En İyi 7 Pop-up Aracı

En İyi 7 Pop-up Aracı

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi 7 Pop-up Aracı – Reklam ve pop-up engelleyiciler, tarayıcılarımızın DNA’sına adeta kök salmıştır.

Pazarlamacılar ve yayıncıların, bu engelleri aşması ve güçlü reklam aracı olarak pop-up reklamları kullanması artık son derece önemli.

Artık, bir pop-up için yeni pencere gereksinimi gözden düştü. Bununla birlikte daha çok yönlü, lightbox tarzı (engellenemez) pop-up reklam neredeyse her blog sayfasında ve web sitesinde kendine yer buldu.

En İyi 7 Pop-up Aracı

En İyi 7 Pop-up Aracı
Photo by Mikael Blomkvist on Pexels

Günümüzün pop-up’ları yalnızca göze batmayan değil; aynı zamanda sitenizin tasarımına, kişiliğine ve ses tonuna uyacak şekilde özelleştirmek mümkün.

Bu tür özellikler, açılır pencereyi yalnızca web sitenizin daha entegre bir parçası gibi hissettirmekle kalmaz; aynı zamanda her adımda değer katarak onu ziyaretçileriniz için daha hoş bir özellik haline getirir.

Bunu göz önünde bulundurarak, hemen her tür proje için en iyi ücretsiz ve premium pop-up ve eklentilerden birkaçını burada bulabilirsiniz.

jQuery Kalıcı Pop-up Reklam Araçları

jQuery Kalıcı Pop-up Reklam Araçları
Photo by @neilpatel.com

JQuery modeli pop-up’ları ek sayfa olarak inen genellikle sayfadaki içeriği koyulaştıran pop-up’lardır. Aynı zamanda basit tasarımlardan karmaşık, özelleştirilebilir ekranlara kadar çeşitlilik göstermekte.

JQuery Super Notice

JQuery Super Notice, çekici tasarımları tamamen özelleştirilebilir tek bir arayüzde birleştirmekte.

Ancak JQuery sihirbazı değil misiniz? Sorun değil.

Ek olarak simgeler, butonlar, başlık grafikleri ve daha fazlasını içeren kendi tasarımınızı oluşturmak için birlikte verilen oluşturucuyu kullanabilirsiniz.

Facebook Traffic Pop

En İyi 7 Pop-up Aracı
Photo by @neilpatel.com

Facebook’ta takipçi sayınızı artırmak veya “beğenme duvarı” arkasında premium ürünler dağıtmak istiyorsanız, bu pop-up tam size göre.

Birçok tanınmış şirket, web siteleri aracılığıyla “promosyon görüntülenmeden önce beğen” veya “çekilişlere katılmak için bizi takip edin” gibi teşviklerde bulunarak promosyonlarını test etmektedir.

Facebook Traffic Pop benzer bir işleve sahiptir. Ayrıca, belirli bir zaman dilimi geçtikten sonra açılır pencerenin gösterilmesi geciktirilebilir. Dolayısıyla en esnek Facebook açılır pencerelerinden biridir.

Pop-up Product Showcase  – En İyi 7 Pop-up Aracı

Yalnızca 2 kb boyutunda olan bu pop-up, ürünlerinizi göstermeyi kolay ve mobil uyumlu hale getirir.

YouTube/Vimeo Pop-up

Açılır pencerenizi bir abonelik formu veya duyuru alanı olarak kullanmak yerine YouTube veya Vimeo’dan bir video yerleştirmek isterseniz bu komut dosyası işe yarayacaktır.

Ayrıca, çeşitli tarayıcı boyutlarına ve cihazlara duyarlıdır. Dolayısıyla, son derece kullanıcı dostu ve uygulaması kolaydır. 

WordPress Pop-up Reklam Araçları

Photo by NeONBRAND on Unsplash

En popüler içerik yönetim sistemlerinden biri olan WordPress, işlevselliğini geliştirmek için tasarlanmış eklentilerle donatılmıştır.

Bu kadar çok özelleştirilebilirlik ve yerleşik e-posta pazarlama sağlayıcılarıyla entegrasyon sayesinde; web sitesi sahiplerinin abone tabanlarını büyütmek için pop-up eklentileri seçmesi şaşırtıcı değil.

Dreamgrow Kaydırma Tetiklemeli Kutu (Ücretsiz)

Bir makaleyi okumayı bitirdiğinizde gelen açılır pencereler, tam olarak siteden değer aldığınız ve abone olmayı düşündüğünüz anda dikkatinizi çekmek için tasarlanmıştır. 

Aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarını teşvik etmek, ilgili ürünleri sergilemek, bir iletişim formu doldurmak ve çok daha fazlası için de kullanmak mümkün.

Ayrıca tercihen, kutunun ziyaretçi tarafından kapatıldıktan sonra belirli süre boyunca gizli kalmasına izin verebilirsiniz. Ek olarak, kutunun konumunu da kontrol edebilirsiniz.

Hustle Pro – En İyi 7 Pop-up Aracı

Hustle Pro, yüksek kaliteli bir WordPress yükselticisi olan WPMUDev’deki geliştiriciler tarafından tasarlanmıştır. Aylık 5 dolar abonelik ücreti ile şunları yapmanızı sağlar:

  • E-posta listelerinizi büyütmek
  • Satış dönüşüm oranlarınızı artırmak
  • Sınırsız özelleştirilebilir açılır pencereler, slaytlar ve yerleştirmeler kullanmak

OptinMonster 

OptinMonster, çok çeşitli özelliklere ve abonelik avantajlarına sahip, çok yönlü bir araçtır. 

Wix Düzenleyici Popup Reklamları 

Wix siteniz varsa, standart düzenleyicisi lightbox açılır pencereleri eklemeye izin vermekte. Ayrıca, Wix’te bu işlemi 5 adımda gerçekleştirmek mümkün:

  1. Editörün sol tarafındaki “Ekle +” düğmesini tıklayın.
  2. “Etkileşimli”ye tıklayın.
  3. Bir ışık kutusu/lightbox kategorisi seçin.
  4. Bir ışık kutusu öğesini sayfanıza sürükleyin.
  5. “Tetikleyicileri Ayarla (Set Triggers)”yı tıklayın ve ışık kutunuzu kurmaya başlayın.

Google’ın Geçiş Reklamı Pop-up Politikası

En İyi 7 Pop-up Aracı
Photo by @neilpatel.com

Akılda tutulması gereken tek bir şey var: Özellikle mobil kullanıcılar için reklamlarınızın içeriği kapsamadığından emin olun. Google’ın geçiş reklamı politikası artık kullanıcıların web sitesi içeriğini engelsiz okuyabilmelerini sağlıyor. Bu kurala uyulmaması, web sitenizin cezalandırılmasına neden olacaktır. Bununla birlikte, organik olası satışlarınız azaltır. Ayrıca SERP sıralamanızı olumsuz yönde etkiler.

Bu durumu, yalnızca daha büyük ekranlara (tabletler veya masaüstü kullanıcıları gibi) açılır pencereler ekleyerek önlemek mümkün. 

Son olarak, pop-up’lar her zaman bir araç olarak kullanılmalıdır. Asla promosyonlarınızın “her şeyi” ve “sonu” olarak kullanılmamalıdır.

Ayrıca, 2017 itibariyle Google, pop-up reklamların mobil web sayfalarındaki içeriği kapatmaması gerektiğine dair kurallar getirdi. Bu kurallar göz ardı edilirse, Google siteyi cezalandırır. Dolayısıyla bu da web sitesi trafiğinde ve çevrimiçi görünürlükte düşüşe neden olur.


Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar