Bol Cheetoslu Bir Restoran

cheetos restoranı

Paylaşmayı unutmayın.

Cheetos köftesi yemek ister miydiniz ya da Cheetos ile kaplanmış kızarmış turşu?  Belki de cheese kek? Tabi ki tahmin ettiğiniz gibi o da Cheetoslu. Çocukluğumuzda hepimizin gönlünü çelen Cheetos, bu lezzet harikalarının ya da felaketlerinin denememize imkan veren bir restoran açtı.

The Spotted Cheetah adlı restoran, New York’ta 15 ile 17 Ağustos tarihleri arasında üç günlüğüne açık kaldı ve biz ne yazık ki ya da bakış açınıza göre neyse ki, bu lezzet harikalarını deneme fırsatını yakalayamadık. Fakat Cheetos severler, üç günlük bu süreçte deneme fırsatını kaçırmamak adına, önceden rezervasyonlarını yaptırdı ve bir de bekleme listesi oluşturdular.

Krallara Layık Yemekler

Yemekler, ünlü şef Anne Burrell tarafından yapıldı ve Burrell, yemeklerin özel olarak ve adeta krallara layık şekilde hazırlandığını söyledi. Bu girişim, Omnicom Group’un tüketici katılım mağazası The Marketing Arm ve PR firması Ketchum‘ın destekleri ile gerçekleşti.

Frito-Lay pazarlama müdürü Ryan Matiyow: “Cheetos severlerden ve yurt çapındaki popüler restoranlardan ilham aldık” dedi ve menüde, Cheetos içeren simitten suşiye kadar birçok tarifin yer aldığını belirtti.

Frito-Lay markası daha önce de garip etkileşimli deneyimlerle başarı sağlamıştı. Cheetos Müzesi de bunlardan biri. Cheetos fanatikleri, menüdeki tüm seçeneklerin tadına baktı ve Flamin’ Hot ve White Cheddar Mac n’ Cheetos favorilerden oldu.

@dianderthal

Menüye şöyle bir bakalım:

Tehlikeli Peynirli Başlangıçlar

  • Cheetoslu kızarmış turşu ve ranch sos
  • Cheetos ızgara peynir ve domates çorbası
  • Cheetos köfte

Büyük Peynirliler

  • Flamin’ Hot and White Cheddar Mac n’ Cheetos
  • Baharatlı Cheetos Nachos

Tatlılar

  • Cheetoslu cheese kek
  • Cheetoslu elma krebi
cheetos lezzet restoranı

@Ken Goodman Fotoğraf/Cheetos

Menünün tamamına ve tariflere buradan ulaşabilirsiniz.

Cheetos severler olarak, menünün büyük kısmını sevmiş olsak da, tatlı menüsünü denemek için biraz cesaret gerekli gibi.

Kaynak

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar