Game Of Thrones’un Öncesini Anlatan Dizi: House Of The Dragon

House of the Dragon

Paylaşmayı unutmayın.

Game Of Thrones’un Öncesini Anlatan Dizi: House Of The Dragon – HBO’nun yeni dizisi House Of The Dragon, izlenme rekorları kıran Game Of Thrones’un öncesini ele alacak. Oldukça büyük bir kitle tarafından beklenen dizi ile ilgili her geçen gün daha fazla detay ortaya çıkıyor. Bilindiği üzere birden fazla Game Of Thrones devam dizisi planlanmış ancak bunların bazıları olumsuz rapor almıştır. Bununla birlikte olumlu rapor alanlardan ve ilk yayınlanacak olan dizi House Of The Dragon’dur. Son olarak ilk fragmanı yayınlanan dizi hakkında basınla paylaşılan tüm detayları bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. Ayrıca dizinin ilk fragmanını da aşağıya bırakıyoruz.

Game Of Thrones’un Öncesini Anlatan Dizi

House Of The Dragon Dizisinin Konusu Nedir?

Dizi, Game Of Thrones’un 200 yıl öncesini anlatıyor. Targaryen ailesini ekrana taşıyan dizi, George R. R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı adlı kitabından uyarlandı. Targaryen ailesinin yükseliş ve düşüşünü, ayrıca da krallık içerisindeki iç savaşa giden serüveni ve iç savaş sürecini de ekrana taşıyacak. Ayrıca Game Of Thrones’ta Ejderhaların Annesi olarak da bilinen Daenerys Targaryen’in dizideki rolü de oldukça merak ediliyor. 

House of the Dragon Hakkında Elimizde Neler Var? | Sonsuz Oda Blog - game-of-thronesun-oncesini-anlatan-dizi-house-of-the-dragon
Görsel: SonsuzOda

House Of The Dragon Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Dizinin tam kadrosu henüz açıklanmamış olsa da birçok rolün sahibi belirlendi. Buna göre Paddy Considine, Viserys Targaryen rolünde yer alacak. Bununla birlikte Olivia Cooke, Matt Smith ve Emma D’Arcy sırasıyla Alicent Hightower, Daemon Targaryen ve Rhaenyra Targaryen rolleri ile karşımıza çıkacak. Ayrıca Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best ve Sonoya Mizuno da oyuncu kadrosuna son katılanlar oldu.

Resim
Görsel: Twitter

House Of The Dragon Hakkında Önemli Bilgiler – Game Of Thrones’un Öncesini Anlatan Dizi

Dizinin türü fantastik dramadır. ABD kanalı HBO’da yayınlanacak. ABD yapımı bir dizidir. Müziklerini Game Of Thrones’un da müziklerini yapan Ramin Djawadi bestelemektedir. Diğer yandan çekimler İngiltere, İspanya ve Kaliforniya’da yapılıyor. Dizinin yaratıcıları George R. R. Martin ve Ryan Condal ikilisidir. On bölümden oluşan beş sezonun planlaması da ayrıca tamamlanmıştır. Ayrıca bütçesi, Game Of Thrones ile eşdeğer olacak. Dizinin ilk bölümlerini miguel sapochnik yönetecek ama ilk sezonunda büyük savaşlar olmayacak. Son olarak House Of The Dragon dizisinin 2022’de izleyici ile buluşacak.

Game Of Thrones Prequel: Teaser (HBO) | House Of The Dragon - YouTube- game-of-thronesun-oncesini-anlatan-dizi-house-of-the-dragon
Görsel: Youtube

Son olarak Yeni Dizi İçin Twitter’dan Yapılan İlk Yorumlar;

https://twitter.com/democrattarg/status/1445452422239842306
https://twitter.com/thelilizz/status/1445362879495122951

👉 Blu TV’nin Çok Konuşulan Yeni Yeşilçam Dizisi

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar