyor. Saga’nın Sonic isimli video oyunundan uyarlanan bu film, Google Play Store’da 4,2 puan ortalamasına sahip.

4 • Parazit (IMDb: 8,6)

Başta En iyi film, en iyi yönetmen, yabancı dilde en iyi film, en iyi özgün senaryo Oscar’ları olmak üzere toplamda 42 ödül alan, Güney Kore yapımı bir başyapıt. Seul’un arka mahallerinden birinde, böceklerin istila ettiği bir evde yaşayan bir ailenin hikâyesini anlatan filmin yazarı da yönetmeni de Bong Joon Ho. Film dünya çapında öyle bir etki yaratmıştır ki, izlenme ve indirme rekorları kırmıştır. Listede 4. Sırada yer alan film, hiç şüphesiz zirveyi hak ediyor. Mutlaka izlemeniz gereken Parazit, Google Play Store’da 4,0 puan ortalamasına sahip.

5 • Hayaller Ülkesi: Gamonya (IMDb: 5,3)

Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin eseri olan bu film, adından da anlaşılacağı üzere bir çocuk filmidir. Başrol oyuncusu Umut’un bir talihsizlik sonucu Hayaller Ülkesi Gamonya’yadüşmesi ile başlayan hikâye, Gamonya’yı kötü Hortka’dan kurtarma mücadelesine dönüşür. Tuğçe Soysop’un yönetmenliğini yaptığı film, Google Play Store’da 3,9 puan ortalamasına sahip.

Filmleri belli bir ücret karşılığında bir süreliğine kiralayan veya satan Play Store’da en çok indirilen filmlerin, daha çok çocuk filmleri ile dolu. Bu da ebeveynlerin çocukları için internetten film bulma yerine buradan kolayca satın almayı tercih ettiğini gösteriyor. Yukarıda ilk 5’ini paylaştığımız liste şu şekilde devam ediyor; Kral Şakir Korsanlar Diyarı, Aykut Enişte, Jumanji, Bloodshot, Yırtıcı Kuşlar, The Gentlemen ve Deadpool 2.

Kaynak

👉🏼 IMDB Kullanıcılarına Göre Türk Sinemasının En İyi 15 Filmi

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar