Gagerlar “RAKS”ın Ne Olduğunu Biliyor!

Paylaşmayı unutmayın.

Adgager; ısıtma, soğutma ve kişisel bakım ürünleri üreten RAKS firması için bir araştırma başlattı. 1.500 Gager’ın cevapladığı bu araştırma, RAKS’ın bir vantilatör üreticisi olarak ne kadar bilindiği sorusuna cevap bulmak amaçlıydı.

Proje sayfalarını açtıklarında, çoktan seçmeli ve açık uçlu olmak üzere toplam dokuz soruyla karşılaşan Gagerlar tüm ciddiyetlerini takınıp soruları büyük bir dikkatle yanıtladı.

Gelin araştırma sonuçlarını bir de beraber inceleyelim…

Gagerlar RAKS’ı Tanıyor!

Açık uçlu olarak sorulan “Vantilatör kategorisinde ilk aklınıza gelen marka nedir?” sorusuna her dört Gagerdan bir tanesi RAKS cevabını verdi. Geniş bir marka yelpazesine sahip olan bu sektörde %25’lik bu oran, markanın rakipleri karşısında üstünlük gösterdiğini kanıtlar nitelikte.

Bu soruya RAKS cevabını veren Gagerların birçoğu marka için “Çocukluğumun Markası” açıklamasını yaptı. Bu da markanın insanlarda nostaljik bir izlenim bıraktığını ve dolayısıyla onlarda güven duygusu oluşturduğunu gösteriyor.

Adgager araştırmasına göre Gagerlar Raks markası için çocukluğumun markası diyor.

@jessicalucia

RAKS Bir Kaset Üreticisi Mi?

Gagerlarımıza RAKS markası denildiğinde akıllarına hangi kategori geldiği sorulduğunda %56 gibi büyük bir oran bu soruya “Kaset-CD” cevabını vermiş. Marka isminin, 60’lı yıllarda temelleri atılan ve 90’larda büyük bir başarı yakalamış kaset üreticisi olan şirket tarafından kullanılması bu sonucun doğmasına neden olmaktadır. Ancak bu oranı takip eden %33’lük kesim bu soruya vantilatör cevabını verdi. Belirtmekte fayda var; cevaplar incelendiğinde, “Kaset-CD” yanıtının büyük bir çoğunluğu İstanbul’dan gelen cevaplar oluşturmaktadır. Yani, İstanbul’dan gelen cevapları görmezden geldiğimizde RAKS’ı bir vantilatör markası olarak tanıyan Gagerlar %50’lik bir kesimi oluşturuyor.

Raks aynı zamanda 90'lı yıllarda büyük bir başarı yakalamış olan kaset markasının adı.

@uludagsozluk

 RAKS, Geleneksel, Ekonomik ve Tecrübeli Bir Marka!

Gagerlara, RAKS markasının onlarda nasıl bir izlenim bıraktığı sorulduğunda %22’lik bir kısım “Geleneksel” cevabını verdi. Bu cevap, markanın insanlarda yine geçmişlerinden gelen bir iz bıraktığını gösteriyor. Gelenekselliğinin yanında marka; ekonomik, tecrübeli ve dolayısıyla kaliteli olarak görülüyor.

Adgager Raks araştırması sonuçları

@domb

Evlerde En Çok Bulunan Vantilatör Markası!

Araştırmaya katılan Gagerlarımızın neredeyse yarısının vantilatörü olmamasına rağmen, vantilatörü olan Gagerların %9’u RAKS markasını kullanıyor. Sayısız farklı markanın kategorize edildiği bu soruda %9 gibi bir oran gözle görülebilir bir fark yaratmışa benziyor.

Marka için son derece nitelikli ve faydalı bulunan bu cevapların, markanın katıldığı bir fuarda sunulduğunu söylemekten büyük mutluluk duyarız. Daha önce Kütahya Seramik için yapılan araştırma sonuçlarında, Kütahya Porselen’in reklam filmine ilham olan Gagerlar yine bir şeylere etki etmeye devam ediyor.

Unutmayın, Gager isterse her şey değişir.

Adgager'ın başlattığı Raks araştırmasına göre Raks en geleneksel vantilatör markası

@raks

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar