Bu Hafta En Çok İzlenen Netflix İçerikleri

Paylaşmayı unutmayın.

Bu Hafta En Çok İzlenen Netflix İçerikleri – Her hafta düzenli olarak paylaştığımız popüler Netflix dizileri rehberimizle karşınızdayız. Bu hafta, geçen hafta yaptığımız listeye göre pek bir değişiklik yok fakat sıralamalar alt üst olmuş durumda.

Bu Hafta En Çok İzlenen Netflix İçerikleri

1) Exatlon Türkiye – 4,1

bu-hafta-en-cok-izlenen-netflix-icerikleri

Birçok ünlü ismi gördüğümüz için çok kısa bir sürede yüksek izlenmeye ulaşan Exatlon Türkiye maalesef izlenmeleri beğenilere çeviremedi. IMDB’den 4.1 Puan aldı. Orkun Işıtmak’ın sunduğu, sosyal medya fenomenlerinin çeşitli yarışlar yaptığı televizyon programıdır. Yarışların galibi partiye giderken; kaybeden grup ceza almaktadır.

2) Hakan Muhafız – 6,8

bu-hafta-en-cok-izlenen-netflix-icerikleri

İş kurma planları yaparken şehri koruması gerektiğini öğrenen Hakan’ın başından geçenleri ele almaktadır. Türk yapımı olmasından ve süper kahramanlar içermesinden dolayı izleyiciler tarafından çok sevilmiştir.

3) The Old Guard – 6,7

Çizgi roman uyarlaması olan The Old Guard filmi yüzyıllar boyunca insanlığı koruyan 4 ölümsüzden bahsediliyor. Fakat yeni bir ölümsüzü keşfetmeleriyle olaylar garip bir hal alıyor.

4) Snowpiercer – 6,6

bu-hafta-en-cok-izlenen-netflix-icerikleri

Snowpiercer, kıyamet senaryolu dizilerden bir tanesidir. Bu diziye göre dünyanın her tarafı buzlarla kaplıdır fakat bir tren sürekli olarak dünyanın etrafında dolaşmaktadır. Hayatta kalan insanlar trendeki dengeyi bozmadan yaşamaya çalışmaktadırlar.

5) Eltilerin Savaşı

Yerli ve komedi dizisi olan eltilerin savaşı günlük dizilerimize çok yakın bir konuyu ele almaktadır. Fakat bu sefer işin içinde sosyal medyada var.

6) The Meg – 5,7

bu-hafta-en-cok-izlenen-netflix-icerikleri

Arkadaş grubunu kurtarmak için giden eski bir dalgıç karşılaşacağı hayvanın nesli tükenmiş olarak bilinen korkunç bir megalodon olduğunu öğrenecektir.

7) Dark – 8,8

Açıkçası dizinin konusunu kimsenin anladığını düşünmüyoruz çünkü Dark zaman yolculuğuyla alakalı. O tarih benim, o tarih senin tarzında takılan insanlar sayesinde diziye ait, izleyicilerin oluşturduğu bir soy ağacı bile var. Dark dizisi aynı zamanda bu yıl final vermiştir.

Konu: Kaybolan çocuğu ararken keşfedilen, üç nesli ilgilendiren inanılmaz bir gizemin hikayesi.

8) Warrior Nun – 6,9

Ölen ve morga uyanan bir kız, kendine geldiğinde süper gücü olduğunu keşfeder. Bunun yanı sıra Hale Taşıyıcısı olarak seçildiğinden Şeytan avcısı rahibelerin gizli tarikatındadır.

9) 365 Gün – 3,3

Mafya babası, sevdiği kadını kaçırıp onu kendisine aşık etmek için 1 yıl yanında tutmaktadır. Bu süre boyunca nelerin yaşandığını anlatan bu yapım izleyiciler tarafından iyi bulunmamıştır.

10) Beyzat Ç. – 8,7

Hemen hemen herkesin bildiği Ankara polisiye dizisidir. Normalde 2010 yapımı olan bu dizi 4 sezondan oluşsa da maalesef Netflix’de sadece 1 Sezonu bulunmaktadır.

Bu hafta en çok izlenen Netflix içerikleri listemizin sonuna geldik. Bu liste içerisinde önerdiğiniz ve önermediğiniz yapımları söylerek diğer Gager’ların vakitlerinin boşa gitmesini engelleyebilirsiniz. Diğer hafta görüşmek üzere.

Paylaşmayı unutmayın.

Enes ibrahim Aydeniz

Merhaba sevgili Gager. Yaşım 19 Denizli'den katılıyorum. Oyuncu Hesabı ve TeknoDizi sitesini geliştiriyorum. Bu kadar :)

İlgili Sayfalar