Gobi 2020 Nerede ve Ne Zaman?

gobi

Paylaşmayı unutmayın.

Gobi 2020 Nerede ve Ne Zaman?Herkesin merakla beklediği GOBI, bu yıl 01 – 04 Mart tarihleri arasında, İstanbul’da İTÜ Maçka Kampüsü – Mustafa Kemal Amfisinde gerçekleşecek!

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından ‘’Bu Bir Hayal Üründür’’ mottosuyla yola çıkan ve 01-04 Mart 2020 tarihleri arasında 12.si düzenlenecek olan Global Opportunities in Business and Investment (GOBI), ilk defa yapıldığı 2008 yılında Üniaktivite tarafından “En İyi Uluslararası Öğrenci Organizasyonu” ödülü verilen, uluslararası iş ve yatırım zirvesidir.

Keyif ile işe yararlılığı birleştirmek isteyen öğrencilerin öz geçmişini doldurup, bütün dünyadan insanlarla birlikte iş kültürüyle ilgili bilgi sahibi olmalarına olanak sağlayan GOBI, aynı zamanda uluslararası alanda tanınmış konuşmacıların katılımıyla ve ülkemizde yer edinen uluslararası fırsatların işleneceği zirve özelliği taşıyor.

gobi-2020-ne-zaman
GOBI

GOBI 2019’da neler oldu?

27 farklı ülkeden gelen yabancı öğrencilerin yanı sıra Anadolu’dan gelen 3000 civarı üniversite öğrencisinin katılımıyla, Yapı Kredi ana sponsorluğunda gerçekleşen GOBI 2019’da; Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Demir Döküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, usta oyuncu Haldun Dormen, Besteci ve Opera Sanatçısı Rahman Altın, Yemek Antropoloğu Musa Dağdeviren, Coca Cola İçecek CEO’su Burak Başarır, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, TAV CFO’su Burcu Geriş gibi sektörlerinin önde gelen isimleri üniversite öğrencileri ile buluştu.

Küresel alanda söz sahibi şirketlerden gelen üst düzey yöneticiler, üniversite öğrencilerine yaptıkları açıklamalarla ilham kaynağı olmuştu.

gobi-2020

Bu bir hayal ürünüdür…

Bu bir hayal ürünüdür mottosuyla düzenlenen GOBI’de hayallerini nasıl başarı hikayesine dönüştürdüğünü anlatan Demir Döküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna; “Benim hikayem de 1980’lerden gelen bir hayalle başladı. Kariyerimde çalışmaktan, fark yaratmak için hayallerimden, hedeflerimden vazgeçmedim. Sizler de yarın hangi işi yaparsanız yapın; nereye ulaşmak istediğinizi bugünden belirleyin. Yeteneklerinizi geliştirmek, hedeflediğiniz noktaya ulaşmak için öğrenmeye yatırım yapın. Çok çalışın ve kariyer yolculuğunuzda öz eleştiri yapmaktan çekinmeyin. Ekip çalışmasına güvenin, kendinize zaman ayırmayı da unutmayın” açıklamasını yapmıştı.

Hayal Et, Keşfet, Hikayeni Yaz” başlığıyla konuşmasına başlayan Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, “Dünyanın farklı olan tüm akıllara ihtiyacı var; her zihin başka bir hayal, başka bir hikaye, başka bir varoluş demek.” açıklamasını yapmıştı.

Hiç kimsenin ama hiç kimsenin sizin hayallerinizi sınırlamasına müsaade etmeyin.” sözleriyle konuşmasına başlayan Sadettin Saran; “Gençler yaptığınız işin en iyisi olmak zorunda değilsiniz, ama elinizden gelenin en iyisi yapmak zorundasınız. Fark yaratmaya çalışın. Hepsinden önemlisi de iyi insan olmaya çalışın.” açıklamalarında bulunmuş; konuşmasına, Atatürk’ün “Asıl başarı; başarısızlıkta endişe, başarıda kibir tuzağına düşmemektir.” sözünü hatırlatarak devam etmişti.

gobi

GOBI 2019’da da farklı kültürlere sahip öğrenciler bir araya geldi!

Açılış gecesi ile başlayıp üç gün boyunca çeşitli oturum, panel ve söyleşilerle devam eden GOBI 2019’da her sene olduğu gibi Türkiye ve İstanbul’un tanıtımı esas alınarak yurt dışından gelen katılımcılarla birlikte öğrencilerin hayatları boyunca unutamayacakları bir hafta yaşandı. Maçka Alancha Restoran’da gerçekleşen açılış gecesinde üniversite öğrencileri ile uluslararası alanda söz sahibi şirketlerin üst düzey yöneticileri bir araya geldi. Haftanın devamında ise International Night, Türk gecesi, İstanbul turu gibi çeşitli etkinlikler düzenlenerek kültür kaynaşması ve etkileşimi sağlandı. GOBI 2019’un kapanışı ise Evrencan Gündüz’ün sahne aldığı GOBI Fest ile gerçekleştirildi.

GOBI 2020 ’de neler olacak?

01 – 04 Mart 2020’de sektörlerinin devleri ile üniversite öğrencilerini buluşturmayı hedefleyen ve Yapı Kredi ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan GOBI 2020 ’nin kayıtları açıldı. Tüm sektörlere değinilecek bu zirveye; 46 farklı ülkeden gelecek olan yabancı öğrencinin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelecek olan 5000 civarı üniversite öğrencisinin katılımı bekleniyor. Bu unutulmaz zirvede yer almak için şimdiden yerini ayırt!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar