Cheetos Farklı Bir Yarışma İle Karşımızda!

cheetos müzesi

Paylaşmayı unutmayın.

Çocukluğumuz, gençliğimiz ve hatta şimdimiz… Tüm bu zamanlar içerisinde eminiz ki hepimizin bayıldığı bir tat var: Cheetos! Fıstıklısı yeşil, peynirlisi turuncu ve bifteklisi mor paketlerde olan bu harika yiyecekler dönem dönem içerisinden çıkan oyuncaklar ile de favorimiz olmayı başarmıştı. Looney Tunes ya da Pokemon figürlü tasoları nasıl unutabiliriz? Koleksiyoncu olanlarımız daha fazla olmakla birlikte eminiz ki hepimiz o günleri özlüyoruz.

Cheetos tasoları

@RetroArşiv

Cheetos imza attığı son kampanya ile daha büyük oyuncaklarla oynuyormuş gibi görünüyor. Duydunuz mu bilmiyoruz ancak Cheetos Museum, paketlerden çıkan garip figürlü cipslerin sergilendiği bir müze. Müzeye paketlerinizden çıkan ilginç figürlü cipslerin fotoğraflarını atarak onların sergilenmesini sağlayabiliyorsunuz ve belki de 50.000 dolar sizin olabilir!

50. 000 dolar için değil de…

Cheetos markası bir nevi Cheetos avcılığı başlatıyor ve sevenlerine ya da sevmeyenlerine paketlerinin alınmasını sağlayacak bir teklifte bulunuyor; 50.000 dolar! Bu para ödülü olmasa dahi New York gibi bir şehirde, yakalayacağı ilginç bir Cheetos figürünün sergilenmesi bile insanın göz bebeklerinin büyümesini sağlıyor. Cheetos bu iyi fikirle yine harika bir pazarlama kampanyasına imza atmış diyebiliriz.

https://www.instagram.com/p/BWORz4kAG9L/?taken-by=cheetos

Bir paket Cheetos alıyorsunuz, cipsinizi kendinizi kaptırmadan usul usul yiyorsunuz. Usul usul yemelisiniz çünkü 50. 000 dolar edecek garip şekilli bir Cheetos’u fark etmeyebilir ve pişman olabilirsiniz! Çünkü figürler doğal bir şekilde oluşmuş olmalı, ısırarak verilecek bir şekil kesinlikle kabul edilmiyor. Bu noktada tüketicilerin hayal güçleri ve tanımlamaları önem taşıyor.

https://www.instagram.com/p/BVzv7jTgPZG/?taken-by=cheetos

Flamin’ Hot ve Cheesy Cheetos şirketleri tarafından düzenlenen yarışmaya tüm Cheetos severler katılabiliyor. Dileyenler keşiflerini fotoğraflayarak resmi Cheetos Müzesi web sitesine gönderiyor ve isimlerinin yazılı olduğu bir platformda figürlerinin sergilenmesini sağlayabiliyor. Yarışma sürecinde haftada bir kez sadece 5.000 dolar ödül veriliyor.

https://www.instagram.com/p/BWXzHotgXiO/?taken-by=cheetos

Mayıs sonu başlayan yarışma 6 Ağustos’a dek devam ediyor. Her haftanın kazananı finalde 50.000 dolarlık ödül için yarışıyor. Birkaç lira vereceğimiz Cheetos paketleri için değer gibi görünüyor! (Birkaç tanıdığa haber verirsek haftanın birincisi bile olabiliriz, ne dersiniz?)

Şu ana dek katılımcılar Cheetos’larını ilginç olduklarını düşündükleri her türlü nesneye benzetmek için, dinozordan ananasa, birbirleri ile yarışıyor, hayal güçlerini kullanarak yaratıcılıklarını sergiliyor. Gönderilenler arasında en iyi olarak seçilenler Times Meydanı’ndaki Ripley’s Believe It or Not! ‘ta sergileniyor. Bu yılın galibi de bu sergiye katılmaya hak kazanıyor.

Pamuk eller Cheetos paketlerine! Tabii ki her şey sanat için!

Sen de Gager Olabilirsin. Hemen Başvur!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar