En İyi Kameralı Telefon 2021

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi Kameralı Telefon 2021 – İyi bir kamera cihaz seçmenin en önemli nedenlerinden biridir. Yüksek çözünürlüklü ve iyi bir kameralı telefona sahip olmak istiyorsanız cihaz seçmeden önce mutlaka telefon modellerini incelemelisiniz.  Bazı insanlar yeni bir telefon seçerken performansı, paranın değerini veya pil ömrünü her şeyin üstünde tutar. Çoğu kişi için almaya değer mi yoksa değmez mi olduğunu kamera özelliklerini inceleyerek düşünür.  Bir telefonu satın almadan önce telefonun kamera veya güncel durumda kameralarının özelliklerini bilmek; seçim yapma aşamasında faydalı olacaktır.

Bir cihazın en çok tercih edilmesindeki etken kapsamlı bir şekilde test etmeden piksel mükemmelliğinde bir  elde ettiğini gar. Bir de telefonunuzun kamerasını ne amaçla kullanacağınız meselesi var: Harika bir fotoğraf makinesi mi, yüksek kaliteli bir cep video kamerası mı? Yoksa mümkün olan en keskin öz çekimle için bir cihaz mı arıyorsunuz? Kullanım durumuna bağlı olarak, bazı telefon kameraları belirli görevlere daha çok yatkındır. Bundan dolayı kullanım alanlarına uygun bir cihaz seçimi yapılmalıdır. En iyi kameralı telefon modellerini listeleyerek karar vermeniz için kolaylık sağlıyoruz. Bu kısa listedeki her telefonu; performans ve çok yönlülük, kamera kalitesi ve yeteneğine kadar her özelliği ile inceledik. 

En İyi Kameralı Telefon 2021

Samsung Galaxy S21 Ultra – Çok Yönlü

en-iyi-kamerali-telefon-2021
@samsung

Galaxy S21 Ultra’nın arkasındaki kamera modülü çok büyük ve heybetli ama neyse ki cesur tasarımını destekleyecek becerilere sahip; geçen yılki Galaxy S20 Ultra’daki hayal kırıklığı yaratan kameralarla tam bir tezat oluşturuyor. Galaxy S21 serisinin diğer girişlerinde olduğu gibi; kullanım kolaylığı ve çok sayıda eğlenceli özellikli donanımı yükseltilirken, selfie hayranlığı 40Mp ön yüz sensörünü takdir edecek.  

iPhone 12 Pro Max – Video İçin En İyisi

@apple

Apple’ın en yeni iPhone 12 cihazlarının en büyüğü ve en gösterişlisi olan 12 Pro Max, 2019 selefine benzer üç sensörlü bir kurulumu var. Ancak ilk olarak garip endüstri de dahil olmak üzere çok sayıda yeni teknolojiye sahip.

Oppo Find X3 Pro – En Benzersiz Özellikli – En İyi Kameralı Telefon 2021

en-iyi-kamerali-telefon-2021
@haberyildizi

Oppo, 2021 amiral gemisi ile kamera söz konusu olduğunda selefine kıyasla oldukça farklı yaklaşım benimsedi. Arka kamera modüllerinin çoğu deneyimi ağır bir telefoto ile tamamlarken Find X3 Pro yalnızca 2x optik zoom modülüne sahiptir. Üstelik en sıra dışı giriş, şirketin ‘mikrolens’ olarak adlandırdığı, çekim yapabilen bir kameradır. 60x büyütmeye kadar – nesnelere gerçekten benzersiz bir bakış açısı için kendi halka ışığıyla tamamlayın.

ZTE Axon 30 Ultra – En Yenisi

@teknohubs

ZTE, etkileyici Axon 30 Ultra ile göreceli olarak bilinmezlikten çıktı. Bu telefon rekabetçi bir fiyata amiral gemisi sınıfı dahili donanıma sahip olmakla kalmıyor. Aynı zamanda 8Mp 5x periskopik lensle birlikte üç 64Mp lensi (normal, ultra geniş ve 2x zoom) destekleyen tek telefon olarak karşımıza çıkıyor. 

Oppo Find X2 Pro – Fotoğraflar İçin En İyisi

en-iyi-kamerali-telefon-2021
@webtekno

Lansmanından bir yıl sonra ve Oppo Find X2 Pro, akıllı telefon fotoğraf fotoğrafçılığı söz konusu olduğunda hala en iyilerden biri olmaya devam etmektedir. Arkasında, 12 bit renk derinliğiyle çekim yapabilen 48Mp f/ 1.7 ana kamera bulacaksınız; bu ekranda görüntülenebilecekten çok daha fazlasını sunmaktadır. Son olarak 48Mp f/ 2.2 (IMX586) 120° ultra geniş sensör ve 5x’e kadar optik yakınlaştırma, 10x hibrit ve 30x dijital yapabilen 13Mp f/ 3.0 5x periskopik yakınlaştırma lensi ile birleştirilir.

Xiaomi Mi 11 – Harika Ana Kamera

Xiaomi’nin mevcut amiral gemisi, Samsung’un temel Galaxy S21’i için mükemmel bir folyo görevi görüyor. Şu anda piyasadaki herhangi bir Android telefonun en yetenekli kamera sistemine sahip olmayabilir. Ancak fotoğraf kurulumuna öncülük eden 108Mp 1/1.33inç sensörün inkâr edilemez derecede güçlü olduğu bilinmektedir. 

Samsung Galaxy S21+ – Kullanım Kolaylığı – En İyi Kameralı Telefon 2021

en-iyi-kamerali-telefon-2021
@Neuf

Standart Galaxy S21’in kamera sisteminin tüm avantajları, daha büyük bir ekranın (veya bu durumda vizörün) ve daha büyük bir pilin ek bonusu ile – çekimi kolaylaştırırken daha uzun süre çekim yapabilmenizi sağlar. Ayrıca telefonun 12Mp ana ve ultra geniş özellikleri yanında çeşitli yaratıcı çekim modları bulunmaktadır. Bunların yanında zengin ama kullanımı kolay bir kontrol şeması bulunmaktadır. 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar