CES’20 – Samsung Mini Tarayıcı Hyler

hyler-mini-tarayici

Paylaşmayı unutmayın.

CES’20 – Samsung Mini Tarayıcı Hyler – Teknoloji ile ilgilenenlerin bildiği üzere her yıl yapılan Tüketici Elektronik Fuarı birçok yeni teknolojinin tanıtılmasına olanak sağlamaktadır. Her yıl bu alanda birçok firma birçok ürününü sektöre tanıtıyor ve ilk gösterimlerini burada yapabiliyor. Bu yıl da Samsung kendi üretimi olan mini mi mini, bir mini tarayıcısını CES 2020 fuarında tanıttı. Uzun yıllardır Iscan, Fijitsu, Iriscan gibi markaların bu alanda ki çalışmalarının üstüne koyarak Hyler adlı ürünü ortaya koydu.

Peki bu Hyler nedir ve nasıl kullanılır sorularına yanıtı ise şu şekilde cevaplayabiliriz. Genel olarak herhangi bir sayfadan ya da kitaptan bir metin alınacağı zaman bunu dijital ortama elle yazarak aktarabiliyoruz. Akıllı telefonların hayatımız da yer alması ile de bu alanda birçok yazılım geliştirildi ancak tam anlamı ile kameraların algılayamadığından çok tüketilmiyor. Bu yüzden elle yazmaktan başka çare kalmayabiliyor. Bu işlem ise oldukça uzun sürdüğü için birçok kişiye zor ve zahmetli geliyor. Ancak mini tarayıcılar bu işlemi birkaç saniyeye kadar düşürebilmektedir.

Fuarda tanıtılan Samsung mini tarayıcı Hyler tam bir fosforlu kalem görünümünde olmakta ve üstü çizilen her metni kolaya dijitale aktarabilmektedir. Düşünsenize sadece tarayıcı olarak değil, uzun metinler arasından çıkarmanız gereken notları tek başına ayırıp, dilediğini gibi çalışabilirsiniz.

hyler-mini-tarayıcı
@behance.net

Aslında bu tarz cihazlar metnin doğru algılanması konusunda sıkıntılar çekmektedir. Samsung ise metnin kopyalanması esnasında çıkan kelime hatalarını çok daha aza düşürebilmek için farklı bir teknolojik yol izlemiştir.  Tabii ki bu teknolojiyi bilmiyoruz ve sizinle paylaşamıyoruz. Patentli teknolojisi sayesinde kullanıcılarına son derece kullanışlı bir mini tarayıcı imkânı sunan Hyler, iş hayatında birçok kişinin işini kolaylaştırabilecektir.

Hyler Teknik Özellikler

Teknik özellikler bakımından; Cihaz 13 mm kalınlığında uca sahiptir ve fosforlu mürekkebi bulunmaktadır. Mürekkepsiz modeli de bulunan cihazın genel olarak satış potansiyelinin olduğu düşünülmektedir. Hızlı bir şekilde metin arama ya da kelime arama işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlaması ile Samsung mini tarayıcı Hyler son derece kullanışlı olmaktadır. Makale yazarlarının da yazılarını dijitale aktarmasında oldukça kolaylık sağlayabilmektedir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar