En iyi 5 Ücretsiz Android Launcher

en iyi 5 ücretsiz Android launcher

Paylaşmayı unutmayın.

Android cihazların kişiselleştirilmesi konusunda en önemli yapı taşlarından biri olan launcher uygulamalarının ya da Symbian işletim sisteminde bilinen adı ile temaların uygulama marketlerindeki sayıları bir hayli fazla. Çoğu da bir kez denenip kaldırıldığı için indirme sayıları da oldukça yüksek. Bu kargaşada iyi ve faydalı bir launcher bulmak oldukça zor olabiliyor. Bu yazımızda en iyi 5 launcher uygulamasını inceleyeceğiz, artı ve eksilerinden bahsedeceğiz. İşte en iyi 5 ücretsiz Android launcher uygulaması…

en iyi 5 ücretsiz Android launcher
Görsel: SDN

Apex Launcher (Play Store Puanı; 4,3)

Apex Launcher, biraz daha gizliliğe ve güvenliğe önem veren bir launcher. Basit ve küçük boyutlu bir launcher olması onu avantajlı duruma getiriyor ancak ücretsiz sürümde az da olsa reklam gösterilmesi, kullanıcıyı rahatsız edebiliyor. Apex Launcher’ın sunduğu en önemli farklılıklardan biri de uygulama şifreleyebilme özelliği. Bu özellik sayesinde görünmesini istemediğiniz uygulamaları gizleyebiliyor ve girişi şifreli hale getirebiliyorsunuz. Genel anlamda hızlı çalışan bir launcher olan Apex Launcher, minimal bir arayüze sahip. Hoş ve narin bir görüntü yaratan Apex Launcher’ı kurduktan sonra ikon paketleri ile Android cihazınıza daha farklı bir boyut da kazandırmanız mümkün. Apex Launcher’ı bir tıkla cihazınıza indirip kurmak için buraya tıklamanız yeterli.

en iyi 5 ücretsiz Android launcher apex launcher
Görsel: UpLabs

Poco Launcher (Play Store Puanı; 4,6)

Tasarım anlamında epey bir çeşitlilik ve farklılık sunan bir launcher olan Poco Launcher, Xiaomi tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Tamamen ücretsiz bir launcher uygulamasıdır. Bu launcher uygulamasının en önemli artılarından biri cihazınızdaki uygulamaları kategorilerine göre veya logodaki renklerine göre ayırabiliyor ve gizleyebiliyor olması. Poco Launcher’da ayrıca karanlık modda bulunmaktadır. Poco Launcher’ı hemen edinmek için tıklayınız.

poco launcher
Görsel: PMI

Nova Launcher (Play Store Puanı; 4,5)

Nova Launcher, Android kullanıcıları tarafından en çok tavsiye edilen launcher uygulamalarından biridir. Özel simge tasarımları olan ve sık sık aldığı güncellemelerle kullanıcıların sıkılmasını engelleyen Nova Launcher’da da karanlık mod seçeneği bulunmakta. Ücretli seçeneği de bulunan launcher, bu seçeneği satın alan kullanıcılarına daha fazla özelliği açmaktadır ancak ücretsiz sürümü de gayet yeterlidir. Ayrıca Nova Launcher’da bir uygulama veya eylem için özel dokunuşlar belirleyebiliyorsunuz. Örnek vermek gerekirse, Twitter’a girmek için ekrana çift tıklama gibi bir eylemi tanımlayabiliyor ve kullanabiliyorsunuz. Nova Launcher rakiplerine göre en fazla tavsiye edilen launcher uygulamasıdır. Nova Launcher’ı cihazınıza indirmek için tıklayınız.

en iyi 5 ücretsiz Android launcher nova launcher
Görsel: Behance

Apus Launcher (Play Store Puanı; 4,5)

Apus Launcher rakiplerinin arasından en küçük, en hızlı ve en basit launcher olma iddiasıyla sıyrılıyor. Apus Launcher’ın diğer launcher uygulamalarından bir farkı da haber akışlarını yan sekmede değilde direkt bildirim çubuğu şeklinde sunması. Ekranda duran bir simge aşağı çekilince haberler, hava durumu gibi bilgilere erişebiliyorsunuz. Çok da büyük bir artısı olmamasına rağmen oldukça fazla da reklam göstermektedir. Hız ve basitliğe düşkün olan Android kullanıcılarının seveceği türde bir launcher olsa da genele hitap etmediği oldukça aşikâr. Apus Launcher uygulamasını indirmek için tıklayınız.

apus launcher
Görsel: Behance

Microsoft Launcher (Play Store Puanı; 4,7)

En iyi 5 ücretsiz Android launcher uygulamalasından biri de dünya devi Microsoft’un tasarladığı bir launcher olan Microsoft Launcher. Microsoft hesapları ile birlikte çalışabilen bu launcher, ana ekranın sol penceresinde diğer Google ve Microsoft uygulamalarını tek ekranda sunan ve entegre şekilde çalışan bir yapıya ve oldukça şık bir arayüze sahip. Karanlık mod desteği de sunan Microsoft Launcher, tasarım konusunda biraz daha geliştirilmesi halinde Android kullanıcılarının vazgeçilmezi olacağa benziyor. Bir tıkla Microsoft Launcher indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

microsoft launcher
Görsel: ITProToday

👉 Unutulmaz Eski Efsane Oyunlar

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar