GOBI 2019: Bu Bir Hayal Ürünüdür

GOBI zirvesi İstanbul

Paylaşmayı unutmayın.

İTÜ Yatırım Kulübü etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Yine bambaşka bir konsept ile ”Bu bir hayal ürünüdür” mottosuyla karşımıza çıkıyor. GOBİ keyif ile işe yararlılığı birleştirmek isteyen öğrencilerin, özgeçmişini doldurup bütün dünyadan insanlarla birlikte iş kültürüyle ilgili bilgi sahibi olmalarına olanak sağlıyor. Aynı zamanda uluslararası alanda tanınmış konuşmacıların katılımıyla ve ülkemizde yer edinen, önemli konuların işleneceği bir zirve özelliği taşıyor.

Bu sene 3-6 Mart tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ilk uluslararası zirvesi olan GOBI, 11. kez İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’nde düzenlenecek. Yaklaşık 42 farklı ülkeden katılacak olan yabancı öğrencilerin yanı sıra Anadolu’dan ve İstanbul’dan 4000-5000 civarı öğrenciyi de ağırlayacak etkinliğin ayrıntılarına birlikte bakalım!

GOBI 2019 nedir?

Dünyanın dört bir yanından 100’e yakın yabancı öğrencinin ve şehir dışındaki öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşiyor. Dünya çapında tanınmış C-Level konuşmacıların panelleri ve sıra dışı söyleşileri ile klasik zirve anlayışının dışına çıkan bir etkinliktir.

Dört gün boyunca devam edecek olan bu dev zirve, ilk gün görkemli bir açılış gecesi ile başlıyor. Türkiye ve İstanbul tanıtımını esas alarak, gezi ve sosyal aktiviteler ile her üniversite öğrencisinin, hayatı boyunca unutamayacağı bir hafta yaşatmayı amaçlıyor. Panellerden sonra, İstanbul’un elit eğlence mekânlarında çeşitli aktiviteler düzenleyip Türk kültürünü tanıtmasının yanında farklı kültürlerin de kendilerini tanıtması için fırsat sağlıyor. Bu yönüyle iş dünyasıyla öğrenciler arasında bir köprü kuruyor. Bunların yanı sıra farklı kültürlerin kaynaşmasında ve etkileşiminde GOBI önemli bir role sahip oluyor.

GOBI 2019’da neler var?

Workshoplar, casestudyler, iş ve staj imkanlarının yanı sıra ağırladığı C-Level konuşmacılar ve dev isimlerin yer aldığı söyleşilerle kültür ortaklaşması yapılacak. Gelişen dünya ile birlikte hayatımızı etkileyen güncel konuları, alanında uzman konuşmacılarla inceleme imkanı sunan etkinliğin geçtiğimiz yıllarda düzenlediği çalışmalara, GOBI İSTANBUL sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gerçekleşecek olan uluslararası panellerde, Türkiye’nin seçkin iş adamları, iş ve yatırım sahalarının ilgi çekici evrensel konularından bahsediliyor. Geçmiş yıllardaMercedes-Benz, Google Türkiye, P&G, Türk Hava yolları, Oracle, Deloitte, Coca–Cola, Boston Consulting Group gibi önde gelen firmaların C-Level konuşmacıları yanı sıra İlber Ortaylı, Sinan Güler, Erol Bilecik ve daha birçok uluslararası alanda tanınan isimler GOBI’de yer aldı.

GOBI’nin 11 Senesine damga vuracak değerli konuşmacılardan bazıları:

  • Kaan Terzioğlu-Turkcell CEO
  • Oğuz Uçanlar-McDonald’s CEO
  • Dr. Yılmaz Argüden- ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Argüden Yönetişim Akademi kurucusu
  • Steven Young-Bosch Türkiye ve Ortadoğu CEO
  • Hakan Alp-Yapı Kredi GMY
  • Acar Baltaş-Psikolog, akademisyen, yazar
  • Haldun Dormen- Tiyatrocu
  • Zeynep Dereli- Tink Kolejleri Kurucusu ve CEO
  • Burcu Geriş- TAV CFO
GOBI zirvesi istanbul

Bu interaktif zirve için siz de yerinizi ayırmayı unutmayın!

Detaylı bilgi ve kayıt için gideceğiniz yeri biliyorsunuz 🙂

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar